Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Albümüme saclarimin resmini koyacagim koyamiyorum, anlamadim niye yüklenmiyor? :26:

canım verdiğin bilgiler için teşekkürler.Saç uzatalım derken sağlımızdan olmayalım.bilinçli bir şekilde yapmalıyız bakımları.senin de dediğin gibi.Emeğine sağlık........

Son düzenleme:
Saçının rengide boyuda süpermiş canım ben çok beğendimm öyle yıpranmışta görünmüyorlar ayrıca ahh keşke benimde o boya bir gelebilse :26::26::26:

çok teşekkür ederim , dün kestirmeseydim uçları felaketti. kuaför bile nolmuş böyle dedi.
şu anda uçlarında kırık yok pek. 1 ay boyunca hiç düzleştirici ya da maşa yapmıycam.
ilk bakımımı yapıcam yarım sabah. :93:

saçlarımın rengin şöyle oldu, Kalıcı dalga yaptırdım, o kullandıkları ilaç saçımın yarım ton kadar açılıp küllü bi hal almasına neden oldu. bu rengi çok sevdim, hep böyle olması için ne yapabilirim? papatya suyu iş görür mü acaba? :26:

Kızlar peki bu kürü her banyodan önce hazırlayıp şişeyemi koyuyorsunuz.Yoksa mesela toplu bir şekilde şişeyi doldursam ve haftada bir kullansam olur mu?

Kızlar peki bu kürü her banyodan önce hazırlayıp şişeyemi koyuyorsunuz.Yoksa mesela toplu bir şekilde şişeyi doldursam ve haftada bir kullansam olur mu?

bence toplu yapma. bende yapmıştım bi keresinde bozuldu .. kokusu o kdr kötü oluoki bozulunca tavsiye etmem :)
ben kendi adıma konuşayım, yapıcağım zaman kaynatıyorum fısfıslı şişeye koyuyorum.. her banyodan önce yapmıorum çünkü haftanın 5 günü yıkanıorum

bence de her defasında taze olarak kullan. otlar durunca çok kötü kokuyor..

Sağol Slania, fısfıs için verdiğin öneriyi deneyeceğim bakıma başladığımda.

Sakin öyle yapma, mahvolur kür. Üsenme kiz taze taze yap. Haftada bir yapiliyor zaten. Zor bir tarif de degil. Zor olsa bile sonucuna deger dimi ama.

Sağol Slania, fısfıs için verdiğin öneriyi deneyeceğim bakıma başladığımda.

Rica ederim canim...

Kizlar ben albüme resim ekleyemiyorum. 7 subatta 2. kürümde resmini cektigim saclarimi simdiden koyayim dedim, mücize bir uzama olursa inandirici olsun diye. Inanmayanlar olur mazallah, forumda karsilastik yani öyle bir durumla... :122: Uzama olsa da olmasa da koyacagim zaten resim, bendeki etkilerini görün diye. Bi saattir ugrasiyorum ekleyemedim resim, sizde de sorun cikiyor mu albüme resim koyarken?

Benim fısfısım bozuldu,galiba bişey tıkandı, şuan ara verdim zaten, yeni bir fısfıs bulmam ya da almam lazım.

Tıkanınca sıcak suya koy ama Slania'nın verdiği öneri daha mantıklı maşallah barcelino şişesi hiç tıkanmaz mesela...

canım verdiğin bilgiler için teşekkürler.Saç uzatalım derken sağlımızdan olmayalım.bilinçli bir şekilde yapmalıyız bakımları.senin de dediğin gibi.Emeğine sağlık........
Rica ederim tatlım...

Papatya suyu dore yansımalarla açar saçı, bu şekilde açılmasını sağlayıp mor ton şampuanı(silver shampoo) ile yıkarsan istediğin gibi küllü olur...

Son düzenleme:
kızlar her kullanımdan sonra şişenin içini normal su ile doldurup fıslatın havaya
böylece fıs'ın ömrü daha uzun oluyor
diğer türlü birikme yapıyor tıkanıyor

kızlar her kullanımdan sonra şişenin içini normal su ile doldurup fıslatın havaya
böylece fıs'ın ömrü daha uzun oluyor
diğer türlü birikme yapıyor tıkanıyor

bi tek benim başıma gelmiyomuş bu fıs fıs tıkanması :))

3. kürümü yaptım
Akan saçlarımı boyattırdım .Tam da orjinal rengimi bulmuşken ,umarım açılmaz Birazdan kurutacağım:26: inş saçlarım açılmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…