Süper, bu uzamış hali olsa gerek, Çok da sağlıklı görünüyor.Güle güle kullan. Galiba saçların çok ince telli. Ama öncesi ve sonrasını görsek daha iyi olurdu.
darısı basımızaa :)) harika gözüküyor
bende beğendim ya ne güzel duruyor parlak parlak bende öyle olsun istiyorum her dışarı çıktığımda alim diyorum sinameki bepanten badem yağı unutuyorum inşallah bigün alıcam :)
super saçlar..
maşallah
çok güzel olmuş saçlarınnne kadar zamanda uzadı ?
kızlar ben kırkilit otu ve mecitefendi yağı da ekliyorum ekstradan. 7.kürüm saçımda şu an.2 saat oldu.Daha ne kadar bekleteyim kızlar? 4 saat bekletiyordum.Ama başımı ağrıtmaya başlattı.
çokkk teşekkür ederim arkadaşlar inşallah daha güzeli sizlerin olur
evet sinemakiyi uzatsın ısırganıda güçlendirmeye yardım etsin diye kullandım badem yağını çay kaşığı kadar kattım ilk başlarda ama sonra almadım tekrar bunuda belirteyimsaçımın kısa hali kendi rengiydi ama sonra açıldı biraz ben ona bağlamıştım nedenini ama bilemiyorum düzleşince daha az görünüyor ama çıkan saçlar uzun saçlı ilk fotomda alnımın üstünden belli
of öyle üşeniyorum ki anlatamam
Cevap icin tesekkur ederim canim..sayfalarin hepsini okumadim da belli bi sure sonra bu kure ara mi vermek gerekiyor?okuduklarimdan oyle anladim da...ilk aşamada dökülüyor canım,ama sonrasında azalıyor..
benim soğukalgınlığım azalsın ,ben de tekrar başlayacağım..
tatlım,başını ağrıtıyorsa yıka bence..bende migren var ,en fazla 2 saat dayanabiliyorum..
Isırgan otunun saç dökülmesini engelleyici bir özellliği de var, biliyorusunuzdur.
Doğal saç rengini açmaz değil mi?
Ayy benimde istediğim boya gelince bana gına gelirmi acaba diye düşündümde gelmez heralde yaa olsunda gınalar gelsin
imageshack sitesine mail adresinizle üye olun, maalesef ki sınırlama getrildi, üye olmazsanız göremiyorsunuz
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting tıklayınız...Herhalde bu reklam linki olarak görülüp silinmez değil mi?
ben üyeyim canım o siteye ama göremedim yine de:26::26:
kızlar bu hafta 8. kürümü yapıp mola veriyorum 2 3 hafta
ben üyeyim canım o siteye ama göremedim yine de:26::26:
kızlar bu hafta 8. kürümü yapıp mola veriyorum 2 3 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?