Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Arkadaşlar bir şey sorucam.Şimdi ben sinameki kürünü uygularken birde şampuanıma çam terebentini katıp kullanırsam bir yan etkisi olur mu? Yani sonuçta iki şeyide aynı anda yapmış olucam. Eğer kullananlar varsa yardmcı olabilir mii?

ben bu şekilde kullanıyorum.hatta terebentinsiz şampuan kullanmıyorum.saçlarım çok parlak.yan etkisi yok en azından bende olmadı deneyebilirsin bence

Ben yüzyıllardır çam terebentinsiz şampuan kullanmadım her türlü bakımıda yapmışlığım vardır hiç bir şey olmaz kullan ama çamterebentinde şöyle bir şey var yazıyorum ki ilk defa kullanıyorsan korkma, eğer saçların zayıfsa ve dökülmeye yakınsa önce o saçları toplucu bir anda döker sonrada aslanlar gibi saç çıkartır sonrada bir daha bir gıdım dökülmez...Ben şimdi sülfatsız şampuana geçtim ya brezilya fönünden dolayı düşünüyorum acaba eklesem mi eklemesem mi diye ya, ben terebentinsiz ne yaparım

2defa yaptım 5gün arayla
veeee ben perçemimi yan tarafa ayırınca aradan hiç saç çıkmazdı.
şimdiyse ön tarafta bi sürü kısa kısa saç var

kkontess
Canım sinamekili kür mü saç kıkardı sende? Yoksa sarımsaklı şampuanı da mı kullanıyorsun?

Kızlar konuyla pek alaka değil ama bişey sormak istiyorum şampuanına bal katan veya ballı kür uygulayan varmı.?
Ne ieş yarıyor canım? Ben bi ara bal herşeye faydalıdır diye kendime bir kür hazırlamıştım. Bal ve baden yağından oluşan. Saçımı yumuşatmıştı ve parlatmıştı. Ama çok iyi durulamak gerkiyor.

bunu ben de duydum
kullancaktım ama unuttum:26:

Ne işe yaradığını da duydun mi peki kkontes?

ben sadece sinameki kürünü uyguladım, sarımsaklı şampuan yapmadım ve ona rağmen küçük küçük bir sürü saç çıktı kafamda, onları zaptedemiyorum şimdii

8 kür yaptım, sonra 2 hafta ara verdim, bunun üstüne 3 kür daha yaptım. Hem saç çıkardı, hem de baya uzattı.

Ben 5 kür yaptım, adam akıllı bir uzama yok . Sen uzadığını kaçıncı kürde anladın? Ara verince uzuyor diyorlar. Sende de öyle mi oldu? Bir ara versem de yeniden başlasam. Çok merak ediyorum.

Evet bence de ara verince anlaşılıyor uzadığı. Ben de diyordum yapıyorum yapıyorum ama hiç uzama yok diye. Ama benim çevremdekiler söyledi hep, ne kadar uzadı saçların durdu durdu birden uzadı napıyosun saçlarına diyolar Sonuçta dışarıdaki göz daha iyi farkediyor:) sen de azimle devam et eminim alıcaksın mükafatını

arkadaşlar bende 8.kürü yaptım 2 hafta ara verdim.2hafta bitti tekrar başlayacağım sonuç mükemmel 1ayda 2cm önceden 1ayda 1cm uzardı.. hepinize çok teşekkür ederim..kontesciğim çokkk soğol canımmm ama tek sorunum var saçlarımın uçları kuru jajoba yağıiçine evigen ampül koyup uyguladığım bakım var onu uyguluyorum ama belki zamanla işe yarar...arkadaşlar sizinde saç uçları için uygulayıp sonuç aldığınız başka bakımlar varsa yazarsanız sevinirim..

dün de eşim saçların uzamış biraz dedi. Ara verince güzel olacak bence. Umutluyum:87:

İlk mesajdaki gliserinli bakımı okudun mu? Onu da dene belki işe yarar.Ben denemedim ama deneyeceğim.

Kızlar geçen gün bende başlayacağım diye yazmıştım ama bemiks ampül almayı unutmuştum,bugün aldım....Akşama yapcam inşallah saç rengimde bir değişm yapmaz...Bu arada ben saçlarımı 4 Ocakta dip boya yaptırdım bugün 31 Ocak ve 1 cm uzadı zaten saçım....3 ayda 4 cm filan uzuyor benim saçlarım,saçlarım zaten hızlı uzuyor inşallah bunun sayesinde yakında rapunzel gibi olurum :))))

saçı onarıyormuş canım

rica ederim canım
lütfen ilk mesajı bi oku

saçı onarıyormuş canım

Nasıl kullanmak lazım acaba , bir araştırayım. Kırıkları da onarıyorsa. Kesmekten kestirmekten kurtuluruz. Zaten artık kendim alacağım kırıklarımı. Öğrendim buradan bir iki birşey

Aaaaa hadi ya bir anda döküyor demek peki ne kadar dölüyor bir avuç falan mı? Bak şimdi kararsız kaldım yapsam mı yapmasam mı diye.Tamam sonradan gayet güzel oluyor ve dökülen saçların yerine yenileri çıkıyorda çıkana kadar iki gıdım saçla mı durucam ben :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…