Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Bemiks kutusunda 5 tane ampul yokmuydu :s nasıl tam yettirdin ki.Bende 2 kutu vardı bir tanesini ablam kllandı geriye 9 tane kaldı.İşte bende sırf geriye kalmasın diye toplam 9 kür uyguluyorum. :))

çok sevindim adına canım. benimde çok güzel bir şekilde uzuyo nerdeyse belimde harddiskim yanımda olsaydı resim koyacaktım arkadaşa film izlemesi için verdim bi ara bende koycam.

çok sevindim adına canım. benimde çok güzel bir şekilde uzuyo nerdeyse belimde harddiskim yanımda olsaydı resim koyacaktım arkadaşa film izlemesi için verdim bi ara bende koycam.

Sağ ol canım geçen gün uzamıyor gibi gelmişti ama uzuyormuş meğersem:)) arkadaşından aldığında koy o zaman fotoğraflarını öncesi ve sonrası varsa eğer öyle koy bakalım seninki ne kadar uzamış :)))

Ne mutlu sana.
Benim su an durdu uzamasi, 2 haftalik arayi bekliyorum artik. Umarim iyi bir atak yapar saclar o arada. :97:

Bemiks kutusunda 5 tane ampul yokmuydu :s nasıl tam yettirdin ki.Bende 2 kutu vardı bir tanesini ablam kllandı geriye 9 tane kaldı.İşte bende sırf geriye kalmasın diye toplam 9 kür uyguluyorum. :))

Ben daha önce de kür yapmistim. Yarim yamalak bir kür oldugu icin 3 bemiks kullanmistim. Su an uyguladigim küre 2 bemiksle basladim. 3. kürümde bemiks olmadigi icin Cernevit diye ona benzer bir sey kullandim. Geriye kalan 5 kür icin bir kutu aldim onun da bir tanesini dün kullandim, geriye kaldi 4 kür 4 bemiks

İnşallah canım:)
Hmm tamam canım anlattığın için teşekkürler :)
Umarım sende,bende,bu topikte ki herkeste istediği saçlara kavuşur (-en kısa zamanda)

Benim saçlarım çok cansız ve yavaş uzar. Haftada 1 cm olmasa da eskisinden daha hızlı uzadığını hissediyorum. Yaklaşık 2 aydır sarımsaklı şampuan da kullanıyorum. İlk zamanlarda dökülmeyi azalttı gibi geldi ama yine çok dökülüyor. Gerçi bende birşeyler eksilmiş de olabilir tırnaklarım da soyulmaya başladı. Bir doktora gitmem lazım..

mevsim geçişlerinde artıyor galiba canım..
ama bir an önce bir doktora gidersen daha iyi olur..belki bir vitamin eksikliği vardır..takviye edecek şeyler verir..
geçmiş olsun

ya kızlar şimdi ben yarın 7. kürümü yapıcam 8 den sonra ara vericem o ara verdiğim dönemde normalde şampuanımı çam terebentinli kullanıyorum o dönemdede kullanayımmı yoksa normal bi şampuan mı kullanayım ? :97:

Saçımı kestireli daha 1 hafta oldu
Kontessin dediği gibi geceden örüyorum sabah açıyorum çokta güzel oluyor
Ne kurutma makinası nede düzleştirici kullanmıyorum
Ama neden kırıldı anlamadım,uçları beyaz beyaz oldu.
Zeytinyağını ısıtıp kullanmayı düşünüyorum umarım işe yarar. :2:

ılık zeytinyağı iyi geliyor saç uçlarına canım..biraz ılıtıp sürüp beklersen daha iyi emer saçların..

Vuhuuuu herkes burdaymış ben nerelerdeymişim :78::78::78::78: bir sinemakici daha geldi kontes topik çok faydalı çok sağol verdiğin bilgiler için :81::81::81::81::81:

Son düzenleme:
Kızlar 16 şubatta 9. kürümü yapıp ara vermiştim, Dün ölçtüm arada saçım 1,5 cm uzamış. Umarım daha çok uzar. Bu uzama az geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…