kızlar bu karışım şuan saçımda ama aşırı derecede kaşıntı ve yanma var kafamda yara,kepek falanda olmamasına rağmen.. sizce bu olağan birşey mi? sizdede aynı şeyler oluyor mu? cvp alabilirsem sevinirim ona göre yıkaycam yada bekleticem? lütfen bilgi sahibi biri cvp versin..
o dediğin şey ne canım:26:
İnatçı kepeklenme, hafif yağlı bir görüntüsü olur, egzamanınkafa derisinde görünen bir çeşididir tedavi için genelde ketoral tarzı medical şampuanlar kullanılırsada çoğu zaman işe yaramaz...
Ketoral bir çok problem için kullanılıyor hatta kedi-köpeklerde görülen egzama ve mantara karşı bile ketoral-nizoral türü şampuanları kullanabiliyoruz :)hımmm
ketoral ben de kullanmıştım çooookk eskiden ama sebebi başkaydı sanırım:26:
2defa yaptım 5gün arayla
veeee ben perçemimi yan tarafa ayırınca aradan hiç saç çıkmazdı.
şimdiyse ön tarafta bi sürü kısa kısa saç var
kkontess
Ketoral bir çok problem için kullanılıyor hatta kedi-köpeklerde görülen egzama ve mantara karşı bile ketoral-nizoral türü şampuanları kullanabiliyoruz :)
heh evet mantardı
ayaklarmda olmuştu orta okulda
saçıma da şampuan kullanmıştım önlem amaçlı
kızlar bu karışım şuan saçımda ama aşırı derecede kaşıntı ve yanma var kafamda yara,kepek falanda olmamasına rağmen.. sizce bu olağan birşey mi? sizdede aynı şeyler oluyor mu? cvp alabilirsem sevinirim ona göre yıkaycam yada bekleticem? lütfen bilgi sahibi biri cvp versin..
Bende biraz kaşıntı birazda yanma yapmıştı ama saçlarımı yıkadıktan sonra bi 20 dk kadar daha sürdü yanması sonra geçti.Neden boyle oldu hiç bilmiyorum.:44:
bende bu karşımı uygulamak istiyorum . saçım çok seyrek sanırım genetik bizdesaçımda boyada var bi zararı olurmu ve saçımda ne kadar bekletmem gerekir ayrıca ne kadar sıklıkta kullanmam gerekiyor.Bırakırsam bi zararı olurmu ?:)
bende bu karşımı uygulamak istiyorum . saçım çok seyrek sanırım genetik bizdesaçımda boyada var bi zararı olurmu ve saçımda ne kadar bekletmem gerekir ayrıca ne kadar sıklıkta kullanmam gerekiyor.Bırakırsam bi zararı olurmu ?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?