burda yazılanlara bakıp bir gaza geldim ki sormayın, hemen malzemeleri aldım ve şuan kafamda
Şimdilik rahatsız edici bir kokusu yok gibi ama tabi ilk kürüm olduğu için bilemem
su dalgası yaptırmak isteyip de saçımı koyuna çeviren kuaför yüzünden saçlarımı kısa kestirmek zorunda kaldım, hala uçlarında permadan kalma yoluk yoluk bir görüntü varr
hemen uzasın inşallah saçlarımızzz
bilmiorum canım yazıları okudum kimisi kokuyo kimisi kokmuo demiş karışım ölece kaldı korktum yapmaya
turp suyu gerçekten hızlandırıyo sanki..2 aydır kullanıyorum daha hızlı uzuyo gibime geldi.=)
burda yazılanlara bakıp bir gaza geldim ki sormayın, hemen malzemeleri aldım ve şuan kafamda
Şimdilik rahatsız edici bir kokusu yok gibi ama tabi ilk kürüm olduğu için bilemem
su dalgası yaptırmak isteyip de saçımı koyuna çeviren kuaför yüzünden saçlarımı kısa kestirmek zorunda kaldım, hala uçlarında permadan kalma yoluk yoluk bir görüntü varr
hemen uzasın inşallah saçlarımızzz
geçen sene ekim kasım aylarında yaptırmıştım perma hala kurtulamadım:2:uçlarım yoluk yoluk kese kese ne uzuyo ne bişi oluyo o kadar çok pişman oldum yaptırdığıma:2:
Hayırlısı olsun canım...Tez zamanda totona değsin saçların...
dümdüz, uzun, yumuşacık saçlarımdan eser yok şimdiperma yaptıralı tam 1 yıl oldu
kızlar başladım sinamekime,şu anda da kafamda. sinamekinin kendi konkusunu sevmesem de aman aman bir rahatsızlık vermiyor. ancak bu su bana çok geldi,bı kısmı da streçli bölgeden havlu ile sardığım bölgeye sızdıkafamda mı kuruması gerekiyordu yoksam? hata mı ettim.
Bütün saçına mı sürdün ki? Sadece saç diplerini ıslatacak kadar sürsen yeter...
artanı atmalı mıyım?benim saçlarım kısa bayağı bi.demek ki bana çok geldi. artıkın daha az suyla kaynatayım yaa. hazır o kadar yaptım,kullanayım gitsin dedim ama saçım ıslak hala.
Veee 8.kürüm saçımda şuan.Yıkamaya gideceğim şimdi. sonra 2 hafta ara.Gelsin uzuuuuun saçlar
Bende birazdan 6.kürü yapacağım, inşallah saçlarımız çok çok uzar
inşallah canım. kolay gelsin
Benimde 3. kürüm şu anda kafamda inşallah hızlı uzamasına katkı sağlar. Ne çabuk 3 oldu diye düşünüyorum valla. Başlayınca arkası geliyor.Üşnenlere duyurulur :)
ayyy nasıl bakım yapasım var saçlarımaaa :/ ama ara verdiğim için elleyemiyorum
ilk kürüm hayırlı olsun bana
biraz sulu olması dışında sıkıntım olmadı. artık daha az suyla yapmam gerektiğini öğrenmiş bulundum.
bemix kokusu o kadar da korkutucu değilmiş. evde de hiç şikayet edenim olmadı.
bu arada kafamda 4 saat beklettim. bana yeterli geldi. haftasonuna denk gelirse belki gece bekletebilirim. yeter ki sonuç alayım.
ayrıca dünkü kesimimden sonra bugün işe gidince bi arkadaş saçların uzamış baya dedi.
çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?