Jojoba pek kokan bir yağ değil ama jojoba ile birlikte sandalağacı yağı al, bu uçucu bir yağ ve inanılmaz güzel kokuyor.Ben gliserinli tarifin içine de koydum mesela, saçımı savurdukça mis gibi kokuyor o sayede hemde insanı rahatlatıyor :)
Bu arada kesinlikle sinameki kullandığım süre içerisinde saçımın uzaması neredeyse durdu, normalde 1 ayda 2cm e kadar uzayan saçlarım henüz 1 cm bile uzamadı ama bu doğru yolda olduğumu gösteriyor...Bu arada saçı dökülen arkadaşlarda üzülmesin, bu kürün yenileyici özelliği olduğu için zaten dökülmesi gereken miyadı dolmuş saçları atıp yerine yeni saç çıkartıyor olay bundan ibaret...Bu küre başladıktan sonra kafa derisi analizi yaptırdım olası ihtimallere karşı ve saç köklerinde herhangi br tıkanma yok yani temiz, bu yüzden kullanırken aklınızda soru işareti kalmasın kızlar...
inşallah uzar tatlım ya..
artık bıktım bu saçlarla uğraşmaktan..eskiden hiç uğraşmazdım,çok da güzel uzardı yani..
ahhh...
ahhhh...
bende bi ara başlamıştım ama uzamadı pes ettim tekrardan deniycem :)
Umarim hepinize gaz verebilmisimdir.Dökülüyor, uzamiyor diye sakin ha pat diye birakmayin. Sabredin, sonucu umarim istediginiz gibi olacaktir. Hayalimizdeki uzun saclar konusuna bakin arada. Yeni uzun saclar ekledim, su gibi saclari var kizlarin. :116:
Suna bakin ya harika.
rica ederim canımsağol Kkontescim...akşam demledim ,yatmadan içtim..gece rahat uyudum..sağolasın valla...
Bu sarı saçların bel oyuğu bitimine kadar olan versiyonu bende vardı, o hazin kuaför ziyaretinden sonra yanınca kese kese hiç bir şey kalmadı fotoğrafı görünce üzüldüm birdenbire eski fotolarımdan birini bulursam yüzümü kapatıp koyacağım sonraUmarim hepinize gaz verebilmisimdir.Dökülüyor, uzamiyor diye sakin ha pat diye birakmayin. Sabredin, sonucu umarim istediginiz gibi olacaktir. Hayalimizdeki uzun saclar konusuna bakin arada. Yeni uzun saclar ekledim, su gibi saclari var kizlarin. :116:
Suna bakin ya harika.
Kızlar bu bemiksin kokusu bana hemen ertesi gün geçiyor gibi geliyordu hani koku falan hiç almıyordum ama annem sabah yanıma geldi ve ne kokuyorsun sen öyle B vitamini kokuyorsun falan dedi :s ben perşmbe günü kürü yaptıktan sonra duşta almıştım acaba saçımdan akarak tenimemi işledi bu bemiks naptı :s:s sizde de boyle bir şey oluyor mu??:26:
Kızlar bu bemiksin kokusu bana hemen ertesi gün geçiyor gibi geliyordu hani koku falan hiç almıyordum ama annem sabah yanıma geldi ve ne kokuyorsun sen öyle B vitamini kokuyorsun falan dedi :s ben perşmbe günü kürü yaptıktan sonra duşta almıştım acaba saçımdan akarak tenimemi işledi bu bemiks naptı :s:s sizde de boyle bir şey oluyor mu??:26:
ben bi kere yaptım daha ve ertesi gün bütün gün burnuma bemiks kokuları geldi
Kızlar o zaman size tavsiyem vanilya, çilek, kakao, portakal veya başka kokulu yağlardan biraz şampuanınızın içine katmanız..
Yada bir kaç damla saç diplerinize sürerek masaj yapmanız. Kokudan eser kalmıcaktır :)
Ya bence de kötü değil kokusu da yine de kötü oldum ama bu zamana kadar hiç kimse dememişti heralde annem yakınıma geldiği için duydu kokuyuBen de yıkayıp yıkayıp kokudan arındırdığımı sanırdım, ta ki erkek arkadaşım "saçın şurup kokuyor" diyene kadarBence kötü değil kokusu, çevredekiler de idare etsin artık bir süre, ne yapalım
Büyük cesaret demek istiyorum saçına sürdün ve okula gittinbende olmadı canım.. hatta geçtiğimiz perşembe sabahleyin kalktım saç diplerime sürdüm öyle gittim okula bi arkadaşım bile kokuyosun demedi
Bana hiç gelmemişti kokusu hatta bir tek 1. kürü yaptıktan sonra aldım kokusunu daha da almadımben bi kere yaptım daha ve ertesi gün bütün gün burnuma bemiks kokuları geldi
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım :)) Deneyeceğim :))Kızlar o zaman size tavsiyem vanilya, çilek, kakao, portakal veya başka kokulu yağlardan biraz şampuanınızın içine katmanız..
Yada bir kaç damla saç diplerinize sürerek masaj yapmanız. Kokudan eser kalmıcaktır :)
Ben bir tek 1. kürümde saç diplerime uyguladım onda almıştım zaten kokuyu daha da almadımaa herkes kokudan şikayetçi ben deilim :44:
acaba ben geçen hafta saç diplerime uyguladım sadece ondan önceki hafta tüm saçıma sürdüm cidden o zaman feci koku olmuştu..
önümde kapı gibi 3 kürüm var sonra ara 2 hafta
Ben bir tek 1. kürümde saç diplerime uyguladım onda almıştım zaten kokuyu daha da almadımdiğer 4 kürümde de saçımın tamamına boca ettim ama en küçük bir koku bile almadım Benimde bu haftaki kürümü saymassak 3 kürüm kalmış olucaakkkk toplam 9 kür yapıyorum da bemiks kutusunu iyice bitireyim diye. :)) Şu ara zamanı bir gelsiinn saçlar bir uzasınnn sonra tekrar başlamayı düşünüyorum küre :))) istediğim boya getirene kadar yapıcammm
bolca sürdüm bir de , normalde tek tek sürmem ama o gün çok uğraştım parmaklarım koktu ama derslerde arada bir burnuma bemiksin o kötü kokusu geldi
ben ilk hafta boca ettim bitiricem diye ama yok bitmiyor 2 hafta daha kullandım onu , 2 su bardağı suda kaynatıorum bolca yetio zaten kavanoza koyuyorum artanı
şuan saçım dirseğimden 10cm (sayılır) yukarıda onu belime indirmek istiorum yaza kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?