Saçların çok güzel görünüyor canım hem boyu hem gürlüğü
Kanka bende ara verdim 16 Nisan'a kadar offum bu arada turplu suya kesin olarak başlıyorum artık, hatta abartıp kendime kükürtlü su hazırladım ara sıra saç diplerime onuda süreceğim bakalım ne olacakCiddi ciddi bu kadar bakımı totoma yapsam rapunzel gibi olmuştu herhalde
aa ne kadar güzel yaa. Kaç cm uzamstır tahmininizce ??
Pof sinameki içmek ne beter bir şeydir arkadaş ya, hayatımda bir kere yaptım o hatayı...Annem kendine yapmış bende bitki çayı diye içtim ağrıdan ölüyordum...Neredeyse Azerbaycan doğalgaz boru hattını bizim eve döşeyeceklerdi o derece...
Saçlarımın bi kızmı hızlı bi kısmı neredeyse hiç uzamıyor bunu yaşayan varmı..?
başla kankam.benim geçen hafta saçım uzadı.lafı bile çok komik dimibir duruyor bir uzuyor.Nasıl iş yahu bu.tam da ara verdiğim döneme denk geldi. sinamekinin kerameti sanırsam ama turplu su da favorilerim arasında.hakikaten bu kadar bakımla keloğlan bile rapunzel olur ama bizimkiler nazlı.maşallah kontesin ne güzel uzamış 3 ayda. benim saçlar nazlı gelin gibi
Teşekkür ederim canım, bağırsakları normal çalışan insanların kesinlikle sinameki çayı içmekten uzak durması lazım buu anladımneee gerçekten mi ayy canım geçmiş olsun ya çok kötü bi durum
Hayırlısı olsun...aayy hadi hayırlısı bi arkadaşmla beraber az önce ilk kürümüzü yaptk.inş iyi sonuş alanlardan olcaz
ya ben bişiyi anlamadım biz bu küre ara verdiğimizde mi uzayacak
Saçlarımın bi kızmı hızlı bi kısmı neredeyse hiç uzamıyor bunu yaşayan varmı..?
saç uzatma yöntemleri kısmında var bu canım, saç uzatmak ve bakım için turplu su diye bi bölümdü sanırım, sabitlenen topiklerden biri o yüzden üst tarafta hemen görebilirsin:)ben bişi sorucam ya turp suyu muhabbeti falan olmuş sayfaları karıştırdım ama bulamadım birileri beni aydınlatabilir mii
heh tamam buldum çok teşekkür ederim :))
saç uzatma yöntemleri kısmında var bu canım, saç uzatmak ve bakım için turplu su diye bi bölümdü sanırım, sabitlenen topiklerden biri o yüzden üst tarafta hemen görebilirsin:)
Saçların uzama zamanları vardır sürekli sabit hızla uzamazlar zaten bu yüzden bir uzayıp bir duruyorŞöyle bir şey yaptım tekrar, saçımın görünmeyen yerine siyah kirpik boyası ile işaret koydum bu sayede 16 Nisan'a kadar ne kadar uzadığını daha rahat göreceğim
Şu dönemdede turplu su ve dax super gro kullanmaya karar verdim bakalım neler olacak...
Çok heyecanlıyım
isaret koydun da sen bu saçı hiç mi yıkamıcan o isaret gitmesin
Teşekkür ederim canım, bağırsakları normal çalışan insanların kesinlikle sinameki çayı içmekten uzak durması lazım buu anladım
Hayırlısı olsun...
Bazı arkadaşlarımızın hem kür sırasında hemde ara verdiklerinde uzama yaşadığını gördük, bazı arkadaşlarımızın üse saçları verdikleri arada uzadı...
Önceki sayfalarda böyle bir durum oluşabildiği yazılmıştı...
Kkontes 16 gün sonra burada mutluluğumu sizinle paylaşacağıma eminim, yaptığın paylaşım ve verdiğin destek için bir kere daha teşekkürler canım...
ben gece yatarken yaptım kürü ve düşündüm ki hemen yıkarsam etkisi olmaz öyle yattım sabah yıkadım zararı var mı acaba??? yoksa öyle yapmayı düşünüorum daha etkili olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?