canım o mesajımdaki ilk cümlemde var cevap
3 ay
insan inanamıyor ya 3 ayda o uzunluğa gelen saçlar resmen mucize.. okudum ama senden tekrr onaylı bı cvp almak ıcın sormustum cnm.. şimdi büyük bir şevkle yapacağım kesin saol cvbın için cnm :13:
Yap yap, bende dün başladım yapmaya bakalım neler olacak, açıkçası dün başımı yastığa koyduğumda kafama minik minik iğnecikler batıyordu bu da saç derisinde hareketlenme var demek...
ilk sayfadaki yazımda varolan şeyleri bi daha soran olursa cevap vermeyeceğim (ki bi süredir vermiyorum zaten)
siz de öyle yapın lütfen
ayıptır ya vallahi
iyi bile sabrettin canım, şunca zaman tek tek ilgilendin her soruyla.
helal olsun:) benim saçlar da uzamıyoo uzamıyo diyordum ya arayla birlikte uzadı:)) haftaya tekrar başlayacağım inş.
Ara verme süresini kendinize göre mi belirlediniz yoksa belli bir standard var mı tatlım? Bazı arkadaşlar 8 haftada ara vermiş bazısı 5 haftada gerçi ben zaten yeni başladım ama ona göre olumlama yapmam lazım :) Sen kaç hafta kullanıp ara verdin?
helal olsun:) benim saçlar da uzamıyoo uzamıyo diyordum ya arayla birlikte uzadı:)) haftaya tekrar başlayacağım inş.
kuvvetlendirici bakım günlerinde ben sinameki değil sarımsaklı şampuan yapıyorum canım...
perçem kestirdim sadece, hemen uzamaması işime bile gelebilir:90:
oooh o zaman güle güle kullan canım perçemciklerini:86:
herşey için çok sağol Kontesiiimmmm
ben 8 hafta sonra ara verdim :)
yıllardır saçımda seboreik dermatitten muzdariptim.sarımsaklı şampuanı denedim hadi bakalım nolcak diye.abooov yani...iki haftadır saçlarımı yıkıyorum ama ne bir kabuk ne de kepek.ne de kaşıntı.üç yıkamada hepsi gitti.umarım böyle devam eder.bıktım usandım artık.kontes arkadaşım çok sağolasın öptüm seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?