Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ay iyiki de kalmamış çünkü aldıktan sonra gördüm bu mesajını
üzülürdüm eğer ondan olsaydı
o ne işe yarıyor kuşum? listeme not alayım ismini

Bu hafif yağlı br serum, saçın yapısını düzgünleştiriyor, ısıdan koruyor ve parlatıyor tabii nemlendirdiğini söylemeye gerek yok veee kokusu sümbül mü desem ne desem yahu anlatılması zor güzellikte bir kokusu var, ben bu ürünü kullanmaya kıyamıyorum ne yalan söyleyeyim...Saçımı bir savuruyorum parfüm gibi kokuyor nefis bir şey...Bu ürünü diplere temas ettirmemek suretiyle saç boyların kullanabilirsin :)Kerastese ve L'oreal in kullanıp memnun kaldığım ilk ve tek ürünü budur...
Bir sonraki hedefin bu ürün olsun ve başkada bir şey almana gerek yok artık :)

diğer 2 tigi yi boş mu vereyim yanii
gliserin kürünü kullandktn sonra yıkamıo musn
aleyküm selam canım
Kkontes yerine cevap vereyim hayır yıkanmıyor...Zaten vıcık vıcık bir şey değil...Tek amacı saça nem ve yumuşaklık vermesi...
Allah razı olsun

yaşasın sinameki kardeşliği

ben dün akşam saçımı boyadım, şimdik daha belli olur ne kadar uzadığı diplerden geldikçee

ben saçlarımı dinlenmeye aldım. 2 ay oldu boyamayalı ve daha 1 ay da düşünmüyorum. üstelik saç rengim bakır. sinamekiye başladığımda diplerim 2.5 cmdi. ordan yola çıkarak ben de hesabımı yapacağım. bu arada ben haftada bir değil de,aycangül'ün bakım günlerine göre yaptığımdan 5-6 günde bir yapacağım galiba. mesela bu gece bi yapıp sabah yıkayacağım.

ayy bu arada kılıçbalığım ben senin diğer başlıktaki selective pro-tek ammino keratinden de sipariş verdim bugün. saçlarım 3 ay önce açma işleminden geçti ve 3 yıldır da düzenli boyuyorum. keratin desteği sağlayayım dedim. iyi mi yaptım bilmiyorum ama

Ooo hayırlı olsun, güle güle kullan çok iyi etmişsin...

diğer 2 tigi yi boş mu vereyim yanii

aleyküm selam canım

Allah razı olsun

Yok kuzum ikisi farklı şeyler, ben şöyle yapıyorum kullandığımda...Mor tigiyi saçıma komple sürüyorum, sonra uçlara tigi pembiş şişedeki saç ucu serumunu sürüyorum.Çok hafif nemli kalana kadar kurutup en son liss ultime sürüyorum...Eğer düz olacaksa liss ultime ama eğer saçlarımı dalgalı yapacaksam o zaman liss ultime kullanmıyorum çünkü saçları ipek gibi yaptığı için maşa falan tutmuyor :)Hatta kıvırcık vea dalgalı yapacağım zaman banyoda watsons'un mayalı maskesini kullanıyorum sağolsun saçımı kazık gibi yaptığı için maşa rahat rahat tutuyor Ha bu ara turplu suda kullanabilirim bak o da sertleştiriyor hhaha

Son düzenleme:
kızlar,bende kürü uygulamaya karar verdim.p.tesi başlicm inş.saçım röfleli.bakalım diplerden ne kadar uzayacak....bindik bi alamete,gedeyos gıyamete.... hadi bakalım

tmm ben paralandıkça sırayla alayım kalan o 3 ürünü de

benim saç uçlarım çok kırılıyor nemsiz olduğu için. benimle aynı durumda olan arkdslar en çok neyden memnun kaldınız, ne önerebilirsiz?:44:

cnm,verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.bahsettiğin "protek ammino keratin saç maskesi"ni nereden bulabilirim.

ne kadara aldın canım bende düşünüyorum bakım olsun diye

ben internetten sipariş ettim.20 tl civarı idi. tabi bir de kargo ücreti var ama o ne kadar tutacak bilmiyorum. istersen sitenin adını atarım özelden.

At tabii ki, en ucuz burası satıyor adamlarda şaşırıyordur bu talep nerden çıktı diye

sinameki 2. kürüm şu anda kafamda. yarım çay bardağından azıcık az su kullandım ve gayet güzel saçlarıma dağıttım. fazla gelmedi. hadi bakalım hayırlısııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…