Kızlar konuyla pek alaka değil ama bişey sormak istiyorum şampuanına bal katan veya ballı kür uygulayan varmı.?
bunu ben de duydum
kullancaktım ama unuttum:26:
Kaşıntı bende genelde yıkadıktan sonra yapıyor ama yanma hiç yapmadı. Bir kere daha canım eğer yine yanma yaparsa bence devam etme.
Arkadaşlar bir şey sorucam.Şimdi ben sinameki kürünü uygularken birde şampuanıma çam terebentini katıp kullanırsam bir yan etkisi olur mu? Yani sonuçta iki şeyide aynı anda yapmış olucam. Eğer kullananlar varsa yardmcı olabilir mii?
Arkadaşlar bir şey sorucam.Şimdi ben sinameki kürünü uygularken birde şampuanıma çam terebentini katıp kullanırsam bir yan etkisi olur mu? Yani sonuçta iki şeyide aynı anda yapmış olucam. Eğer kullananlar varsa yardmcı olabilir mii?
Canım sinamekili kür mü saç kıkardı sende? Yoksa sarımsaklı şampuanı da mı kullanıyorsun?2defa yaptım 5gün arayla
veeee ben perçemimi yan tarafa ayırınca aradan hiç saç çıkmazdı.
şimdiyse ön tarafta bi sürü kısa kısa saç var
kkontess
Ne ieş yarıyor canım? Ben bi ara bal herşeye faydalıdır diye kendime bir kür hazırlamıştım. Bal ve baden yağından oluşan. Saçımı yumuşatmıştı ve parlatmıştı. Ama çok iyi durulamak gerkiyor.Kızlar konuyla pek alaka değil ama bişey sormak istiyorum şampuanına bal katan veya ballı kür uygulayan varmı.?
bunu ben de duydum
kullancaktım ama unuttum:26:
Evet bence de ara verince anlaşılıyor uzadığı. Ben de diyordum yapıyorum yapıyorum ama hiç uzama yok diye. Ama benim çevremdekiler söyledi hep, ne kadar uzadı saçların durdu durdu birden uzadı napıyosun saçlarına diyolarSonuçta dışarıdaki göz daha iyi farkediyor:) sen de azimle devam et eminim alıcaksın mükafatını
arkadaşlar bende 8.kürü yaptım 2 hafta ara verdim.2hafta bitti tekrar başlayacağım sonuç mükemmel 1ayda 2cm önceden 1ayda 1cm uzardı.. hepinize çok teşekkür ederim..kontesciğim çokkk soğol canımmm ama tek sorunum var saçlarımın uçları kuru jajoba yağıiçine evigen ampül koyup uyguladığım bakım var onu uyguluyorum ama belki zamanla işe yarar...arkadaşlar sizinde saç uçları için uygulayıp sonuç aldığınız başka bakımlar varsa yazarsanız sevinirim..
Canım sinamekili kür mü saç kıkardı sende? Yoksa sarımsaklı şampuanı da mı kullanıyorsun?
Ne ieş yarıyor canım? Ben bi ara bal herşeye faydalıdır diye kendime bir kür hazırlamıştım. Bal ve baden yağından oluşan. Saçımı yumuşatmıştı ve parlatmıştı. Ama çok iyi durulamak gerkiyor.
Ne işe yaradığını da duydun mi peki kkontes?
arkadaşlar bende 8.kürü yaptım 2 hafta ara verdim.2hafta bitti tekrar başlayacağım sonuç mükemmel 1ayda 2cm önceden 1ayda 1cm uzardı.. hepinize çok teşekkür ederim..kontesciğim çokkk soğol canımmm ama tek sorunum var saçlarımın uçları kuru jajoba yağıiçine evigen ampül koyup uyguladığım bakım var onu uyguluyorum ama belki zamanla işe yarar...arkadaşlar sizinde saç uçları için uygulayıp sonuç aldığınız başka bakımlar varsa yazarsanız sevinirim..
saçı onarıyormuş canım
Ben yüzyıllardır çam terebentinsiz şampuan kullanmadım her türlü bakımıda yapmışlığım vardır hiç bir şey olmaz kullan ama çamterebentinde şöyle bir şey var yazıyorum ki ilk defa kullanıyorsan korkma, eğer saçların zayıfsa ve dökülmeye yakınsa önce o saçları toplucu bir anda döker sonrada aslanlar gibi saç çıkartır sonrada bir daha bir gıdım dökülmez...Ben şimdi sülfatsız şampuana geçtim ya brezilya fönünden dolayı düşünüyorum acaba eklesem mi eklemesem mi diye ya, ben terebentinsiz ne yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?