- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
aktarda var mıdır onlar?
esans ile yağı farklı şeyler mi bi de:26:
sandal ağacını bilmiyorum ama menekşe de severim
eveettt
buğdaylı maskemi yaptımm
jansıns beybimle yıkadımmm
mor ve pembiş tigilerimi sürdümmm
kuruttum geldim:89:
sinamekiyi yeni yaptığımdan bugün yapmadım,emmeee:86:ilk kür fotosu çektim
Eki Görüntüle 165279
uçlar nemli olduğundan çok cansız çıkmış,normali böyle değil
ve veee mor tigi : ürünün kendisi de mor,çok cici :78: elime sıkınca waoowww oldum resmen
emmee portakal kokuyor buram buraammpufff şimdilik çok büyük rahatsızlık duymuyorum(duymamaya çalışıyorum) umarım böyle kalırr
tiksinmek istemiyorumm
bi kaç fıs gliss sıktım:18:
eveettt
buğdaylı maskemi yaptımm
jansıns beybimle yıkadımmm
mor ve pembiş tigilerimi sürdümmm
kuruttum geldim:89:
sinamekiyi yeni yaptığımdan bugün yapmadım,emmeee:86:ilk kür fotosu çektim
Eki Görüntüle 165279
uçlar nemli olduğundan çok cansız çıkmış,normali böyle değil
ve veee mor tigi : ürünün kendisi de mor,çok cici :78: elime sıkınca waoowww oldum resmen
emmee portakal kokuyor buram buraammpufff şimdilik çok büyük rahatsızlık duymuyorum(duymamaya çalışıyorum) umarım böyle kalırr
tiksinmek istemiyorumm
bi kaç fıs gliss sıktım:18:
aycangül nikli arkadaşımızın kendi topiğinde açıkladığı astrolojik açıdan bakıma ve kesime uygun tarihler.
ne yazık ki link veremiyorum,yasak
'o kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz işte cevabı' isimli topikten tarihlere ulaşabilirsiniz
özel tarih derken? ben anlamadim aciklarmisiniz tam olarak rica etsem lütfen...
Kizlar dün cektim saclarimin resmini, yalniz biraz kötü oldu. Herkes uyuyordu otomatik ayarla kendim cekmeye calistim idare edin.Birinde ayaktayim birinde yere cömdüm. Omuzlarimdan anlarsiniz ne kadar uzadigini. Ilk fotograf ikinci kürden sonra 7 subatta cekildi, digerini dün 8. kürden sonra cektim. Basliga 7 haftalik dedim cünkü resim ikinci kürde cekildi. Bakalim iki haftalik arada ne kadar uzayacak. Bu arada keske ilk cektigim resimde de o bluzu giyseymisim. Cizgilerinden ne kadar uzadigi net anlasilirdi. 2 hafta sonra ayni bluzu giyip islak saclarimi cekecegim, asil o zaman önemli ne kadar uzadigi. Dinlenme döneminde cossun bari su saclar.
Umdugumdan daha fazla uzamis gibi görünüyor. Ben bir cm uzama falan bekliyordum fotograf cekince anladim daha fazla oldugunu.
Masallah masallah pek güzeller.Yeni bakimlarin hayirli olsun, darisi basimiza.
Kontesscigim KK'daki konularin linkini verebiliyorsun diye biliyorum. Yani ben cok yazdim konu linki sorun cikmadi.
ilk zamanlarda kaşıntı yapabiliyor evet
ya ben bişi sorcam bu sinameki kürünü çok yapıp saklasak olur mu her seferinde uğraşmasak ??
taze olmalı canımm yani her sefernde yapman gerek :))
çok teşekkür ederim şimdi yapmaya başladım bakalım sonuç nasıl olacak :))
tüh ya ben ilk kürümü gecen hafta yani 16 mart carsamba yapmıstım.cabuk etki göreyim diye bide pazar yaptım.o hafta 2 kere yapmıs oldum yalnız ikincisini taze yapmadım carsambadan artanı kullanmıstım.bugünde aynı sekillde artanı kullandım.sizce bu hafta mesela yarın taze yapıpta mı süreyim haftayı gecirmemek için?yoksa bu haftalıkta kalmıs olanı sürüp 8 hafta yerine 9 haftamı yapim?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?