Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlarr bu kürü uyguladıgınız dönemde masa,düzleştirici kullanıormuusunuz??
ben kullanıorum hem uzatmaya çalısıorum hem kırıorm sanki gibi oluo ama napim kullanmadanda olmuokii:26:

resimde duruş farklılı kıayfet farklılıgı var ama uzadıgı belli oluyor ilk resim 23/10da yaptım
sadece 5 kere yaptım ama rahatca söyleyebilriiki 5 cm uzama olmustur

KIZLAR ben de zere uzamadı ya(((

yarın tekrar yapacağım. sonra da fön çektireceğim kuaförde. uzamayı fark eder belki ya da düz fönle ben görürüm ne kadar uzadığını inş(((((

kızlarr bu kürü uyguladıgınız dönemde masa,düzleştirici kullanıormuusunuz??
ben kullanıorum hem uzatmaya çalısıorum hem kırıorm sanki gibi oluo ama napim kullanmadanda olmuokii:26:

ben neredeyse 1senedir kürü yapıyorum
düzleştirici-maşa kullanma sayım 5'i geçmemiştir...

imkanın varsa bugün al canım
cuma akşamına kadar özel gün oluyor
daha çok etki ediyor bakımlar

hımm alim aksam yapim o zaman
ben saçlarım kesitirdiğimden sonra gün o senin verdiğin linki
gördüm saçlarını kestirmek için en uygun gün yazıyordu orda
benmi saclarımı kestirdiğim tarihle aynı uzamasında belki onunda etkisi vardır

ben de tarihleri inceledim bugün kür yapıcam başlayım tekrar :)))) uzasın saçlarrr :)

valla olabilir , çoğu insan inanmıyor ama ben inanıyorum o özel tarihlere

Selam kızlar.. kürü uygulamaya devam edenlerdenim bende.. arada yazıyorum ama hep takip ediyorum... 8 kez yaptım iki hafta ara verdim.. ve dün akşam 9. kürü yaptım yani 3. ayıma başladım... o yüzden resim eklemek istiyorum sizlere.. ilk çektiğimde kürün 2. haftasındaydım pek değişiklik yoktu o yüzden sadece o resim olduğu için en iyi açıdan,onu koyucam.. diğerini az önce çektim bakalım fark ne kadar bir de sizlerden yorum almak isterim ilk resimde saçlar düzleştirilmiş hali.Diğeri ise doğal hali kızlar...

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
selam kontes bana doktor karışım yazdı 15 20 gün önce
içinde bepanten bemiks ve badem yağı var 2 yada 3 günde bir sürmeye çalışıyorum bunu
geçen akşam okudum bu sayfayı ve şampuanıma sarımsak koydum
pazartesinden iti baren de sinemaki alıp sinemaki ile devam edeceğim

benim merak ettiğim saçların ne durumda şuan
ne kadar kullandın bu kürü 3 aydan sonra devam ettin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…