kızlarr formül iyi güzel çok hoş da benim bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz acaba?
sinamekiye geçen hafta başladım dün de 2. kürümü yaptım ve daha yeni olmasına rağmen 2cmlik uzama görüyorum.bunu da beyazlarımdan dolayı anlıyorum. 2cm uzunluğunda beyazlarım var.
daha 2-3 hafta önce boyamıştım. uzamasına uzadı maşallahama bu beyazlarla nasıl baş edicem. bir bilgisi olan var mı?
Kuzum gliserinli tarifi zaten Kkontes paylaşmıştı ben sadece bir kaç ekleme çıkartma yaptım...
heyy maşallahhhhhhh
evett heyy maşallahyakında kafam bembeyaz olacak..pamuk nine gibi olucam kontes uygulama esnasında boyamayın demişsin ama ne yapsam ben bilemedim. saçlarımın 2/3 si beyaz saçlarla dolu. boyasam ne gibi zararı olur. ya da yok mu beyazları azaltan ya da çıkmasını engelleyen bi kürünüz..
aycangülü takip edenlere sesleniyorum
yarın 20.00-22.00 aralığında ay son yirmi yılda hiç olmadığı kadar yaklaşacak dünyamıza. buna hatta Süper Ay diniliyormuş. hepinizi bu tarihte bakım yapmaya davet ediyorum. ben şahsen öyle yapacağım.
Tühhh keşke daha önce baksaydım başlığa
Neyse artık şansıma küsüm
5. kürüm kafamda şu an
Araya son 3 kür
Ama 1 tane bemiks kalcak o yüzden ben 4 yapıcam
Ah kontes saçlarım bir uzasın, duacın olucam vlla
Zeytinyağınında uzattığını ve beslediğini duydumcanım sen de ek bir bakım yap. illa sinameki olmak zorunda değil ki.
Zeytinyağınında uzattığını ve beslediğini duydum
Aslında yapmak istiyorum ama saçlarım zaten çok çabuk yağlanıyo
Acaba daha da kötü olur mu :2:
zeytinyağı biraz yağlandırabiliyor tatlım ..
evett heyy maşallahyakında kafam bembeyaz olacak..pamuk nine gibi olucam kontes uygulama esnasında boyamayın demişsin ama ne yapsam ben bilemedim. saçlarımın 2/3 si beyaz saçlarla dolu. boyasam ne gibi zararı olur. ya da yok mu beyazları azaltan ya da çıkmasını engelleyen bi kürünüz..
Çörekotu yağının vücuda etkileri
Dahilen;
Besleyici ve dengeleyici.
İdrar ve süt arttırıcı.
İştah açıcı, adet söktürücü.
Astım, şeker ve romatizma tedavisinde destek.
Grip döneminde bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun dirençli olmasını sağlar.
Hemoroide faydalıdır.
İçerdiği minerallerden dolayı gelişme çağındaki kız çocukları ve menepoz dönemindeki kadınların kullanmasında fayda vardır.
Haricen;
Hassas, zarif ciltler için nemlendirici.
Saçı besleyip dökülmesini önler.
Beyazlamış koyu renkli saçların, tekrar kendi renginde çıkmasını sağlar.( ort. 6 ayda )
Saç dökülmesi ve kepeğe karşı saç diplerine friksiyon şeklinde uygulanır.
Egzama, kuru cilt ve saç masajı için kullanılır.
Beyazlamış saçlar için formül: Önce saçlar doğal bitkisel yağlı saf sabunla yıkanır, durulanır, ardından beyaz saçlı bölgelere çörekotu yağı ile masaj yapılıp saça bir havlu sarılır ve 15 dakika kadar bekletildikten sonra saçlar tekrar sabunla yıkanıp durulanır.
Bu uygulamaya ortalama altı ay haftada iki veya üç defa devam edilir. Saç dökülmesini de önlüyor!
Canım çörek otu yağı kullan. Saçın beyazlamasını önler :)
Umarım yardımcı olabilmişimdir.. :)
kızlar ,
havalar ısındı,kürlere yeniden başladım..bakalım
kızlar ,
havalar ısındı,kürlere yeniden başladım..bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?