Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Umarim hepinize gaz verebilmisimdir. Dökülüyor, uzamiyor diye sakin ha pat diye birakmayin. Sabredin, sonucu umarim istediginiz gibi olacaktir. Hayalimizdeki uzun saclar konusuna bakin arada. Yeni uzun saclar ekledim, su gibi saclari var kizlarin. :116:
Suna bakin ya harika.

Ben sandal agacinin kokusuna bayilirim zaten. Bi ara tütsüsü vardi yakar dururdum. Sag ol önerdigin icin.
Kizlar bu arada saciniza esans kullanmak istiyorsaniz cicek kokularindan uzak durun cok agir kokuyor, bi süre sonra mide bulandiriyor. Cicekte kokusu güzel ama esansta kötü. Meyveleri tercih edin. Vanilyayi tek basina kullanmayin mesela, cilekle karistirarak kullanin harika oluyor. :109:

inşallah uzar tatlım ya..
artık bıktım bu saçlarla uğraşmaktan..eskiden hiç uğraşmazdım,çok da güzel uzardı yani..
ahhh...
ahhhh...

Aminn.

bende bi ara başlamıştım ama uzamadı pes ettim tekrardan deniycem :)

Arkadasim yukarida alintiladigim yoruma ve benim cevaplarima bak. Uzamanin durmasi normal. Verdigin arada uzayip uzamamasi önemli. Benim de su an resmen durdu uzama. Fotograf cektim, son 5 kürden ve iki haftalik aradan sonra yine cekecegim. Hep birlikte görecegiz uzamayi.

bu kadar uzunu hiç rahat değildir bence
15 cm kısası bende var,her yanıma dolanıyor
hırkalardan elektirikleniyo
snir olmaya başladım

Bu sarı saçların bel oyuğu bitimine kadar olan versiyonu bende vardı, o hazin kuaför ziyaretinden sonra yanınca kese kese hiç bir şey kalmadı fotoğrafı görünce üzüldüm birdenbire eski fotolarımdan birini bulursam yüzümü kapatıp koyacağım sonra Ama çok pis gaza geldim, eski haline getirmek 2 senemide alsa eskisi gibi gür ve uzun yapacağım saçlarımı:13:

Kızlar bu bemiksin kokusu bana hemen ertesi gün geçiyor gibi geliyordu hani koku falan hiç almıyordum ama annem sabah yanıma geldi ve ne kokuyorsun sen öyle B vitamini kokuyorsun falan dedi :s ben perşmbe günü kürü yaptıktan sonra duşta almıştım acaba saçımdan akarak tenimemi işledi bu bemiks naptı :s:s sizde de boyle bir şey oluyor mu??:26:

Ben de yıkayıp yıkayıp kokudan arındırdığımı sanırdım, ta ki erkek arkadaşım "saçın şurup kokuyor" diyene kadar Bence kötü değil kokusu, çevredekiler de idare etsin artık bir süre, ne yapalım

ne yazık ki kokuyor tatlım

bende olmadı canım.. hatta geçtiğimiz perşembe sabahleyin kalktım saç diplerime sürdüm öyle gittim okula bi arkadaşım bile kokuyosun demedi

ben bi kere yaptım daha ve ertesi gün bütün gün burnuma bemiks kokuları geldi

Kızlar o zaman size tavsiyem vanilya, çilek, kakao, portakal veya başka kokulu yağlardan biraz şampuanınızın içine katmanız..

Yada bir kaç damla saç diplerinize sürerek masaj yapmanız. Kokudan eser kalmıcaktır :)

ya ben lavanta yağı aldım ve banyodan çıkmadan en son bir kabın içine su koyup iki damla lavanta yağı ekleyip saçıma döküp çıkıyorum misler gibi kokuyo saçım

aa herkes kokudan şikayetçi ben deilim :44:

acaba ben geçen hafta saç diplerime uyguladım sadece ondan önceki hafta tüm saçıma sürdüm cidden o zaman feci koku olmuştu..
önümde kapı gibi 3 kürüm var sonra ara 2 hafta

mmmmm...bence çok güzel bir fikir..deneyeceğim b ir dahaki yapışımda..
sağol tatlım :90::90:

merhaba arkadaşlar....
ben fu formu keşfettim ama bi hayli sayfası var bikaç sayfa takip ettim ama hepsini okumam mümkün değil.... ama bundan sonra takip edecem tabiki...
konu sahibi veya diğer arkadaşlar sizden bişey rica edebilirmiyim... benim saçım da çok güçsüz ve hiç uzamıyor.. uzun saça ölüyorum ama hep omuz veya az bişey aşağısında saçlarım... bi türlü uzamıyor ve çok ince bide çok ince telli.... ilk sayfada yazılan kür ve bakım önerileri var.. bu form açılalı baya bi zaman geçmiş... acaba ilk sayfadaki gibi mi bakım önerileriniz yoksa eklenen bi takım şeyler oldu mu....
ben hangilerini uylayayım.. bana tavsiye edebilirmisiniz... valla yardımcı olursanız çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler...

Ya bence de kötü değil kokusu da yine de kötü oldum ama bu zamana kadar hiç kimse dememişti heralde annem yakınıma geldiği için duydu kokuyu valla sevgilim yok o yuzden rahatımm:))

bende olmadı canım.. hatta geçtiğimiz perşembe sabahleyin kalktım saç diplerime sürdüm öyle gittim okula bi arkadaşım bile kokuyosun demedi
Büyük cesaret demek istiyorum saçına sürdün ve okula gittin Ben dışarı bile çıkamazdım öyle ki okula gidicem birde ama bir de ben bolca sürüyorum kürü parıl parıl parlıyor saç diplerim
ben bi kere yaptım daha ve ertesi gün bütün gün burnuma bemiks kokuları geldi
Bana hiç gelmemişti kokusu hatta bir tek 1. kürü yaptıktan sonra aldım kokusunu daha da almadım
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım :)) Deneyeceğim :))
Ben bir tek 1. kürümde saç diplerime uyguladım onda almıştım zaten kokuyu daha da almadım diğer 4 kürümde de saçımın tamamına boca ettim ama en küçük bir koku bile almadım Benimde bu haftaki kürümü saymassak 3 kürüm kalmış olucaakkkk toplam 9 kür yapıyorum da bemiks kutusunu iyice bitireyim diye. :)) Şu ara zamanı bir gelsiinn saçlar bir uzasınnn sonra tekrar başlamayı düşünüyorum küre :))) istediğim boya getirene kadar yapıcammm

bolca sürdüm bir de , normalde tek tek sürmem ama o gün çok uğraştım parmaklarım koktu ama derslerde arada bir burnuma bemiksin o kötü kokusu geldi

ben ilk hafta boca ettim bitiricem diye ama yok bitmiyor 2 hafta daha kullandım onu , 2 su bardağı suda kaynatıorum bolca yetio zaten kavanoza koyuyorum artanı

şuan saçım dirseğimden 10cm (sayılır) yukarıda onu belime indirmek istiorum yaza kadar

Son düzenleme:

Taze taze kaynatsan daha iyi olur canım. Ben ve birçok kişi çyle yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…