Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hg canım
doktor onayı da almışız oh demek ki doğru yoldayız
tabiki de devam ettim canım , 1 yıl olucak işte
şuanda da kafamda var kür
saçlarım belimde tatlım ama tabiki uçlar ince ince
o yüzden daha da uzatıp uçları temizleticem yavaş yavaş

bence bariz bi uzama var canım
fönlü olsaydı çok çok çok net görülecekti ama böyle de belli bence

Gayet de uzamış bariz bariz :)

Arkadaşlar bayadır burayı takip etmekte olup kürü de haftada 1 kez olmak kaydıyla 2 kere uygulamış bulunmaktayım. Özellikle faydasını görenlerden uygulama şekliyle ilgili öneri almak istiyorum. Belki yazmışsınızdır önceki sayfalarda ama göremedim baktığım yerlerde, yanıtlarsanız sevinirim.
Ben normal malzemeleri karıştırdıktan sonra parmaklarımı batırıp batırıp saç diplerine sürmeye çalışıyorum, bu şekilde mi uyguladınız siz de? Baştan doğru başlayalım ki emekler boşa gitmesin :)
Teşekkürler şimdiden...

benim fısfıslı şişem yok pamuğa döküp sürüyorum saç diplerime.. pamuk emiyo karışımı daha sonra saç diplerime yediriyorum.. en son yaptıktan sonra masaj yapıyorum 2 3 dakika daha çok yesin krü diye bu kadar

bence bariz bi uzama var canım
fönlü olsaydı çok çok çok net görülecekti ama böyle de belli bence

Fönlüde koyarım canım... Çok teşekkür ederim yorumun için bakalım mart ayına dek ne kadar uzama kaydedicem.. malum 10 nisanda düğünüm..

Böyle resimle bakınca uzadığını daha bir anlıyor insan sanki.. Bu arada bende kendi uygulama tekniğimi anlatayım.. Bitmiş gliss şişem vardı,fısfıslı ona yapıyorum ben daha rahat oluyor.. Bir cezveye bi tutam sinameki alıyorum yarım çay bardağı suda hafif kaynatıp bekletiyorum demlendiriyorum.. ılıyınca içine bi kaşık badem ve bi ampul bemiks kırıp,çalkalıyorum.. Sonlra diplere bol bol sıkıyorum arada parmaklarımla masaj yapıyorum devamla sıkıp masaj sıkıp masaj yani.. kalanını uçlara ve saçın tamamına yedirip son bi masaj yapıyorum... Masaj özellikle kökler harekete geçsin diye yapıyorum.. Sonra bonemi takıp 2.5 3
saat bekleiyp yıkıyorum... yazın daha çok beklerdim ama işten gelince yemekti dinlenmeydi anca vakit bulup yapıyorum.. E bide hava soğuk olunca fazla tutamıyorum kafamda.. Misal iki hafta aradan sonra 9. yu yaptım dün akşam ve bugün bol hapşuruklu geçti günüm :)

bende bugün kürü yapıyorum bu özel gün kaçmaz bu küre tekrar başlamam için iyi bir gaz oldu 1-2 saat arası tutmayı planlıyorum hasta olmamak için :)
bende fıs fıslı şişeyle uyguluıyorum ara ara diplere masaj yapıyorum kalanı saça dağıtıyorum sıkıyorum en son biraz fönle kurutup poşet,bone ne varsa geçirip bekliyorum :)
4 hafta yaptım 3 hafta ara verdim hastalandım die :) tekrar başladım :) inşallah işe yarar
bariz bir şekilde bebek saçlarım uzadı boyundada biraz uzama var :) saçlarım canlandı şekle giriyor güzelce tırnaklarım kırılmıyor uzuyor buna çok şaşırdım :)

simeroncum sende bariz bir uzama var süper yahuuuu nisana kadar bi bu kadar daha uzar bence :)

Fıslıslı daha rahattır evet yav, ben de öyle yapayım bari, yoksa kollarımdan paçalarımdan akıyor parmak banma yöntemiyle Benim de pek zamanım olmuyor, üstüne hava da soğuk olunca 1 saat ancak durabiliyorum :)

saol canım
ben dediğim gibi ptesi başlıyacağım yanlış olmasın uygulamam
şimdi 1 tutam sinemakiyi yarım çay bardağı suda kaynatıyorum içine o karışımımdan koyuyorum 2 kapak yeter mi sonra direk saçıma uyguluyorum bu kadar canım dimi haftada kaç kere uyguluyorum bide

Ah magrentam ağzından bal damlıyor inş uzar ya.. :97:

Kesinlikle canım.. Hiç bulamazsan bile git bim markete orda kokulu kolonyalar var fıs fıslı plastik şilerde mavi sarı pembe.. çok uygun fiyatları 2.5 tl falandır al onlardan boşalt koy içine mis gibi oh.. ben onlarla da yaptım sonra gliss bitince ona devam ettim en güzeli,ne yoruyosun kollarını hasta olcan

parmakla sürmek çok zor ve zahmetli oluyor haklısın ama tırnaklar da hemen uzuyor ve güçleniyor öyle sürünce

Son düzenleme:

içine ne karışımı koyuyorsun 2 kapak?
sankim yanlış bi şeyler olmuş o kısımda
ilk sayfadaki ilk mesajımı daha dikkatli oku canım

ben de baya bi saattir bekliyorum artık yıkayayım
bir de saç maskesi bi şicikler süreyim
bayram etsinler:119::119::119:

içine ne karışımı koyuyorsun 2 kapak?
sankim yanlış bi şeyler olmuş o kısımda
ilk sayfadaki ilk mesajımı daha dikkatli oku canım

demştim a badem yağı bemiks ve bepanten karışımı verdi diye
o karışımdan 2 kapak koyayım mı yeter mi canım yani:78::78:

demştim a badem yağı bemiks ve bepanten karışımı verdi diye
o karışımdan 2 kapak koyayım mı yeter mi canım yani:78::78:

ben 1 kapak badem yağı koyuyorum
1 ampül de bemiks
yetiyor...
ama senin karışımın farklı, istersen doktoruna bi sor ama 1 kapak yeter gibime geliyor

parmakla sürmek çok zor ve zahmetli oluyor haklısın ama tırnaklar da hemen uzuyor ve güçleniyor öyle sürünce

aaaaaaaaaaaaaaaa şimdi anladım
ben elimle uyguluyorum fısfıslı şişeyle değil masaj yapa yapa zor oluyo ama böle alıştım
ve haftada iki kez tırnaklarımı keserim o kadar çabuk uzuyo ki
bnde niye böyle oluyo son zamanlarda diyodum ya

Bu karışımla banyo mu yapsak ne.. Değdiği yer uzuyor. Boyumuz uzar belki

ben 1 kapak badem yağı koyuyorum
1 ampül de bemiks
yetiyor...
ama senin karışımın farklı, istersen doktoruna bi sor ama 1 kapak yeter gibime geliyor

tamam canım 1 kapakla başlarım sonra bakarız ben saç diplerime yediriyordum işte sadece ama doktor tüm saça uygula demişti

kontesçiğim kaç gündür soracak oluyor ,unutuyorum cnm.geçen gün ebru şallı polenin faydalarından bahsederken polenli bir saç maskesi verdi.özellikle doğum sonrası yoğun saç dökülmesinin olduğu dönemde bile iyi geldiğini kendisininde bunu yaptığını söyledi.sıcak suda erittiği polenin içine susam yağı ve çörek otu yağı ekleyip karıştırdı ve saça maske yaparak bekletmek gerektiği söyledi.ağır bir maske olduğu içinde 10 günden önce tekrarlamamak gerektiğini belirtti.polen gerçekten çok faydalı bir şey.saç çıkarmak için polen yemekte çok etkiliymiş okuduğum kadarıyle nette. ama kilo aldırıcı etkisi çok fazla.bu maskeyi yapan varmı burada diye merak ettim.ve etkisini gören oldumu acaba?? birde sen ne düşünüyorsun bu polen maskesiyle ilgili???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…