Süpermiş o zaman.:79: Peki saç tiplerine göre farklı farklı ürünler var mı yoksa herkes aynı ürünü kullanabiliyor mu? Nasıl uygulanıyor? Ne sıklıkla?
Nerden ne kadara aldın peki canım?
zaten biraz da senin yorumuna güvenerek aldım kuşum
özelden konuşmuştuk hatırlıyorsan
Süpermiş o zaman.:79: Peki saç tiplerine göre farklı farklı ürünler var mı yoksa herkes aynı ürünü kullanabiliyor mu? Nasıl uygulanıyor? Ne sıklıkla?
inşallah bana da iyi gelir kılıç balığı
bu ay çok harcama yaptığım için diğer 2 üründen alamadım.
onları da en kısa zamanda edineceğim
Senin saçların benim saçlarımın eski halinden daha iyi durumda olduğuna göre, sende daha iyi etki sağlar diye düşünüyorum Kontesim...
İnşallah canıminşallahh inşallaahh
yoksa kestirmek zorunda kalıcam
uçlar kendi kendine dolaşır oldu
sinirimi bozuyorlar
Birinin beni motive etmesi lazım galiba, 1 haftadır bakım falan yapmıyorum, içimden gelmiyor, yıkıyorum kurutuyoum hepsi bu...Niye böyle oldum acabaKızlar help meeeeeeeee!!!
aaa.ama olmaz ki canım..hadi bakalım bakıma
motivasyon için foto slaytıı geldiiiiiiiiii:86:
tıklayınca büyüyorlar...
Eki Görüntüle 147650 Eki Görüntüle 147651 Eki Görüntüle 147652 Eki Görüntüle 147653 Eki Görüntüle 147654 Eki Görüntüle 147655 Eki Görüntüle 147656
Offf offf o kuaför saçlarımı yakmadan evvel saçlarımın boyu son fotodaki kadardıBirde şimdiki haline bak kese kese saç kalmadı ya Hırs geldi bak hemen, uzatacağım işte eskisi gibi yapacağım! Yarın ilk iş bakım yapmak olacak, teşekkür ederim kızlar Yarın eski halini ekleyeceğim foruma, bakın nasıldı ve şimdi nasıl...Kısalttığım yetmezmiş gibi birde aradakiler koptukları için birde azaldı zavallı saçlarım ya Allahtan bu sinameki tarifi ile bebek saçlar fışkırıyor da moralim yerine geliyor...
canım arkadaşım
Adamın yanındaki beyaz saçlı da pek radikal kalmış aralarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?