Saçlarım şuan oldukça kısa.
2. kürümden önce saçımın resmini çekmiştim(geceden örmüştüm normal hali böyle dalgalı değil)
Henüz farklılık yok,zaten daha çok yeni
Belime gelmesine 20 cm falan var
Buda sanırım 1 seneyi bulur
Neyse artık sabredicem
Uzuyor canım, şaşıracaksın. 11 gün oldu ara vereli 2 cm uzadı saçım
her bakımdan sonra saçlarımı sarılı gören annemsabah kalkınca yerleri süpürür saçların artık diye dalga geçiyo gün gelir bu sözlerini hatırlatırım ona inşallah
arkadaşlar mrb..
ben bişey sorcam size, bu kürden sonra yıkadığımda benim saçlarım çok dökülüyor.Sizde de böyle bir sorun var mı acaba?:26:
Aynen canım ya hem çok akıtıyor saçtaki boyayı hemde aka aka kötü bir renk çıkıyor ortaya.Saçlarının fotoğrafı varsa koyabilirmisin canım çok açılmış galiba saçın bizde görelim belkide o kadar fazla açılmamıştır sana öyle geliyordur.Benimde saçımı açtı ama neyseki o kadar kötü olmadı ve boyadım zaten şuan da açılsa rengi pekte hoş durur o yuzden terebentini filanda kullanıyorumdediğim gibi yükle fotoğrafın varsa canım
kızlar peki saçlarınız sıklastımı
birileri gelse de saçımı tarasa kurutsa offf çok üşeniyorum:95::95:
Ayy ayyy o saçlar bende olsa nasıl bakarım nasıl bakarım yıkamak için sabırsızlanır tarasam diye heyecanlanırım heralde
ben de uzun bir ara verdim sayılır ama akşam bemiks alıp tekrar başlayayım.. gazam mübarek olsun, gelsin cici saçlar:)
birileri gelse de saçımı tarasa kurutsa offf çok üşeniyorum:95::95:
Ayy ayyy o saçlar bende olsa nasıl bakarım nasıl bakarım yıkamak için sabırsızlanır tarasam diye heyecanlanırım heralde
bende ..bende
tatlım,upuzun saçların...benimkiler seninkilerin üçte biri bile uzunlukta değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?