Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar bu karışım şuan saçımda ama aşırı derecede kaşıntı ve yanma var kafamda yara,kepek falanda olmamasına rağmen.. sizce bu olağan birşey mi? sizdede aynı şeyler oluyor mu? cvp alabilirsem sevinirim ona göre yıkaycam yada bekleticem? lütfen bilgi sahibi biri cvp versin..

bende süreyi uzattıkça kaşınma oluyodu ama yanmayı bilemiyorum canım. bende hiç olmadı yanma :26:

ilk sayfadakilere uygun olarak yap canım. yanma varsa çok bekletmemen en iyisi rica ederim

neredeyse 1 senedir kullanıyorum,hiç böyle bir şey yaşamadım

o dediğin şey ne canım:26:

İnatçı kepeklenme, hafif yağlı bir görüntüsü olur, egzamanınkafa derisinde görünen bir çeşididir tedavi için genelde ketoral tarzı medical şampuanlar kullanılırsada çoğu zaman işe yaramaz...

hımmm
ketoral ben de kullanmıştım çooookk eskiden ama sebebi başkaydı sanırım:26:

hımmm
ketoral ben de kullanmıştım çooookk eskiden ama sebebi başkaydı sanırım:26:
Ketoral bir çok problem için kullanılıyor hatta kedi-köpeklerde görülen egzama ve mantara karşı bile ketoral-nizoral türü şampuanları kullanabiliyoruz :)

2defa yaptım 5gün arayla
veeee ben perçemimi yan tarafa ayırınca aradan hiç saç çıkmazdı.
şimdiyse ön tarafta bi sürü kısa kısa saç var

kkontess

Bende biraz kaşıntı birazda yanma yapmıştı ama saçlarımı yıkadıktan sonra bi 20 dk kadar daha sürdü yanması sonra geçti.Neden boyle oldu hiç bilmiyorum.:44:

Bende biraz kaşıntı birazda yanma yapmıştı ama saçlarımı yıkadıktan sonra bi 20 dk kadar daha sürdü yanması sonra geçti.Neden boyle oldu hiç bilmiyorum.:44:

Kaşıntı bende genelde yıkadıktan sonra yapıyor ama yanma hiç yapmadı. Bir kere daha canım eğer yine yanma yaparsa bence devam etme.

Kızlar konuyla pek alaka değil ama bişey sormak istiyorum şampuanına bal katan veya ballı kür uygulayan varmı.?

bende bu karşımı uygulamak istiyorum . saçım çok seyrek sanırım genetik bizde saçımda boyada var bi zararı olurmu ve saçımda ne kadar bekletmem gerekir ayrıca ne kadar sıklıkta kullanmam gerekiyor.Bırakırsam bi zararı olurmu ?:)

Cevapların hepsi ilk mesajda var

ilk mesajı okusan, bi zararı olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…