Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Benimde saçlarım boyadan dolayı çok yıprandı bır kac gun once uclarından aldırdım. Saçlarım kısa değil ama bu uygulamayı yapmaya bu hafta başlıcam.

Bemiksin kokusu midemi bulandırıyor .Mis kokulu sampuanlar ,spreyler kullanmama rağmen buram buram ilaç kokuyorum .Neyse pes etmek yok yola devam =) Bu çarşamba 2. kür günüm =) Kürü bitireyim ,saçlarım uzasın before-after fotoğraflarını koyacağım

Son düzenleme:

Ben iyice boca ediyorum valla daha bir etkili olsun diye zaten 1 su bardağı suda yapıyorum kaynarken çeyreği buhar olup uçuyor kalanıda saçımın tamamına yetiyor ucuna mucuna er yerine sürüyorum benim tam sütyen hizamda amacımda seninki gibi belime kadar uzatmaakkk ayeser 'inde dediği gibi taze taze kaynatılması daha iyi :)

Amaaannn uzatsında koksada olur diyerekten umursamıyorum kokuyu

benim sütyen hizamı 5 cm falan geçiyor hadi bakalım mayısta neremize gelcek

ekleme olmadı canım
elimden geldiğince güncelledim çünkü ben ilk mesajı.
sadece ; sarımsak kokusunun yok olması için sütte kaynatmanı öneririm ordakilere ek olarak

Bende dün birinci kürümü yaptım. Foto çekeyimde son kürden sonra uzamaya bakarım dedim.
Saçım yandığı için kesitrmek zorunda kaldım. Yeni boyalı olduğundan dolayıda ölçmem kolay olacaktır. Gelişmeleri yazacağım.

Sevgiler..

iyi gecelr. bende yapayım dedim dedim . dün ilk kürü başladım. bugün saçlarım yumuşacıktı. dokundukça keyif aldm. inşa. faydası olur...

Ben turplu olan maskeyi uyguluyodum uzadı saçlarım ama fazla değil. Bunu da denicem önceki resmini çektim saçlarımın darısı sonrasına

iyi gecelr. bende yapayım dedim dedim . dün ilk kürü başladım. bugün saçlarım yumuşacıktı. dokundukça keyif aldm. inşa. faydası olur...

inşallah canım..ben biraz grip oldum,hala geçmedi..migrende var..biraz ara verdim..3 kür yapmıştım..bakalım belki bu arada uzarlar

Ben de dün 6. kürümü yaptım ara vermek için son 2 kür
Oo hadi hayırlısı:) Ben daha cook baştayım.
Saçının uzadığını farkettinmi peki?

inşallah canım..ben biraz grip oldum,hala geçmedi..migrende var..biraz ara verdim..3 kür yapmıştım..bakalım belki bu arada uzarlar

Geçmiş olsun
Malesef bende de migren var azıcak diye korkuyorm

Son düzenleme:
bu kadar uzunu hiç rahat değildir bence
15 cm kısası bende var,her yanıma dolanıyor
hırkalardan elektirikleniyo
snir olmaya başladım

Aynen 15 cm kisasini istiyorum ben de. Tam o siyah bluzun bittigi yer idealim. Bu saclarin, bu kadar uzun olmasina ragmen saglikli olusuna hayran kaldim.

Gecmis olsun canim.
Kürü uyguladiktan sonra sicak odada gecir iki üc saatini. Migrenin de varmis, hic cekilmez onun üstüne hastalik.

Kizlar 4. kürümü uyguladim kaldi 4 kür ve 4 bemiks. Anam bunu denk getirdim sacma sapan bir mutluluk sardi simdik beni. Hic bemiks artmayacak ya da bitti diye almak zorununda kalmayacagim.

Kızlarr çookk mutluyum!! Saçlarım uzuyor! Geçen hafta bugün saçlarımı boyamıştım ve şimdi aynaya bakıyorum diplerim çıkmışş hemde 1 haftada normalde 3-4 haftayı bulurdu diplerin çıkması ama bu sefer öyle olmadı :)) ara vermeme de 3 kür kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…