Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

heyy maşallahhhhhhh

heyy maşallahhhhhhh

evett heyy maşallah yakında kafam bembeyaz olacak..pamuk nine gibi olucam kontes uygulama esnasında boyamayın demişsin ama ne yapsam ben bilemedim. saçlarımın 2/3 si beyaz saçlarla dolu. boyasam ne gibi zararı olur. ya da yok mu beyazları azaltan ya da çıkmasını engelleyen bi kürünüz..

parana yazık olabilir canım çünkü boyayı akıtıyor
ikincisi saçın yıpranır malum işlem görmüş olucak:26:

aycangülü takip edenlere sesleniyorum

yarın 20.00-22.00 aralığında ay son yirmi yılda hiç olmadığı kadar yaklaşacak dünyamıza. buna hatta Süper Ay diniliyormuş. hepinizi bu tarihte bakım yapmaya davet ediyorum. ben şahsen öyle yapacağım.

evet ben yapacağım mesela
o zaman şimdi yapmiyim di mi
of zaten geç de oldu
uyku da geliyor
of puff

Tühhh keşke daha önce baksaydım başlığa
Neyse artık şansıma küsüm
5. kürüm kafamda şu an
Araya son 3 kür
Ama 1 tane bemiks kalcak o yüzden ben 4 yapıcam
Ah kontes saçlarım bir uzasın, duacın olucam vlla

Son düzenleme:

canım sen de ek bir bakım yap. illa sinameki olmak zorunda değil ki.

zeytinyağı biraz yağlandırabiliyor tatlım ..

kızlar ben 1.5 çorba kaşığı zeytinyağı koyup yapıyorum hep kürümü.. ertesi gün tekrar yıkamak durumunda kalıyorum. acayip yağlandırıyor ama olsun besliyor o da sonuçta. vazgeçmiyorum ertsi gün tekrar yıkıyorum

Canım çörek otu yağı kullan. Saçın beyazlamasını önler :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir.. :)

Canım çörek otu yağı kullan. Saçın beyazlamasını önler :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir.. :)

çok teşekkür ederim şuan çok heveslendim.. umarım sinamekinin uzatmadaki faydasını gördüğüm gibi bunun da beyazlarıma faydasını görürüm. çooooook teşekkür ederim ilgilendiğin ve yardımcı olduğun için

ayrıca bu formülle 1 taşta bayağı kuş vurucam galiba.. adet söktürücü etkisi de varmış. iyimiş ya mutlaka denemeliyim. çok teşekkür ederim umuyorum işe yarayacak =))

Son düzenleme:
kızlar ,
havalar ısındı,kürlere yeniden başladım..bakalım

Ohhh gelsin uzun saçlar Valhala'm

Bende aslında ara verme dönemimdeyim ama bugün ayın etkisinden dolayı bozucam Ara vereli bugün 8. günümdü bu akşamda sinamekimi yapıp öle ara vericem 2-3 hafta kadar

bu arada benim de 3. kürüm kafamda. saat 10'a kadar kafamda bekleteceğim. hadi bakalım yarına da keratin bakımımı yapmayı planlıyorum.

Benim saçlarım belimde sayılır ama şöyle kalçama kadar insin istiyorum,okuyunca çok heveslendim gittim aldım hepsini.Uzaması biryana en azından biraz canlanır,ya da uzarsa yıprandığında içim acımadan kestiririm diye düşündüm.
Pazartesi ilk kürü uyguladım ama benim sinüzitim var,hemen fena oldum.:26:
Pazartesiden beri antibiotik,ağrı kesici,şurup,burundan sprey ve bide suya atılan bi mahlukat kullanıyorum.Deli oldum ya,ben banyodan sonra saçımı anında kuruturum nasıl bi salaklık edip 4-5 saat ıslak tuttum başımı.
Doktorum bile saçınımı ıslak tuttun dedi.
Neyse uzattım lafı,bunu 1 saat tutsam olmaz mı?
İlla 4-5 saat duracaksa birdaha yapmayım ama yok faydası olur 1 saatinde derseniz devam etcem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…