Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kizlar motive edici birkac resim ekler misiniz ? Saclarinizi merak ediyorum :)

ve : hemen yaglanan saca tavsiyeniz varmi ? hem yaglaniyor..

bide genellikle bi sorunum var, saclarimi yaptigimda, mesela masa ile kivirciklar kisa süre sonra gidiyor ilk yikadigimda saclarim hacimli ama hacim icin türlü sampuanlar kullansam da ikinci gün yine bi tuhaflasiyorlar... sac kremi falan kullanmiyorum bu arada. kullandigimda, üzerine kovayla su dökmüscesine yapisiyor saclarim kafama

ben ara verdim kış dolayısıyla canım..başımı çok ağrıttı..ama herkesin sonuçları güzel sanırım.

saç diplerine çam terbentin yağı sürebilirsin.Hem saçın hızlı uzamasına da yardımcı oluyor

ben de dün ilk kürümü yaptım.. koku bakımından hiç bir rahatsız edici durum olmadı açıkcası. sarımsaklı şampuanı da yaptım uygulama esnasında burnumun direği kırılıcak sandım çok midem bulandı ama saçlarım kuruduktan sonra koku fln yoktu. şuan için rahatsız edici bir durumla karşılaşmadım. umarım bende de işe yarar. ayrıca saçlarım şimdiden yumuşacık oldu. formülü bizimle paylaşan arkadaşa (kkontess'e) çok teşekkür ediyorum.. işe yarayacak inanıyorum..

sampuanin icinde bi ara kullandim da, sac diplerine öyle mi sürcem yikamadan önce nasil olur ?

şampuanın içine koyanlar hiçbir faydasını görmedik diyorlar.Ben alırken aktar, şampuanına koyarsan hiçbir etkisi olmaz, şampuan yağı çözeltir demişti. saç diplerine sür demişti.Saçı kuruttuğunu söylüyorlar.Saçın yağlı olduğu için iyi gelebilir.ben gece sürüp yatıyorum. ertesi gün yıkıyorum.Hem saçları da uzatıyor.

Tatlım birde elma sirkesi kokuyu alıyor bilgine, eğer istersen durulama suyu olarak elma sirkeside kullanabilirsin, hem saçlarınıda parlatır...

bak bu güzel işte deneyeyim ben bunu kokuyu götürsün elma sirkesini kullanıyorum bi kaç zamandır aklıma geldikçe ama bemixle denemedim henüz cumartesi olsa da başlasam bende artık çok meraklıyım 8. haftadan sonra nasıl olacak halim bakalım kırıklarımı da aldırdım hafta sonu daha temizler şimdi ama arada yine aldırmalımıyım ki kürü uygularken de acaba??

terebentini iyi biliyorum, etkili bir sey, ebru sanatinda azciik ekledigin cam t. resmi feci etkiliyor. saclardada illaki biseyler yapiyor ki herkes öyle diyor. o zaman ben bu aksam kurtlar vadisine bakmadan süreyim sonra yatmadan banyo yapicam, yani en az 2 saat bekletirim yeterli olur mu ?

olur herhalde. benim gözüm kara. yarım gün bile tutuyorum saçımda.Ama sen yine de temkinli kullan...

Saç yağlanması için banyodan sonra durulama suyu olarak ısırganlı su kullan ama bunu sadece saç diplerine dök, saçının geneline değmesin...Hacimli saçlar içinde, saç köklerine köpük uygula saçını öne atarak kurut...Başka yolu yok, benim saçlarımda ince telli düz ve yağlı

saç diplerine çam terbentin yağı sürebilirsin.Hem saçın hızlı uzamasına da yardımcı oluyor

sampuanin icinde bi ara kullandim da, sac diplerine öyle mi sürcem yikamadan önce nasil olur ?

Uçucu yağlar direkt sürülmez, şampuanın içine kat yine ama az olsun...

eklemek isterdim ama saçımın motivelik bi yanı kalmadı,kesime uğradı

Çamterebentin uçucu yağdır, kafa derisine tek başına sürülmez, ayrıca terebentin saç uzatmaz, saç yağlanmasına iyi gelmez tek faydası yeni saç çıkartmasıdır bu kadar...Amma ulvi görev yüklemişler zavallı terebentine Bir de tek başına sürülmez dememe rağmen kafaderisine direkt sürecek olan arkadaşlar vardır ki, süründe görün anyayı konyayı diyorum size

Pln397 senden alıntı yaptım ama yorumum sana değil tatlım...

Saça sürülen çam terebentin ile resim sanatında kullanılan terebentin(neft) bambaşka şeyler sadece koku vermesi açısından ebruya katılan çam terebentin esansı ile boya inceltmekte kullanılan terebentini sakın karıştırma biri doğal uçucu yağdır diğeri solvent türevidir sakın ha...

Son düzenleme:
kızçeler bir sorum var:)
şimdi ben 5-6 günde bir sinameki yapma kararı aldım(tabi yine takvime göre)
bu durumda ben 8 hafta sonra mı ara vermeliyim,yoksa sekizinci uygulamadan sonra mı?

kızçeler bir sorum var:)
şimdi ben 5-6 günde bir sinameki yapma kararı aldım(tabi yine takvime göre)
bu durumda ben 8 hafta sonra mı ara vermeliyim,yoksa sekizinci uygulamadan sonra mı?

Canım bende öyle yaptığım için 9 uygulama yaptıktan sonra bırakacağım, 6. kürüm bitti kaldı 3...Belli olmaz tabii 10 uygulamada yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…