Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

1 haftam kaldı başlıyorum sonra yine küre

geçen hafta bu gün yapmıştım 8.kürü , 2 cm uzamış .. hadi yarasın haftayada bu kadar uzarsa yehuuuuu

Bana ara da pek yaramadı gibi, pek uzama yok
Bu arada aktardan karışık bakım yağı almıştım Rival diye, onu kullandım. Acaba diyorum küre tekrar başladığımda badem yağı yerine bu karışımdan mı bir kaşık koysam... Ne dersiniz?

kaçıncı kürdesin? valla olabilir belki kontese danışmak lazım. ben bademyağı ile birlikte ceviz yağı da katıyorum mesela. şimdilik bi sorun yok. aslında içine yılan yağı da katılabilir yani:44::44::44::44:

10 kür yapıp ara vermiştim. 2 haftadır yapmıyorum, önümüzdeki haftasonu başlamayı düşünüyorum tekrar.

sen bilirsin canım.illa ki faydası olacaktır ama kesin uzar diyemiyorum.bahsettiğin ürünü kullanmadım,deneyimim yok.
benımde 3.kürüm kafamda şu an ama pek bir gelişme yok gb daha çok mu erken ki :18:

ben 3 ay yaptıktan sonra bu topiği açmıştım.3 hafta nedir ki ?

Benimde şimdi 4.kürüm şuan kafamda....biraz üşüdüm yaaa. Daha 3 saat var yıkamama...

2.kürümü yıkamış bulunuyorum. kızçeler kokudan çok şikayet vardı ama benim saçlar bemix kokmuyo,bizimkilere de koklatıyorum saçlarımı yok koku diyorlar. şampuanımdan mı kaynaklı bilemiyorum.

kızlar,bgn aktardan sinemaki ve tatlı badem yağını aldım,aktar beni uyardı,yağları alırken kutusunun üstünde "% 100 badem yağı" yazan yağları alın diye.yazmayanların içinde başka kimyasallar oluyormuş.bu diğer yağlar içinde geçerliymiş.birde bana çam terebentini önerdi.400 ml'lik şampuana 50 cl'lik çam terebentinin yarısını boşalt,şampuanını çalkala ve ağzını asla açık bırakma dedi.çünkü çam terebentini uçucu bir esansmış,şampuanın ağzı açık kalınca uçuyormuş ve etkisi görülmüyormuş.aktar,şampuan yapmadan önce her banyoya girişinizde şampuanınızı mutlaka çalkalayıp kullanın dedi.çam terebentini de saçları besliyrmş kızlar.hbriniz olsn.
bu arada bu bimeks kürü için de, kürü akşamdan saçına uygula,sabaha dek dursun,saçını sabah yıka dedi,saç derisindeki gözeneklerin 2 saate ancak açıldığını,saç derisinin kürü emmesi için en iyisi gece yapıp sabaha yıkamak olduğunu söyledi ama kokudan da nsl yatılır ki,herkes çok kötü kokuyor diyor zaten

he tabi tabi deseydin o adama...
2-3 kere akşam yapıp sabah yıkadım
1 buçuk senedir sinüzit anamı ağlatıyo
delirtmesin beni burda,düzgün tavsiye versin

bi de bimeks başka şey canım,bizimki bemiks:90:

kılıçbalığım sana bir şey sormak istiyorum
ben yazın bi maske almıştım saçlarım için.
buğdaylı filan diye ilgimi çekmişti.
sonra farketmiştim ki silikon da varmış içinde,o yüzden soğudum kullanmadım.
o günden beri duruyordu bi köşede.
bir kaç hafta önce gözüme takıldı,madem almışım kullanayım,bitince bi daha almam diyerek 2 dir kullanıyorum kendisini...
ayrıntılı fotosunu ekliyorum,işe yarar bi şey midir bu ürün?
ne kullandığımı bileyim:90:

he tabi tabi deseydin o adama...
2-3 kere akşam yapıp sabah yıkadım
1 buçuk senedir sinüzit anamı ağlatıyo
delirtmesin beni burda,düzgün tavsiye versin

bi de bimeks başka şey canım,bizimki bemiks:90:

hehehehe cnm yanlış yazmışım bemiks demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…