Eğer biyotin eksikliğinden kaynaklı bir dökülme veya yavaş uzama durumu varsa işe yarar ancak diğer hallerde bir işe yaramaz...Benim biotin kullanma sebebi glisemik indeksi yüksek gıdaların bana yasaklanmış olması buna ekmek, makarna pirinç dahil.Bunları yiyemediğim için vucudun ihtiyacı olan günlük 300 mcg biotini gıdalardan karşılayabilme şansım yok, takviye olarak almak durumundayım...
anladım canım ozaman ben uslu bi kız olup sadece sinamekme devam ediim
inş canım bakalım
kazıklık olmadı bende:26:
boyam var canım ama çok aylık,kalmadı desem yeridir.ooouuuwww süper ozaman canım şampuanın içerisinde silikon yok ya ilk zamanlar saç tepki gösterebiliyor diye söyledim :):) ee beğendinmi peki ?? birde saçlarında boya yoksa dahada süper oluyor
her şampuana koyulabilirmi sarımsak ?
kızlar avonun kuru saç uçları için bi serumu var ondan sipariş ettim nasıl bişey kullanan var mı acaba?:26:
canım bir önceki sayfada var. bi saç bakım maskesi aldım. saç uçlarım kupkuruydu ve bir türlü yumuşamıyordu. ilk yıkamamda fark etti. bir göz atsan işine yarayabilir.
kızlar birkaç gün önce burda organix mı alsam yoksa john frieda mı diye sorup duruyordum hatta Sprite da tavsiye etmişti. dün john friedayı sipariş ettim ve bir günde elimde oldu(genelde uzak coğrafyada olduğumdan en az 2 gün sürer).bugün deneme fırsatı buldum hemen ve bu kadar da iyi bir ürün beklemiyordum açıkçası. ürünle ilgili yaptığım araştırmalarda genelde çok da beklentiniz olmasın deniliyordu. ancak şu anda saçlarım yumuşacık. hem de taramadığım halde. uzun zamandır saçlarımı böyle yumuşak görmemiştim.mutluyum paylaşayım dedim:79::79::79::79:
saçıma kırıklar için yeni bi maskeye başladım netten buldum
yumurta sarısı,bir fincan zeytinyağ,bal,e vitamini ampulu karıştırıyosunuz sürüp 2 saat bekletiyosunuz bu kırıklardan illallah geldi artık inşallah iyi gelir birde kılıçbalığının dediği gliserinli jojoba yağlı karışımı yapıyorumsağlıklı uzasınlar artık hiç düzleştirici kullanmıyorum sürekli örgü
boyam var canım ama çok aylık,kalmadı desem yeridir.
ilk izlenimim yumuşaklık ve güzel kokusu oldu
bi ürüne daha başladım yeni,ondan mı yoksa jansıns dan mıdır bilmiyorum ama saçlarım elektriklenmyor
daha dolgun duruyor
Yüksek ihtimal bakımlardanda olabilir yumuşaklık konusundada şampuan bu konuda başarılı bebek saçı gibi yapıyorbazı kaynaklarda bebek şampuanları yetişkin saçları için uygun değildir diyor ama 2 yılı geçkin zamandır kullanıyorum ondan başkası saçıma yaramadı en azından katkısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?