Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

35 senelik hayalim gerçek olacak :)))) pc başında kilitlendim resmen o kadar heyecanlandım ki söylediklerinizi harfi harfine yapıcam saçlarınızı güle güle kullanın sizin adınıza çok çooook sevindim gerçekten çok güzel olmuşşşşş bayıldım inşallah benim de hayalim gerçek olur tekrar tekrar teşekkürlerrrrrrrrr.

8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyoruz ya da kardeş topikteki özel tarihlerde yapabilirsin
gerisini doğru anlamışsın canım

ben bu siteyi yeni kullanmaya başladım forum sitelerinde sadece okuyorum ilk defa iletişime geçtim topik nedir?bilmiyorum ki (( bende özel tarihler nedir? kusura bakmayın nolur

benimkiler bu kadar uzamadı herhalde ya. şu an 2 haftalık aradayım. haftaya tekrar başlayacağım.....

İlk başta bende senin gibiydimm her seferinde kürü yapıcağım günü sabırsızlıkla beklerdim Çook sağ ol canım inşallah seninde saçların uzar istedigin boya gelir burada esas teşekkür etmemiz gereken kişi kontes bence o olmasaydı boyle bir topik açıp bizimle paylaşmasaydı çoğumuzun haberi bile olmıycaktı bu kürden Herşey için çookk çokkk teşekkürler kontes

Son düzenleme:

çok mutluyum :))) inanamıyorum sabah erkenden gidip bütün malzemeleri alıcam ve hemen başlıcam daha yeni röfle yaptırdım kür bitene kadar röfle yaptırmayım eşime saçlarımın fotosunu çektireyim şimdi birde kürü bitirince çekerim röfleden belli olacak bende sizin gibi buraya yüklerimyeni saçlarımı :))herkese çok çok teşekkürler.ilgilendiğiniz için, sorularıma cevap verdiğiniz için, sizin de dediğiniz gibi en önemlisi topiği açan arkadaşımız kontes'e binlerce kez teşekkürlerrrrrr

özel mesaj atıyorum canım

mesajınızı aldım fakat size cevap yazamıyormuşum.ilginize çok teşekkür ederim topiğin ne olduğunu anlayabildim çok şükür :)) söylediğiniz linke tıklamadan kardeş topiği bulmam mümkün değildi tekrar teşekkürler ilginize :))

benimkiler bu kadar uzamadı herhalde ya. şu an 2 haftalık aradayım. haftaya tekrar başlayacağım.....

2 haftalık ara bittiği zaman fotoğrafını çekte karşılaştır canım bence uzamıştır da sen farketmiyorsundur çünkü bana da o kadar uzamış gibi gelmiyordu ama fotoğrafları karşılaştırınca epey şaşırdım

haftaya ben de çekeyim karşılaştırır sonuçları bildiririm canım.İnşallah ben de olumlu sonuçlar alırım:78:

rica ederim canım
faydasını görmen dileğiyle

eveettt
buğdaylı maskemi yaptımm
jansıns beybimle yıkadımmm
mor ve pembiş tigilerimi sürdümmm
kuruttum geldim:89:

sinamekiyi yeni yaptığımdan bugün yapmadım,emmeee:86:ilk kür fotosu çektim

uçlar nemli olduğundan çok cansız çıkmış,normali böyle değil

ve veee mor tigi : ürünün kendisi de mor,çok cici :78: elime sıkınca waoowww oldum resmen
emmee portakal kokuyor buram buraamm pufff şimdilik çok büyük rahatsızlık duymuyorum(duymamaya çalışıyorum) umarım böyle kalırr
tiksinmek istemiyorumm
bi kaç fıs gliss sıktım:18:

Son düzenleme:
güzel sonuçlar alacaksın tabi ki de

İnşallah inşallah

sipariş ettiğim diğer tigi ürünüm de geldi

Yeeppaaaaa

kızçeler,bgn ilk kürümü yaptım.oleeeeey

Hayırlı uğurlu olsun canım

Harika görünüyor canım, tam gaz devam

Yarayacak canım yaracayacak

Güzellll, nazar değmesin Kkontesim benim
Yahu neresi portokal kokuyor anlamadım ki, içine parfüm sık veya esans yağ ekle bari kuzum kokusu değişsin...

Güzellll, nazar değmesin Kkontesim benim
Yahu neresi portokal kokuyor anlamadım ki, içine parfüm sık veya esans yağ ekle bari kuzum kokusu değişsin...

benim gıcıklığım var ya ondan daha rahat alıyorum sanırım kokuyu
esans yağ iyi fikir ama özelliği yitmesin?
bi de ne eklenir,ah vanilya çok severim
karıştırınca daha beter bi koku çıkar mı ki bi de

Özelliği bozulmaz ama vanilya olmaz :) Menekşe, sandal ağacı falan varsa uygun olabilir...

özel tarih derken? ben anlamadim aciklarmisiniz tam olarak rica etsem lütfen...

aycangül nikli arkadaşımızın kendi topiğinde açıkladığı astrolojik açıdan bakıma ve kesime uygun tarihler.
ne yazık ki link veremiyorum,yasak
'o kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz işte cevabı' isimli topikten tarihlere ulaşabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…