Taze taze kaynatsan daha iyi olur canım. Ben ve birçok kişi çyle yapıyor.
bolca sürdüm bir de , normalde tek tek sürmem ama o gün çok uğraştım parmaklarım koktu ama derslerde arada bir burnuma bemiksin o kötü kokusu geldi
ben ilk hafta boca ettim bitiricem diye ama yok bitmiyor 2 hafta daha kullandım onu , 2 su bardağı suda kaynatıorum bolca yetio zaten kavanoza koyuyorum artanı
şuan saçım dirseğimden 10cm (sayılır) yukarıda onu belime indirmek istiorum yaza kadar
Bemiksin kokusu midemi bulandırıyor .Mis kokulu sampuanlar ,spreyler kullanmama rağmen buram buram ilaç kokuyorum .Neyse pes etmek yok yola devam =) Bu çarşamba 2. kür günüm =) Kürü bitireyim ,saçlarım uzasın before-after fotoğraflarını koyacağım
Amaaannn uzatsında koksada olur diyerekten umursamıyorum kokuyu
Ben iyice boca ediyorum valla daha bir etkili olsun diye zaten 1 su bardağı suda yapıyorum kaynarken çeyreği buhar olup uçuyor kalanıda saçımın tamamına yetiyor ucuna mucuna er yerine sürüyorumbenim tam sütyen hizamda amacımda seninki gibi belime kadar uzatmaakkk ayeser 'inde dediği gibi taze taze kaynatılması daha iyi :)
merhaba arkadaşlar....
ben fu formu keşfettim ama bi hayli sayfası var bikaç sayfa takip ettim ama hepsini okumam mümkün değil.... ama bundan sonra takip edecem tabiki...
konu sahibi veya diğer arkadaşlar sizden bişey rica edebilirmiyim... benim saçım da çok güçsüz ve hiç uzamıyor.. uzun saça ölüyorum ama hep omuz veya az bişey aşağısında saçlarım... bi türlü uzamıyor ve çok ince bide çok ince telli.... ilk sayfada yazılan kür ve bakım önerileri var.. bu form açılalı baya bi zaman geçmiş... acaba ilk sayfadaki gibi mi bakım önerileriniz yoksa eklenen bi takım şeyler oldu mu....
ben hangilerini uylayayım.. bana tavsiye edebilirmisiniz... valla yardımcı olursanız çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler...
bende bir saat önce 1.kürümü uyguladım hadi hayırlısı:)
Bende dün birinci kürümü yaptım. Foto çekeyimde son kürden sonra uzamaya bakarım dedim.
Saçım yandığı için kesitrmek zorunda kaldım. Yeni boyalı olduğundan dolayıda ölçmem kolay olacaktır. Gelişmeleri yazacağım.
Sevgiler..
iyi gecelr. bende yapayım dedim dedim . dün ilk kürü başladım. bugün saçlarım yumuşacıktı. dokundukça keyif aldm. inşa. faydası olur...
Oo hadi hayırlısı:) Ben daha cook baştayım.Ben de dün 6. kürümü yaptım ara vermek için son 2 kür
inşallah canım..ben biraz grip oldum,hala geçmedi..migrende var..biraz ara verdim..3 kür yapmıştım..bakalım belki bu arada uzarlar
bu kadar uzunu hiç rahat değildir bence
15 cm kısası bende var,her yanıma dolanıyor
hırkalardan elektirikleniyo
snir olmaya başladım
inşallah canım..ben biraz grip oldum,hala geçmedi..migrende var..biraz ara verdim..3 kür yapmıştım..bakalım belki bu arada uzarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?