- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
teşekkür ederim canım
benim saç ince telli,uygun değil mi bunlar tipime?
bi de şu işaretlediğim ürün için portakal kokulu diyor nette:26: ben portakal kabuğu gibi kokan şeylerden tiksinirim,kokusu yoğun mu o derece?:26:
Bed Head Superstar - Blow Dry Lotion For Thick Massive Hair sende bu ürüne bak tatlım...
kızlar benim saçım röfleli, saçım çok kuru,yağlanmıyor.yağlanmadığı içinde çok zor uzuyorbu bahsettiğiniz bitkisel karışımdan fayda gören arkadaşlar arasında saçları röfleli veya boyalı olanlar var mı acaba çok merak ettm.çünkü boyasız saçlar zaten daha hızlı uzar. ondan merak ediyrm,uygulayan arkadaş varsa yorumlarını yazabilir mi
Saç tipine hepsi uygun, koku olayına gelince şimdi gidip kokluyorum tekrar öyle direkt portakal kokusu gelmiyor benim burnuma daha çok floral bir koku...
tigi ürünlerini incelerken bu ürün dikkatimi çekmişti ama fön losyonu diyordu açıklamaya bakınca. ben seçlarıma düzleştirici,maşa falan hiç kullanmam zaten. ancak demek ki sen dediğine göre fön işlevi dışında,nemlendirmeye de kullanılabilir.
bi de ben taaa vandayım. bu strawberry'den sipariş edeyim dedim ama ne kadar güvenilirdir? nasıl alışveriş yapılır bilmiyorum. bilen vardır belki buralarda.
orchida ben strawberry den bi dünya şey aldım
kesinlikle güvenilir
asla endişelenme diyorum
içim rahatladı almak istiyorum da bu sefer de eft seçeneği yok galiba. benim kredi kartım yok. alamayacak mıyım yani
kızlar benim saçım röfleli, saçım çok kuru,yağlanmıyor.yağlanmadığı içinde çok zor uzuyorbu bahsettiğiniz bitkisel karışımdan fayda gören arkadaşlar arasında saçları röfleli veya boyalı olanlar var mı acaba çok merak ettm.çünkü boyasız saçlar zaten daha hızlı uzar. ondan merak ediyrm,uygulayan arkadaş varsa yorumlarını yazabilir mi
kılıç balıkım sipariş vermek için seni bekliyorum kuşumm
içim rahatladı almak istiyorum da bu sefer de eft seçeneği yok galiba. benim kredi kartım yok. alamayacak mıyım yani
İlk ikisini al tatlım bu arada bağlılık indirimi olduğu için sanırım %10dan fazla bir indirim kazanacaksın :)
evet canım daha indirimli oluyor ama yine de ilkini alamayacağım,bu ay çok açıldım.
ikincisini alıyorum o zaman
Kuzum birde l'orealde bir liss ultime serum var şimdi aklıma geldi, tigi yerine onu al sen...Linki atıyorum eğer sitede varsa...
Kuzum birde l'orealde bir liss ultime serum var şimdi aklıma geldi, tigi yerine onu al sen...Linki atıyorum eğer sitede varsa...
aynı gün başlamışızzzz
sinameki kardeşi mi olduk ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?