Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ilk sayfadaki yazımda varolan şeyleri bi daha soran olursa cevap vermeyeceğim (ki bi süredir vermiyorum zaten)
siz de öyle yapın lütfen
ayıptır ya vallahi

Evet ilk sayfada bir çok sorunun cevabı var bir kez okduğum halde sorulan sorulara cevap verebilecek kadar bilgi sahibiyim

insan inanamıyor ya 3 ayda o uzunluğa gelen saçlar resmen mucize.. okudum ama senden tekrr onaylı bı cvp almak ıcın sormustum cnm.. şimdi büyük bir şevkle yapacağım kesin saol cvbın için cnm :13:

Yap yap, bende dün başladım yapmaya bakalım neler olacak, açıkçası dün başımı yastığa koyduğumda kafama minik minik iğnecikler batıyordu bu da saç derisinde hareketlenme var demek...

ilk sayfadaki yazımda varolan şeyleri bi daha soran olursa cevap vermeyeceğim (ki bi süredir vermiyorum zaten)
siz de öyle yapın lütfen
ayıptır ya vallahi

iyi bile sabrettin canım, şunca zaman tek tek ilgilendin her soruyla.

helal olsun:) benim saçlar da uzamıyoo uzamıyo diyordum ya arayla birlikte uzadı:)) haftaya tekrar başlayacağım inş.

helal olsun:) benim saçlar da uzamıyoo uzamıyo diyordum ya arayla birlikte uzadı:)) haftaya tekrar başlayacağım inş.

Ara verme süresini kendinize göre mi belirlediniz yoksa belli bir standard var mı tatlım? Bazı arkadaşlar 8 haftada ara vermiş bazısı 5 haftada gerçi ben zaten yeni başladım ama ona göre olumlama yapmam lazım :) Sen kaç hafta kullanıp ara verdin?

ben 8 hafta sonra ara verdim :)

Bunu duyduğuma sevindim. Bende de belirgin bir uzama yok. Belki arada uzar. Benim hala umudum var.

kuvvetlendirici bakım günlerinde ben sinameki değil sarımsaklı şampuan yapıyorum canım...
perçem kestirdim sadece, hemen uzamaması işime bile gelebilir:90:

oooh o zaman güle güle kullan canım perçemciklerini:86:

herşey için çok sağol Kontesiiimmmm

Yedi Harikalı Saç Kokteyli

Bu aşağıdaki içecek, Protein, Kolin, İnositol, Pantotenik Asit, Biotin, E Vitamini ve Çinko açısından, yani beslenme uzmanlarının sağlıklı saçlara sahip olmak için en çok tavsiye ettiği yedi madde açısından zengindir:

250 ml yoğurt
250 ml portakal suyu
3 çorba kaşığı buğday
3 çorba kaşığı maya
1 çorba kaşığı Lesitin kristali
1 çorba kaşığı C vitamini kristali
1 çiğ yumurtanın sarısı
1 Çorba kaşığı kokusuz Jelatin tozu
İstenirse tatlandırmak için bal

Tüm malzemeleri karıştırıp, blenderdan geçirin. Blender olmayan durumlarda, tüm malzemeleri kapaklı bir kavanoza koyup, kuvvetlice sallayın.
Bu karışım, hem çok besleyici bir kahvaltı olacaktır hem de saçınız için harikalar yaratacaktır.

Saç dökülmesine karşı tavsiye edilen bir diğer diyet ise Amino Asidler, Çinko ve C Vitamini takviyelerinden oluşmaktadır. Bu özellikle şok diyetler nedeniyle saçları dökülen, ya da kadınlarda doğum kontrol hapı kullanımı veya belli vitamin-mineral eksiklikleri gibi pek belirgin olmayan nedenlerden saçları dökülen kişilere özellikle çok faydalıdır.

Saç Dökülmesi Takviyesi

Günlük Vitamin ve Mineral Takviyesi

B kompleks
Folik Asit
Pantotenik Asit
P.A.B.A
A Vitamini
Çinko

Yukarıdaki mineral ve vitaminlerin günlük olarak alınması saçların daha sağlıklı ve daha gür olmasına ve kırlaşmış saçların eski rengine dönmesine yardımcı olacaktır.
Günlük 1000 mg'lık bir mülti-vitamin formül ile 500 mg magnezyum'un saç üzerinde müthiş etkisi olacaktır. Garantisi olmasa da, deneyenlerin büyük çoğunluğu bu vitamin-mineral takviyesi ile saç dökülmesinde büyük azalma gözlediklerini bildirdiler.

Yine saç dökülmesine karşı çok etkili bir diğer kombinasyon da günlük 1000'er mg kolin ve inositol alınmasıdır.

Bu arada, vitamin ya da mineral yüklemesi yapacakların, bir anda mucize beklememesi gereklidir. Vitaminler, saç dökülmesini bir gecede sona erdirecek sihirli iksir değildir. Vücudun vitamin ve minerallerin etkilerini görmesi, yapılan beslenme değişikliklerinin sonuçlarının gözlenmesi genellikle 3-4 ay sürebilir.

Vitaminler, mutlaka kutunun üzerinde yazdığı şekilde ve dozda alınmalıdır. Fazladan bir doz vitamin almak, daha çok işe yaramasını sağlamadığı gibi belli vitaminlerde doz aşımı tehlikeli bile olabilir.

mrb bende saçlardan yana çok çeken bir insanm ve artk bıktım kazıttım sil baştan bebek gbi yağlar mağlar ama fark ettimki yanlarda açılan kısım varya oralar yne aynı çıkmıo belki dedim araştırıırken buldgm bu formüller işe yarar sonuçta vitamin takviyesi.bunları kullanıcam ve sizinde kullandığınız yapıyorum bakalım işe yarıcakmı.benm gbi deli varmıdır yaaaa kazıdım resmen

ayrıca şunuda eklemek isterim ben saçlarımı kazıtmamışken ikbal gürpınardan bir sırrını öğrenmiştim tv de şampuanına 1 kapak çam terebenti döktüğünü söyledi saçları için bende öyle yaptım.aman allahım 3 ay kullandım şampuanı ama ne dökülme kaldı ne bşi saçlarımda ipek gbi olmuştu eşim işyerine gittiğinde saçları için iltifat ble almış jöle flanmı kullanıosun kendlginden şekl alıo felan die çok memnun kalmıştm ayrıca arındırmanada gerek kalmıo.ha nie kazttn diceksiniz ozman.benm yanlar açılmıştı saçlarımı toplayınca çok kötü duruodu tüy gbi belki kazıyınca çıkar dedim ama besn takviyesi hem uzaması hem dökülmeyp güçlü çıkması için iyi gelicek inş.ben zayıfım yeteri kadar çinko e vitamını b vitaminin alamıanlarda uzamada dökülmede sorun yaşanıo.neyse paylaşiyım dedim..inş iyi sonuç alırız kızlar saçlar çok önemli çooook

ya onu bunu bilmem ama sinameki saç uzatma ve bakımda 1 numara dün saçlarıma kırmızı krepe balyaj yaptrdım ve birazcık bile yıpranmadı ve gözle görünür bir uzama vardı kuaförüm bile sordu neler yapıyorsun saçına çok sağlıklı diye... bu formülü veren arkadaştan allah razı olsun gerçekten saçlarım çok kısa sürede istediğim gibi olacak sonunda

yıllardır saçımda seboreik dermatitten muzdariptim.sarımsaklı şampuanı denedim hadi bakalım nolcak diye.abooov yani...iki haftadır saçlarımı yıkıyorum ama ne bir kabuk ne de kepek.ne de kaşıntı.üç yıkamada hepsi gitti.umarım böyle devam eder.bıktım usandım artık.kontes arkadaşım çok sağolasın öptüm seni....

Son düzenleme:

o dediğin şey ne canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…