Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

tatlım,upuzun saçların...benimkiler seninkilerin üçte biri bile uzunlukta değil...

arkadaşlar mrb..
ben bişey sorcam size, bu kürden sonra yıkadığımda benim saçlarım çok dökülüyor.Sizde de böyle bir sorun var mı acaba?:26:

ben de uzun bir ara verdim sayılır ama akşam bemiks alıp tekrar başlayayım.. gazam mübarek olsun, gelsin cici saçlar:)

Benim saçlarımın diperinde boya yok sadece uçlarda var her ikiside açıldı ama özellikle açılsın diye ben bikaçta kuru papatya atıyorum

Birazdan 5. kürümü yapacagim, ondan sonra kaldi 3 kür. Su zaman bir an önce gecse de ara versem.
Bu arada Kontess ilk mesajdaki resimlerin görünmüyor, Imageshack üye olmayanlara resimleri göstermiyormus artik. Istersen onlari baska bir siteden tekrar yükle. Hizliresim i öneririm sana ya da bildigin baska bir site de olabilir.

Kızlar nihayet 5. kürümü annemin hadi kalk tembellik etme yap sinamekini demesiyle yapmış bulunmaktayım...Normalde benim saçımda 4 saat durmuyor bu kür 2 saatde kuruyor bende ona göre kuruduğu an yıkıyorum ama bu sefer 4 saat tutacağım çünkü köklere sinameki, saç boylarıma ve uçlarıma maya maskesi yaptım :)

kızlarr kuru saclarında kısa bekletıp sonuc alan var mı mesela 2 saat 3 saat gıbı ben 4 5 saat bekleterek yaptım dokulme oldu bazı haftalarda smdı 2 3 saat bekletmeyı dusunuyorum belkı dokulme yapmaz o zaman ama ne kadr etkılı olr bılemedm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…