Tabikide yardımcı olurumm bende bu konuya değincektim şimdi
Ben 9 kür yaptım ama 9 hafta sürmedi
özel tarihlerde yaptım sürekli kürü
gün geldi 3 gün sonra yaptığım oldu gün geldi 7-8 gün sonra yaptığımda oldu
ama toplam olarak 6 hafta olmuş
birde normalde 8 kür yapıyor herkes ama bende 1 tane bemiks kalıyordu o da bitsin diye 9 kür yapıyım dedim
O bayağı uzamış
Maşallaahhh
Darısı başımıza
8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyoruz ya da kardeş topikteki özel tarihlerde yapabilirsin
gerisini doğru anlamışsın canım
özel mesaj atıyorum canımben bu siteyi yeni kullanmaya başladım forum sitelerinde sadece okuyorum ilk defa iletişime geçtim topik nedir?bilmiyorum ki(( bende özel tarihler nedir? kusura bakmayın nolur
Eveeett kızçeleerrrrr
uzun zamandır yoktum giremiyordum kk ya ama şimdi foto yklemek için geldim
9 kür yaptım 2 haftacıkta aramı verdim
sıra fotoğraf yüklemeye geldiiiiiii
aslında bu kadar fazla uzadığını bilmiyordum fotoları karşılaştırınca daha bir belli oldu
Bu hafta tekrardan başlıyorum yapmaya
istediğim boya getirene kadar tam gaz devamm
Eki Görüntüle 165228
35 senelik hayalim gerçek olacak :)))) pc başında kilitlendim resmen o kadar heyecanlandım ki söylediklerinizi harfi harfine yapıcam saçlarınızı güle güle kullanın sizin adınıza çok çooook sevindim gerçekten çok güzel olmuşşşşş bayıldım inşallah benim de hayalim gerçek olur tekrar tekrar teşekkürlerrrrrrrrr.
İlk başta bende senin gibiydimm her seferinde kürü yapıcağım günü sabırsızlıkla beklerdimÇook sağ ol canım inşallah seninde saçların uzar istedigin boya gelir burada esas teşekkür etmemiz gereken kişi kontes bence o olmasaydı boyle bir topik açıp bizimle paylaşmasaydı çoğumuzun haberi bile olmıycaktı bu kürden Herşey için çookk çokkk teşekkürler kontes
özel mesaj atıyorum canım
benimkiler bu kadar uzamadı herhalde ya. şu an 2 haftalık aradayım. haftaya tekrar başlayacağım.....
2 haftalık ara bittiği zaman fotoğrafını çekte karşılaştır canım bence uzamıştır da sen farketmiyorsundur çünkü bana da o kadar uzamış gibi gelmiyordu ama fotoğrafları karşılaştırınca epey şaşırdım
haftaya ben de çekeyim karşılaştırır sonuçları bildiririm canım.İnşallah ben de olumlu sonuçlar alırım:78:
mesajınızı aldım fakat size cevap yazamıyormuşum.ilginize çok teşekkür ederim topiğin ne olduğunu anlayabildim çok şükür :)) söylediğiniz linke tıklamadan kardeş topiği bulmam mümkün değildi tekrar teşekkürler ilginize :))
güzel sonuçlar alacaksın tabi ki de
sipariş ettiğim diğer tigi ürünüm de geldi
kızçeler,bgn ilk kürümü yaptım.oleeeeey
Eveeett kızçeleerrrrr
uzun zamandır yoktum giremiyordum kk ya ama şimdi foto yklemek için geldim
9 kür yaptım 2 haftacıkta aramı verdim
sıra fotoğraf yüklemeye geldiiiiiii
aslında bu kadar fazla uzadığını bilmiyordum fotoları karşılaştırınca daha bir belli oldu
Bu hafta tekrardan başlıyorum yapmaya
istediğim boya getirene kadar tam gaz devamm
Eki Görüntüle 165228
Son kürüm su an kafamda. Ay cok mutluyum, insallah ise yarayacak ya.Banyodan sonra fotografimi cekip ilk kürümde cektigim resimle birlikte buraya koyacagim. Bakalim o zamandan bu yana ne kadar uzamis ve en önemlisi 2 haftalik arada ne kadar uzayacak. Acaip sabirsizim ya 8 hafta bekledim ama su 3 saati zor bekliyorum. Fotograf cekecegim en cok da o yüzden sabirsizim. Ah bir de albüme resim koyabilsem... Albüm actim ama resim koyamiyorum, hata veriyor. Sorun bende mi anlamadim. Konu da actim sitede yasadiginiz sorunlar basligina ama konum acilmadi bile. Keske yöneticiler bana yardimci olsa...
eveettt
buğdaylı maskemi yaptımm
jansıns beybimle yıkadımmm
mor ve pembiş tigilerimi sürdümmm
kuruttum geldim:89:
sinamekiyi yeni yaptığımdan bugün yapmadım,emmeee:86:ilk kür fotosu çektim
Eki Görüntüle 165279
uçlar nemli olduğundan çok cansız çıkmış,normali böyle değil
ve veee mor tigi : portakal kokuyor buram buraammpufff şimdilik çok büyük rahatsızlık duymuyorum(duymamaya çalışıyorum) umarım böyle kalırr
tiksinmek istemiyorumm
bi kaç fıs gliss sıktım:18:
Güzellll, nazar değmesin Kkontesim benim
Yahu neresi portokal kokuyor anlamadım ki, içine parfüm sık veya esans yağ ekle bari kuzum kokusu değişsin...
benim gıcıklığım var ya ondan daha rahat alıyorum sanırım kokuyu
esans yağ iyi fikir ama özelliği yitmesin?
bi de ne eklenir,ah vanilya çok severim
karıştırınca daha beter bi koku çıkar mı ki bi de
8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyoruz ya da kardeş topikteki özel tarihlerde yapabilirsin
gerisini doğru anlamışsın canım
özel tarih derken? ben anlamadim aciklarmisiniz tam olarak rica etsem lütfen...
Özelliği bozulmaz ama vanilya olmaz :) Menekşe, sandal ağacı falan varsa uygun olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?