Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ben de 4 hafta düzenli yaptım sanırım yapmayalı 3 hafta oluyor tekrar başlıcam ama gözüm almıyor bir türlü :))) bende saçlar kıvırcık olmasına rağmen uzadığını farkediyorum :))) benim saçlar sarı röfleli renkte sorun yaşamadım dipten gelen saçta kumral onda da sorun yok:))))

Senin serüven epey karışık olmuş da olması gereken nedir acaba? onu biliyormusun canım?

Senin serüven epey karışık olmuş da olması gereken nedir acaba? onu biliyormusun canım?

olması gereken tek şey : ara verilmesi

onun dışında 2 seçenek var;

ya her hafta düzenli yaparsınız, 8 uygulama sonrası ara verirsiniz 2 hafta kadar...

ya da sadece özel günlerde yaparsınız.sadece özel günlerde yapınca otomatikman ara da vermiş oluyorsunuz zaten.

arkadaşlar kullanıp sonuç alanlar fotoğraf varsa koyabilir mi acaba

8. ve son kürümü yapmış bulunmaktayım

Teşekkürederim tatlı...

Hem bu üşengeçliğinle bile yap ki , "her şartta yapabiliyorum" havası olsun... Diğerlerini daha kolay yaparsın, hem haftada bir kerecik bee...

dayanamadım çektim fotosunu bakın bakalım uzama var mı.. ara verince uzar diyo kontesim inşallah uzar.. bu arada saçlarımı siyaha boyamıştım ikiside benim fake zannetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…