Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Sadece saç diplerine sürmen yeterli ıpıslak olması gerekmiyor,mesela ben sürdüğümde maksimum 2 saat tutabiliyorum çünkü çoktan kurumuş oluyor... Biz sürerken sprey şişesi kullanıyoruz, sanırım bir sprey şişesi ile işin oldukça kolaylaşacak...

Isırgan otunun saç dökülmesini engelleyici bir özellliği de var, biliyorusunuzdur.
Doğal saç rengini açmaz değil mi?

ısırgan otlu şampuanda var acaba faydalı olurmu sarımaklı şampuana iyi diyorlar kullananlar denicen bende gerçi bulunduğum yerde bulabilirmiyim bilmem bakıcam artık

ısırgan otlu şampuanda var acaba faydalı olurmu sarımaklı şampuana iyi diyorlar kullananlar denicen bende gerçi bulunduğum yerde bulabilirmiyim bilmem bakıcam artık

Aktarlarda oluyor canım, bulabilirsin bence. Bilmiyorum ki faydası olur mu. Isırgan losyonu kullanıyor eşim dökülme için, müthiş etkili.

Benim fısfısım bozuldu,galiba bişey tıkandı, şuan ara verdim zaten, yeni bir fısfıs bulmam ya da almam lazım.

Aktarlarda oluyor canım, bulabilirsin bence. Bilmiyorum ki faydası olur mu. Isırgan losyonu kullanıyor eşim dökülme için, müthiş etkili.

benim saçlarım ilk röfleliydi sarı saç severim ama geldiğim yerde iyi kuaför varmı güvenemediğim için kendi rengine boyattım ama saçlarım baya bi yıpranmış biraz uçlarından kestirdim kısalmasın istiyorum ama uçlarda kırıklar var hala biraz bakım yapıp birazda uzasın istiyorum çok şey mi istiyorum :)) bu hafta alim de başlim şu sinamekili formülü bakalım nasıl olucak keşke uzasa biraz

Selam......
1 martta saçlarımı kestirdim. artık her ay düzenli kırık aldırcam. çok yıpranmıştı saçlarım. dümdüz kestirdim, bıktım katlı saçtan :)
Sinamekiye başlıyorum bu hafta yine bakalım 1 ayda ne kadar uzatacak?

şu anki boyları... düzgün çekemedim ama boyunu görmek açısından fotoğrafladım.

saç uzatanlara kolay gelsin

Son düzenleme:

uzunmuş yinede saçların benim biraz daha kısa ama azmettim uzatıcam :)

Saçının rengide boyuda süpermiş canım ben çok beğendimm öyle yıpranmışta görünmüyorlar ayrıca ahh keşke benimde o boya bir gelebilse :26::26::26:

Büyük ihtimalle silinmez, bu tip sitelerle ilgili konu bile var.

Izmir'de sogumaz artik havalar, merak etme. Martin ortalarinda bir isinir, bir daha soguyacagini hic sanmam.

Benim fısfısım bozuldu,galiba bişey tıkandı, şuan ara verdim zaten, yeni bir fısfıs bulmam ya da almam lazım.

Cok cabuk bozuluyor spreyler, sana tavsiyem aktardan fisfisli sisede bir bakim yagi al. Bakim yagini baska bir kaba bosalt agzini sIkica kapa ve sakla. Bosalan fisfisli siseyi de sinameki icin kullan. Neden bakim yagi sisesi; cünkü onlar yag icin kullanildigindan saglam oluyorlar. Sakladigin bakim yagini da baska zaman kullanirsin ya da sac uclarina kullanirsin. Bende Blue oceanin vardi, kullanilmiyordu duruyordu öyle, ben de dedim bir ise yarasin.

pardon arkadaşlar fotoları kaldırmıştım yazmamışım bağlantılarda problem yok

Kizceler size tavsiyem albüm acin ve oraya koyun fotolarinizi. Albümünüz herkese acik olsun, ona göre cekin fotolari da, yüzünüz gözükmesin. Albüm acarsaniz hem resimleriniz belli bir yerde sabit kalir, hem de istediginiz zaman kaldirabilirsiniz.
Baska bir yere fotograf yüklemek istediginiz zaman Hizliresimi de kullanabilirsiniz. Ama onun barindirma süresi 3 ay. Ben size en iyisi bu linki vereyim arkadaslar sagolsun bir kac site paylasmis, isinize yarar herhalde.

http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/423553-upload-siteleri-uzerinden-resim-yukleme.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…