Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sarımsaklı şampuan yaptım spagetti bolonez gibi kokuyoruuuuuuuum neyse allahtan bu hafta dışarı falan çıkma zorunda değilim

ahan sana da bi kupaaaa

Cok tesekkür ederim canim, bence o kupayi sen hakediyorsun. Sayende uzamasi durmus olan saclarimi hizli uzatmayi basarabildim. Umarim daha da uzayacak. Bu konuyu daha önceden göremedigim icin cok pismanim, sen konuyu actigin zamanlar benim saclar kisacikti.

Bence abartiyorlar canim. KK linki vermek niye rahatsiz ediyormus ki onlari. Simdi sacla ilgili bir konuda konu sahibine buranin linkini verdim. Ben tarif etmek yerine direk linki veriyorum. Rahatsiz olduklari sanirim konu arasinda verilen konuyla alakasiz senin dedigin tip linkler. Ama bence onda da rahatsiz olunacak bir sey yok.

Tatli badem yagi burnunun dibine sokmadigin sürece pek kokmaz ki canim. Öyle agir bir kokusu yok, sen baska bir sey kullaniyor olmayasin? :44: Bemiksin kokusu rahatsiz ediyor olabilir, bir cok kisiyi rahatsiz ediyor o koku. Anlamiyorum benim burnum hassas oldugu halde koku alamiyorum, saclarim pek koku tutmuyor sanirim kokluyorum su an ne bemiks kokusu, ne sampuan kokusu, ne de sac kokusu...

küre başlayalı 15 gün oldu. yarım santim uzamış saçlarım. yani hemen hemen normal uzama hızında. ancak daha yeni olduğunu düşünüyorum(3.kürü cmt yaptım) daha yeni yeni etki ediyor...

olsun canım
geç olsun güç olmasın demişler
güzel sözlerin için de teşekkür ederim:78:
evet o alakasız linkler yüzünden yasaklandı,kuru yanında yaş da yandı...

küre başlayalı 15 gün oldu. yarım santim uzamış saçlarım. yani hemen hemen normal uzama hızında. ancak daha yeni olduğunu düşünüyorum(3.kürü cmt yaptım) daha yeni yeni etki ediyor...

daha çok erken canım
hele bi saçlar kendine gelsin
uzama konusunda sonra atağa geçiyorlar:87:

ben de birazdan rutin yıkamamı yapacağım
tigilerimi çok sevdim
sanki saha hacimli oldu saçlarım,bilemiyorum...
portakal kokusu kalıcı olmadı,en çok da ona sevindim:86:

benim saclarım dipten cok güzel uzuyor fakat boya ve yogun balyajdan dolayı uclardan kırılıyor yag falanda cok kullanıyorum ama bi türlü uzatamıyorum bunun içinde bildiğiniz bir formül varmı acaba........................*****

Kontes ben 9 kür yaptım en son 19unda yaptım kürümü ara verdim, kür boyunca badimde çizdiğim yerleri ölçtüm 6 buçuk cm uzama olmuş, verilen arada genede baya bi uzama olur mu acaba? yoksa kür boyunca uzama durdugundamı verilen arada atağa geçiyo uzama sende nasıl olmuştu ? Bide sen eski yazılarında saçların önlerini değilde arkalarını daha uzatıyo diye yazmıştın bende tam tersi oldu önlerim daha çok uzadı, neyim dogru oluyokiii bu olsun :86:

ya kür hala kafamda cok yorgunum uyusam kafama bişe bağlayıp sabah uyanınca yıkasam?? bakarsınız 2 katı etki yapar:)rapunzel gibi kalkarmmışım

mrb arkadaşlar saçlarım uzun belimde ve gür
benim sorunum üçgen kesimin, boyanın ve şekillendiricilerin etkisiyle incelmiş uçları
çünkü gür olduğu için uçların ince olması 2 kat sorun oluyor
kestirmeyi kesinlikle düşünmüyorum çünkü arkadaşlarımın yanında bile gitsem kuaföre saçlarıma para gözüyle bakıyorlar uçları düzelt desem biliyorum göğsümün altına kadar kesecekler en az
kötü durumda değiller her çıktığımda kendi saçınız mı diye sorarlar ama farketmeseler de yıpranmış oldukları bir gerçek
bu kürün saçı beslediği konusunda yorumlar okudum o yüzden uygulamaya başladım 2. uygulayışım ve gerçekten farkedilir bir iyileşme var umarım bana da çözüm olur yıpranmış uçların için önerebileceğiniz etkili bir şey varsa size minnettar kalırım

ben de birazdan rutin yıkamamı yapacağım
tigilerimi çok sevdim
sanki saha hacimli oldu saçlarım,bilemiyorum...
portakal kokusu kalıcı olmadı,en çok da ona sevindim:86:

kkontesçim öncelikle teşekkürler saçlarım sağlığına kavuşursa sebebi sen ve japongülü
bir de bilmediğim için mazur gör tigi konusunda aydınlatabilir misin beni tam olarak ne için kullanıyorsunuz ?

Son düzenleme:
henüz birkere uyguladım dökülmeyi engledi kardeşimle uyguladık onda da dökülme durdu yumuşacık oldu saçlar ama üç ay yapcam ben bunu hafta da bir olarak ben içine sinameki+bademyağı+bemiks+evigen+bephantene ampülü katıyorum üç ampül sorun yaşatır mı sizce daha mı iyi olur B)

kullanın kızlar bnde kullandım baya etkisini gördüm uzun zamandır ara wermiştim geçtiğimiz pazartesi tekrar başladım uzun süre kullanmayı düşünüorum sürekli saç rengi deiştirdiğim için çok işime yarıo süper bi formül saol kontesscim:90:

Tatli badem yagi burnunun dibine sokmadigin sürece pek kokmaz ki canim. Öyle agir bir kokusu yok, sen baska bir sey kullaniyor olmayasin? :44: Bemiksin kokusu rahatsiz ediyor olabilir, bir cok kisiyi rahatsiz ediyor o koku. Anlamiyorum benim burnum hassas oldugu halde koku alamiyorum, saclarim pek koku tutmuyor sanirim kokluyorum su an ne bemiks kokusu, ne sampuan kokusu, ne de sac kokusu... [/QUOTE]

yok cnm ya tatlı badem yagı kesnlklee bir de bemiksle karısınca ölüyorumm benn :18: olabilir tatlm benm sacımdan gtmyor kokuusu o kdr yıkayıpp gliss parfm falan kullanmama ragmen

Son düzenleme:

Canım maşallah saçlarına
Uzamışlarr ama benim gözüme en çok çarpan saçlarının gürleşmesi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…