Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

geçen sene ekim kasım aylarında yaptırmıştım perma hala kurtulamadım:2:uçlarım yoluk yoluk kese kese ne uzuyo ne bişi oluyo o kadar çok pişman oldum yaptırdığıma:2:

bilmiorum canım yazıları okudum kimisi kokuyo kimisi kokmuo demiş karışım ölece kaldı korktum yapmaya

turp suyu gerçekten hızlandırıyo sanki..2 aydır kullanıyorum daha hızlı uzuyo gibime geldi.=)

Canım burası sinameki başlığı, genelde turptan ağzı yananlar veya turplu su hazırlamaya sürmeye üşenenler burda buluşuyor...

Hayırlısı olsun canım...Tez zamanda totona değsin saçların...

geçen sene ekim kasım aylarında yaptırmıştım perma hala kurtulamadım:2:uçlarım yoluk yoluk kese kese ne uzuyo ne bişi oluyo o kadar çok pişman oldum yaptırdığıma:2:

dümdüz, uzun, yumuşacık saçlarımdan eser yok şimdi perma yaptıralı tam 1 yıl oldu

kızlar başladım sinamekime,şu anda da kafamda. sinamekinin kendi konkusunu sevmesem de aman aman bir rahatsızlık vermiyor. ancak bu su bana çok geldi,bı kısmı da streçli bölgeden havlu ile sardığım bölgeye sızdı kafamda mı kuruması gerekiyordu yoksam? hata mı ettim.

Bütün saçına mı sürdün ki? Sadece saç diplerini ıslatacak kadar sürsen yeter...

Bütün saçına mı sürdün ki? Sadece saç diplerini ıslatacak kadar sürsen yeter...

artanı atmalı mıyım?benim saçlarım kısa bayağı bi.demek ki bana çok geldi. artıkın daha az suyla kaynatayım yaa. hazır o kadar yaptım,kullanayım gitsin dedim ama saçım ıslak hala.

Veee 8.kürüm saçımda şuan.Yıkamaya gideceğim şimdi. sonra 2 hafta ara.Gelsin uzuuuuun saçlar

artanı atmalı mıyım?benim saçlarım kısa bayağı bi.demek ki bana çok geldi. artıkın daha az suyla kaynatayım yaa. hazır o kadar yaptım,kullanayım gitsin dedim ama saçım ıslak hala.

Evet canım daha az su kullan...

Veee 8.kürüm saçımda şuan.Yıkamaya gideceğim şimdi. sonra 2 hafta ara.Gelsin uzuuuuun saçlar

Bende birazdan 6.kürü yapacağım, inşallah saçlarımız çok çok uzar

Benimde 3. kürüm şu anda kafamda inşallah hızlı uzamasına katkı sağlar. Ne çabuk 3 oldu diye düşünüyorum valla. Başlayınca arkası geliyor.Üşnenlere duyurulur :)

ilk kürüm hayırlı olsun bana
biraz sulu olması dışında sıkıntım olmadı. artık daha az suyla yapmam gerektiğini öğrenmiş bulundum.
bemix kokusu o kadar da korkutucu değilmiş. evde de hiç şikayet edenim olmadı.
bu arada kafamda 4 saat beklettim. bana yeterli geldi. haftasonuna denk gelirse belki gece bekletebilirim. yeter ki sonuç alayım.

ayrıca dünkü kesimimden sonra bugün işe gidince bi arkadaş saçların uzamış baya dedi.
çok mutlu oldum

benimde kestiresim var , kırıklarım çok var ama ellemek istemiorum
haziranda falan kestiricem kahküllerimide düzelttiririm ..
sonrada ellemem bidaha

~~

bu arada gecenlerde okumuştum şampuanın içine bal dökünce parlatıomuş yumuşayomuş..5 yıkamada saçlarım nasıl sertleşti. özellikle diplerine doğru, bidaha tövbeeeee =) yılan yağınıda deniyeceğim 3 ay sonra =)

ayyy nasıl bakım yapasım var saçlarımaaa :/ ama ara verdiğim için elleyemiyorum

Başka bir bakım yap:)

Zaten 4 saat bekletiliyor tatlım, çünkü 4 saatten fazla kalırsa muhtemelen kurur zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…