- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
arkadaşlar bende bu kürü uygulamaya başladım.Henüz 3.kürümü yaptım.Ancak az önce bir arkadaş saçlarının ıslaklığından dolayı sinüzitten şikayet etmiş.Acaba bir şeyi yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım.SAçlarım öyle hastalık derecesindde ıslak kalmıyor.Hazırladığım kürü saç diplerine sürüyorum.Ve streçle örtüyorum.Acaba tüm saçamı uygulamam gerek.Dİğer bir sorum ise bu uygulamayı yaparken çok zorlanıyorum.Diplere sürmeyi beceremiyorum.Aralara sürmeye çalışıyorum ama beni çok zorluyor.Siz de benim gibi zorlanıyormusunuz
Isırgan otunun saç dökülmesini engelleyici bir özellliği de var, biliyorusunuzdur.
Doğal saç rengini açmaz değil mi?
ısırgan otlu şampuanda var acaba faydalı olurmu sarımaklı şampuana iyi diyorlar kullananlar denicen bende gerçi bulunduğum yerde bulabilirmiyim bilmem bakıcam artık
Aktarlarda oluyor canım, bulabilirsin bence. Bilmiyorum ki faydası olur mu. Isırgan losyonu kullanıyor eşim dökülme için, müthiş etkili.
Selam......
1 martta saçlarımı kestirdim. artık her ay düzenli kırık aldırcam. çok yıpranmıştı saçlarım. dümdüz kestirdim, bıktım katlı saçtan :)
Sinamekiye başlıyorum bu hafta yinebakalım 1 ayda ne kadar uzatacak?
şu anki boyları... düzgün çekemedim ama boyunu görmek açısından fotoğrafladım.
saç uzatanlara kolay gelsin
Aynen canım ya şu saçlar bir uzasında belden aşağı olsunlar gına falan gelmez hatta büyük bir zevkle bakarım o saçlaraBunu bir kenara not edicem bakalım saçlarımız bu boya geldiğinde tepkimiz aynen boyle mi olucak
Thor da patili arkadaşlarını seviyor ve çok çok pati sallıyor onlara :90::90::90:
Selam......
1 martta saçlarımı kestirdim. artık her ay düzenli kırık aldırcam. çok yıpranmıştı saçlarım. dümdüz kestirdim, bıktım katlı saçtan :)
Sinamekiye başlıyorum bu hafta yinebakalım 1 ayda ne kadar uzatacak?
şu anki boyları... düzgün çekemedim ama boyunu görmek açısından fotoğrafladım.
saç uzatanlara kolay gelsin
taze taze yeni çektim
fark yok gibi yada bana öle gelio
Eki Görüntüle 149518 Eki Görüntüle 149519 Eki Görüntüle 149517
taze taze yeni çektim
fark yok gibi yada bana öle gelio
Eki Görüntüle 149518 Eki Görüntüle 149519 Eki Görüntüle 149517
imageshack sitesine mail adresinizle üye olun, maalesef ki sınırlama getrildi, üye olmazsanız göremiyorsunuz
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting tıklayınız...Herhalde bu reklam linki olarak görülüp silinmez değil mi?
havalar bi ısınsa, soğukta yıpratıyomuş saçları öyle okudum bi sitede.. neyse az bişey kaldı :) martın ortalarına doğru güzelleşio hava yehuu
önümde kapı gibi 2 kürüm var sonra 2 hafta mola
Benim fısfısım bozuldu,galiba bişey tıkandı, şuan ara verdim zaten, yeni bir fısfıs bulmam ya da almam lazım.
pardon arkadaşlar fotoları kaldırmıştım yazmamışım bağlantılarda problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?