Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ayy inşallah benim de çabucacık geçer de saçlarım uzayıverir. benim saçlar yeni yeni omza değiyor o kadar kısa yani..

ben 3.kürümü yaptım. bu pazar 4.kürrrrr. gerçekten zaman çabuk geçiyor. 8 .küre bir gelseydim uzamış saçlarımla. hergün bu topiği ziyaret etmeden duramıyorum okuyorum dahada hırslanıyorummm...

kızlaar inşallah hepimizin hemencik uzar saçları :81:

bende salı günü ilk kürümü yapmıştım, bemiksimin kokusu ile mutlu mesut yaşıyorum tekrar yıkadığım halde ne kadar da güzel vitamin kokuyorumm

Başımın her yerinden ufak ufak saçlar fırladı, aslında iyi bir şey ama alnımdakiler sinirimi bozmuyor değil. Sırf o yüzden kahkül kestirmeyi düşünüyorum ama engel olmalıyım kendime!

kızlar yarın 7. kürümü yapıyorum, acaba bepanthen de uzatıcak mı diye merak içindeyim, 1 haftam kaldı sonra ara... bakalım umarım uzarlar

aldım artık canım.saçlarıma iyi geldiler gibi çok teşekkürler kılıçbalığı ve kontess

ben şampuanın içine koymuştum ama bir sonuç alamamıştım..haklısın canım..
bir ara diplerine de sürdüm ama çok kuruttu bıraktım...
şimdi senin dediğin hint yağına başladım..
inşallah olur

Son düzenleme:
Başımın her yerinden ufak ufak saçlar fırladı, aslında iyi bir şey ama alnımdakiler sinirimi bozmuyor değil. Sırf o yüzden kahkül kestirmeyi düşünüyorum ama engel olmalıyım kendime!

Kahkül ile uğraşılmaz bu havada, hadi yaz olsa neyse, hiç uğraşma çünkü onlar uzadığında kendi kendine kahkül olacaklar zaten

anladım canım :))

aa sac icin olanda "cam esansi" yaziyormus ben hep aynisi zannediyordum koku ayni gibi

sevindim canım.Kolay gelsin sana. hemencecik uzar inşallah saçların:78:

Kahkül ile uğraşılmaz bu havada, hadi yaz olsa neyse, hiç uğraşma çünkü onlar uzadığında kendi kendine kahkül olacaklar zaten
bence yazın daha zor kakül, o sıcakta alnında bir saç yumağı ayy:26::18:
aa niyeki cok kestirdim deme
gögüs altı ile göğüs üstü arasında katlı vaziyette kendileri
baya kısaldı yani:86:

Kızlar son fotoda saçlarımı yapmadım boyu belli olsun diye tuttum, o kadar ince bi kısım yok yani saçım dalgalı olduğu için boyu belli olmuyodu bayada bi gürleşmee mevcut canlar ayrıca 2 kerede kesim gününde saçımı kestim yarın 8. kürümü yapıp ara vericem bakalım ne kadar uziicak :97:

aynı gün başlamışızzzz

sinameki kardeşi mi olduk ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…