Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kafanı streç filmle sar canım ardından baş örtüsüyle bağla üşümez herhalde böyle kafan yada havluyla sarabilirsin

bende de var o illetten canım
öncelikle geçmiş olsun
kurutma makinası ile az kurut, sıcak havlu ile sar başını
ya da poşet geçir
ben öyle yapıyorum yoksa dediğin gibi 30 dk bile dayanılmıyor

2 ay aradan sonra sahalara dönüyorum hadi bakalımmmmmm
sinamekimiz demlenmektee

bende 2 hafta ara verdikten sonra yeniden başladım bugün misafir gelecek ama napim ya bu tarihi kaçıramam kusura bakmasınlar :90: annem krizlerde bakım yapıyorum bugün diye :90: kontesscim kurutunca etkisini yitirmezmi sinameki?

valla canım ben geçen sene yanılmıyorsam mart-nisan gibi sinüzit oldum
o günden beri kurutarak yaptım hep.
etkisini kaybettirse uzamam hiç olmazdı diye düşünüyorum:26:
kaldı ki o antibiyotikleri , ağrıları çekemem yani

sinüziti olan arkadaşlar; 1 su bardağı suya,1 çay kaşığı tuz,1çay kaşığı karbonat ekleyin
sabah akşam burnunuza alın o karışımı
antibiyotik kadar etkili
2-3 günde baş ağrınız geçiyor ve ciddi manada toparlanıyorsunuz
aklınızda bulunsun

Son düzenleme:

misafir gelecek diye yarım çay bardağıyla yaptım kürü normalde 1 çay bardağıyla yapıyordum bütün saça sürüyordum bugnlük sadece diplere sürdüm kurutursam daha mı iyi olur diye düşündüm misafir falan olayı işte bakcam artık kendime göre sağol canım

Ne demek canım ya :) Ben hep kürümü yaparken içine çörek otu yağı katarım zaten.. :)

kafanı streç filmle sar canım ardından baş örtüsüyle bağla üşümez herhalde böyle kafan yada havluyla sarabilirsin

bende de var o illetten canım
öncelikle geçmiş olsun
kurutma makinası ile az kurut, sıcak havlu ile sar başını
ya da poşet geçir
ben öyle yapıyorum yoksa dediğin gibi 30 dk bile dayanılmıyor

Çok teşekkür ediyorum ikinizede,poşet geçirdim sıkı sıkı birde havlu sardım üstüne ama böyle oldu
Kurutunca etkisini kaybetmiyorsa eğer o çok iyi fikir,hiç aklıma gelmemişti.En azından baya baya ıslak olmasından iyidir.
Devam edeyim öyleyse,hafif kuruturum 1 saat bekletirim;çünkü tırstım
Süreyi kısaltıncada işe yarıyorsa fotoğraflarla paylaşırım sizlerle.
Bu kürü ilk defa burda duydum ben,çok teşekkür ederim kkontess.

2 ay aradan sonra sahalara dönüyorum hadi bakalımmmmmm
sinamekimiz demlenmektee

Bende şu an itibarı ile 7. kürümü yapmış bulunmaktayım, hafta ortası 8. ve hafta sonu 9. kürümü uygulayıp ara vereceğim...Bakalım ara verdiğim dönemde ne olacak...İnşallah şöyle en az 5 cm falan uzar 2 haftada...

Hayır, tam tersi ayda 2 cm uzayan saçlarım 1 cm i zor gördü Beni ksıtas almayın daha önce söylemiştim, benim saçlarım biraz tuhaftır...

aynen benim saçlar da bi enteresandır ama bakalım yine enteresanlık gösterecek mi? inşallah hızlı uzayarak şaşırtır beni bu sefer. ama umutluyum,günlere de uygun olarak yaptığım için.

aynen benim saçlar da bi enteresandır ama bakalım yine enteresanlık gösterecek mi? inşallah hızlı uzayarak şaşırtır beni bu sefer. ama umutluyum,günlere de uygun olarak yaptığım için.

Bazı kiilerde bu şekilde oluyormuş, muhtemelen seninde saç yoğunluğunda artış olmuştur bir bak istersen, benim kafamın her yerinde minicik saçlar var, eh daha evvel yazdığım gibi sırf bunun için bile bu kür için harcanan zamana değer, değer, değer...Bu arada o minicik saçlar müthiş bir hızla uzuyorlar...

bu bir temenni mi

cümlemizee:86:

Temenni, dua, istek ne dersen de artık...Hiç sevmem böyle kendi kendini davet ettiren, yol yordam bilmeyen insanları...

Arkadaşlar şimdi biz yağlı yağlı yapıyoruz ya bakımlarımızı, bu bakımlardan sonra saçı yıkarken o yağlardan arındırmak için normalden daha fazla şampuanlamak gerekiyor haliyle. Bitkisel şampuan kullanıyorum ben ama yine de bu arındırma işlemi de yıpratmaz mı saçı?

canım senin normal saçın da yağlı mı? zira ben her zamanki gibi 2 şampuan yapıyorum yeterli oluyor.

bir de saçı arındırırken ilk suyu dökünce saça daha çok yağ yapışırmış,o yüzden bir kabın içinde(maşrapa gibi)şampuanlı su ile şampuanlanınca saç ilk etapta yağ daha çabuk arınıyormuş. istersen dene bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…