Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Cevap verme panelinde ataç var ona tıklayıp dosyayı yüklüyorsunuz. Ona tıklayınca gerisi sizi yönlendirir. Yine olmazsa bakarız. Saçlarda ne kadar uzama oldu? Ne kadar zamanda?

tamam canım deniyorum şimdi yaklaşık 13 ay oldu ben kullanmaya başlayalı ama çok düzenli kullanamadım yazın falan ekleyim bak bakalım

bende beğendim ya ne güzel duruyor parlak parlak bende öyle olsun istiyorum her dışarı çıktığımda alim diyorum sinameki bepanten badem yağı unutuyorum inşallah bigün alıcam :)

evet karıştırdım şimdi şöyle suyu kaynattıktan sonra sinemaki ve ısırganı birlikte katıyorum iyice suyu çıkıyor onların kahve rengi gibi sonra iyice ılıyınca spreyli kutuya alıp 1 ampul bemiks kırıyorum iyice süzün yani ısırganlı sinemakiyi dipler öncelikli olarak sıkıp 4 saat falan bekletiyorum sonra yıkıyorum saçı sertleştiriyor biraz başta çok dökülebilir ama sonra olmuyor öyle bi durum

kızlar ben kırkilit otu ve mecitefendi yağı da ekliyorum ekstradan. 7.kürüm saçımda şu an.2 saat oldu.Daha ne kadar bekleteyim kızlar? 4 saat bekletiyordum.Ama başımı ağrıtmaya başlattı.

eski mesajlarıma da bakarsanız 2009 aralıkta başladım 13-14 ay ama yazın pek yapmadım yalan olmasın saç rengini açıyor biraz

eski mesajlarıma da bakarsanız 2009 aralıkta başladım 13-14 ay ama yazın pek yapmadım yalan olmasın saç rengini açıyor biraz

Isırgan otunun saç dökülmesini engelleyici bir özellliği de var, biliyorusunuzdur.
Doğal saç rengini açmaz değil mi?

evet sinemakiyi uzatsın ısırganıda güçlendirmeye yardım etsin diye kullandım badem yağını çay kaşığı kadar kattım ilk başlarda ama sonra almadım tekrar bunuda belirteyim saçımın kısa hali kendi rengiydi ama sonra açıldı biraz ben ona bağlamıştım nedenini ama bilemiyorum düzleşince daha az görünüyor ama çıkan saçlar uzun saçlı ilk fotomda alnımın üstünden belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…