Benim saçlarım belimde sayılır ama şöyle kalçama kadar insin istiyorum,okuyunca çok heveslendim gittim aldım hepsini.Uzaması biryana en azından biraz canlanır,ya da uzarsa yıprandığında içim acımadan kestiririm diye düşündüm.
Pazartesi ilk kürü uyguladım ama benim sinüzitim var,hemen fena oldum.:26:
Pazartesiden beri antibiotik,ağrı kesici,şurup,burundan sprey ve bide suya atılan bi mahlukat kullanıyorum.Deli oldum ya,ben banyodan sonra saçımı anında kuruturum nasıl bi salaklık edip 4-5 saat ıslak tuttum başımı.
Doktorum bile saçınımı ıslak tuttun dedi.
Neyse uzattım lafı,bunu 1 saat tutsam olmaz mı?
İlla 4-5 saat duracaksa birdaha yapmayım ama yok faydası olur 1 saatinde derseniz devam etcem:26:
bende de var o illetten canımBenim saçlarım belimde sayılır ama şöyle kalçama kadar insin istiyorum,okuyunca çok heveslendim gittim aldım hepsini.Uzaması biryana en azından biraz canlanır,ya da uzarsa yıprandığında içim acımadan kestiririm diye düşündüm.
Pazartesi ilk kürü uyguladım ama benim sinüzitim var,hemen fena oldum.:26:
Pazartesiden beri antibiotik,ağrı kesici,şurup,burundan sprey ve bide suya atılan bi mahlukat kullanıyorum.Deli oldum ya,ben banyodan sonra saçımı anında kuruturum nasıl bi salaklık edip 4-5 saat ıslak tuttum başımı.
Doktorum bile saçınımı ıslak tuttun dedi.
Neyse uzattım lafı,bunu 1 saat tutsam olmaz mı?
İlla 4-5 saat duracaksa birdaha yapmayım ama yok faydası olur 1 saatinde derseniz devam etcem:26:
2 ay aradan sonra sahalara dönüyorum hadi bakalımmmmmm
sinamekimiz demlenmektee
bende 2 hafta ara verdikten sonra yeniden başladım bugün misafir gelecek ama napim ya bu tarihi kaçıramam kusura bakmasınlar :90: annem krizlerde bakım yapıyorum bugün diye :90: kontesscim kurutunca etkisini yitirmezmi sinameki?
sinamekimiz demlenmektee
valla canım ben geçen sene yanılmıyorsam mart-nisan gibi sinüzit oldum
o günden beri kurutarak yaptım hep.
etkisini kaybettirse uzamam hiç olmazdı diye düşünüyorum:26:
kaldı ki o antibiyotikleri , ağrıları çekemem yani
sinüziti olan arkadaşlar; 1 su bardağı suya,1 çay kaşığı tuz,1çay kaşığı karbonat ekleyin
sabah akşam burnunuza alın o karışımı
antibiyotik kadar etkili
2-3 günde baş ağrınız geçiyor ve ciddi manada toparlanıyorsunuz
aklınızda bulunsun
çok teşekkür ederim şuan çok heveslendim..umarım sinamekinin uzatmadaki faydasını gördüğüm gibi bunun da beyazlarıma faydasını görürüm. çooooook teşekkür ederim ilgilendiğin ve yardımcı olduğun için
ayrıca bu formülle 1 taşta bayağı kuş vurucam galiba.. adet söktürücü etkisi de varmış. iyimiş ya mutlaka denemeliyim. çok teşekkür ederim umuyorum işe yarayacak =))
kafanı streç filmle sar canım ardından baş örtüsüyle bağla üşümez herhalde böyle kafan yada havluyla sarabilirsin
bende de var o illetten canım
öncelikle geçmiş olsun
kurutma makinası ile az kurut, sıcak havlu ile sar başını
ya da poşet geçir
ben öyle yapıyorum yoksa dediğin gibi 30 dk bile dayanılmıyor
sinamekimiz demlenmektee
bende 2 hafta ara verdikten sonra yeniden başladım bugün misafir gelecek ama napim ya bu tarihi kaçıramam kusura bakmasınlar :90: annem krizlerde bakım yapıyorum bugün diye :90: kontesscim kurutunca etkisini yitirmezmi sinameki?
sarmaladım kafamııı
Bende şu an itibarı ile 7. kürümü yapmış bulunmaktayım, hafta ortası 8. ve hafta sonu 9. kürümü uygulayıp ara vereceğim...Bakalım ara verdiğim dönemde ne olacak...İnşallah şöyle en az 5 cm falan uzar 2 haftada...
sarmaladım kafamııı
KilicBaligi
Ben sarmalayamadım maalesef, misafir bekliyorum Sürdüm kokulu kokulu oturuyorum işte, neyse belki kokudan rahatsız olup yemeği yer yemez kalkarlar...
kür boyunca uzama kaydettin mi peki?
Hayır, tam tersi ayda 2 cm uzayan saçlarım 1 cm i zor gördüBeni ksıtas almayın daha önce söylemiştim, benim saçlarım biraz tuhaftır...
bu bir temenni miBen sarmalayamadım maalesef, misafir bekliyorumSürdüm kokulu kokulu oturuyorum işte, neyse belki kokudan rahatsız olup yemeği yer yemez kalkarlar...
şifa olsun hepimizeeee
aynen benim saçlar da bi enteresandır ama bakalım yine enteresanlık gösterecek mi? inşallah hızlı uzayarak şaşırtır beni bu sefer. ama umutluyum,günlere de uygun olarak yaptığım için.
bu bir temenni mi
cümlemizee:86:
Arkadaşlar şimdi biz yağlı yağlı yapıyoruz ya bakımlarımızı, bu bakımlardan sonra saçı yıkarken o yağlardan arındırmak için normalden daha fazla şampuanlamak gerekiyor haliyle. Bitkisel şampuan kullanıyorum ben ama yine de bu arındırma işlemi de yıpratmaz mı saçı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?