kılıçbalığı entele bitkisi hakkında ne düşünüyorsun ?
bugün ilk kürümü yaptım ve koku beni hiç rahatsız etmedi, hatta kokmuyorum ne güzel dedim
Eşim eve gelir gelmez nasıl kokluyor, ne bu böyle b vitamini gibi kokuyorsun dedi :86:
heheh ne biçim burnum varmış ben hiç kokmuyorum zannediyordumm
Bugün şöyle bir baktım saçlarıma... dinlenmenin 2. haftasındayım.. temmuzda omuzlarımda olan saçlarım şuan koltukaltımdan daha aşağıda... mutlu oldum
aaa niye canım ya :26:
fotoğraf eklicektim ne zamandır unutuyorum :97: ilk kürümü yapmaya başladığım anda ki saçım, ikincisi ara verme dönemindeki saçım, en sonuda 13. kürümü yaptığımdaki saçım.. en sonuncusu kuruyken oldu ama ıslakkende o civarlarda boyutu. sanki bana uzama durmus gibi geliyo ama bilmiyorumEki Görüntüle 155255
Ara verdiğin dönemde ciddi bir boy atmış ama ondan sonra uzamamış gibi geldi bana cnm
evet canım sabitlendi saçım uzamıyo yada çok çok yavaş uzuyo anlamadım nedenini:44:
aaa niye canım ya :26:
fotoğraf eklicektim ne zamandır unutuyorum :97: ilk kürümü yapmaya başladığım anda ki saçım, ikincisi ara verme dönemindeki saçım, en sonuda 13. kürümü yaptığımdaki saçım.. en sonuncusu kuruyken oldu ama ıslakkende o civarlarda boyutu. sanki bana uzama durmus gibi geliyo ama bilmiyorumEki Görüntüle 155255
Kızlaarr ara vermediğimizde uazmıyormu ben daha önce hiç ara vermeye dikkat etmemiştimde
Canım entele bir tarım ilacıdır, haşere öldürmeye yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?