Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

şuan 6.kürüm kafamda

1 su bardağı suyla yapmıştım çok geldi boca ettim tüm saçıma

uzama var ama 2 cm .. mayısa kadar rapunzel oluruz inş...

(tüm saçıma sürdüm bi yan etkisi olur mu? herkes sadece diplerine sürüomuş :44: )

Ben yaptığım 6 kürün 4ünü saçımın tamamına sürerek yaptım ve hiç bir yan etkisi olmadı. =)

bende başlıyorum inş. fayda görürüm bidaha saçı boyamakmı asla

Sanırım sende benim gibi bu kürü orjinal saç rengine dönmek için uyguluyorsun :44: Saçtaki boyayı öylesi akıtıyor ki orjinale dönmek mümkün değil yani benim için öyle .Geçen yazdım ama kimseden cevap gelmemiş Galiba bu kürü uygulayanlar içinde saç rengini en çok açılan kişi benim

benimkini pek açmadı canım..alttaki bakırlıklar bile pek ortaya çıkmadı...

selamm geleceğin rapunzelleri

bugün saç uçlarıma extra bakım olsun diye bi ürün sipariş ettim netten
10 güne kadar elime geçer tahminimce
sabırsızlanıyorum:81:
aranızda kullanan,deneyen,adını duyan var mıdır?Eki Görüntüle 147197

gule gule kullan cnm umarım ıse yarar memnun kalırsan ben de sıparıs verırım benım de kırıklarım var malesef

Aynen canım ya hem çok akıtıyor saçtaki boyayı hemde aka aka kötü bir renk çıkıyor ortaya.Saçlarının fotoğrafı varsa koyabilirmisin canım çok açılmış galiba saçın bizde görelim belkide o kadar fazla açılmamıştır sana öyle geliyordur.Benimde saçımı açtı ama neyseki o kadar kötü olmadı ve boyadım zaten şuan da açılsa rengi pekte hoş durur o yuzden terebentini filanda kullanıyorum dediğim gibi yükle fotoğrafın varsa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…