Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

anladım canım ozaman ben uslu bi kız olup sadece sinamekme devam ediim

kızlar birkaç gün önce burda organix mı alsam yoksa john frieda mı diye sorup duruyordum hatta Sprite da tavsiye etmişti. dün john friedayı sipariş ettim ve bir günde elimde oldu(genelde uzak coğrafyada olduğumdan en az 2 gün sürer).bugün deneme fırsatı buldum hemen ve bu kadar da iyi bir ürün beklemiyordum açıkçası. ürünle ilgili yaptığım araştırmalarda genelde çok da beklentiniz olmasın deniliyordu. ancak şu anda saçlarım yumuşacık. hem de taramadığım halde. uzun zamandır saçlarımı böyle yumuşak görmemiştim.mutluyum paylaşayım dedim:79::79::79::79:

Yeni yeni formüller gelmiş yahu,üşenmesem bir bir yapacağım tam tamamlayacağım diyorum olmuyor,ama uzun saçın hayalini düşündükçe durma diyorum.Olumlu yorumlarınız ve yardımcı mesajlarını okudukça inşallah uzayacak diyorum,sağolasınız kızlaaaar.

ooouuuwww süper ozaman canım şampuanın içerisinde silikon yok ya ilk zamanlar saç tepki gösterebiliyor diye söyledim :):) ee beğendinmi peki ?? birde saçlarında boya yoksa dahada süper oluyor
boyam var canım ama çok aylık,kalmadı desem yeridir.
ilk izlenimim yumuşaklık ve güzel kokusu oldu
bi ürüne daha başladım yeni,ondan mı yoksa jansıns dan mıdır bilmiyorum ama saçlarım elektriklenmyor
daha dolgun duruyor

her şampuana koyulabilirmi sarımsak ?

evet konulabilir

saçıma kırıklar için yeni bi maskeye başladım netten buldum
yumurta sarısı,bir fincan zeytinyağ,bal,e vitamini ampulu karıştırıyosunuz sürüp 2 saat bekletiyosunuz bu kırıklardan illallah geldi artık inşallah iyi gelir birde kılıçbalığının dediği gliserinli jojoba yağlı karışımı yapıyorum sağlıklı uzasınlar artık hiç düzleştirici kullanmıyorum sürekli örgü

kızlar avonun kuru saç uçları için bi serumu var ondan sipariş ettim nasıl bişey kullanan var mı acaba?:26:

canım bir önceki sayfada var. bi saç bakım maskesi aldım. saç uçlarım kupkuruydu ve bir türlü yumuşamıyordu. ilk yıkamamda fark etti. bir göz atsan işine yarayabilir.

canım bir önceki sayfada var. bi saç bakım maskesi aldım. saç uçlarım kupkuruydu ve bir türlü yumuşamıyordu. ilk yıkamamda fark etti. bir göz atsan işine yarayabilir.

şunları bi deneyimde çokta yormak istemiyorum saçımı işe yaramazsa deneyecem canım çok sağol

Güle güle kullan sevindim memnun kalmana

kızlarr formül iyi güzel çok hoş da benim bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz acaba?
sinamekiye geçen hafta başladım dün de 2. kürümü yaptım ve daha yeni olmasına rağmen 2cmlik uzama görüyorum. bunu da beyazlarımdan dolayı anlıyorum. 2cm uzunluğunda beyazlarım var.
daha 2-3 hafta önce boyamıştım. uzamasına uzadı maşallah ama bu beyazlarla nasıl baş edicem. bir bilgisi olan var mı?

Kuzum gliserinli tarifi zaten Kkontes paylaşmıştı ben sadece bir kaç ekleme çıkartma yaptım...

merhaba, ben de dün başladım sinamekili küre..saçlarımı uzatır mı bilmem ama gerçekten yumuşak ve parlak yaptı..saçlarım tıpkı kontesin eski hali gibi..umarım kürü tamamlayınca da yeni hali gibi olur :) sarmısaklı şampuana da pazartesi başlıycam..kürü tamamladığımda sonuç hakkında tekrar yorum yaparım..kontese paylaşımı için teşekkür ediyorum.. :)

sarımsaklı şampuanı tekrar yaptım geçenlerde. 2 ay önce şampuana koymuştum ama kullanamamıştım kokusundan. şaçıma sinmişti kokusu.
bu sefer yaptığımda sütte kaynatıp koydum. kokudan eser yok
hatta bi ara etki eder mi acaba diye düşündüm
sinamekiyi de bıraktım 1 aydır yapmadım hiç. yeniden başlamayı düşünüyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…