Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

buyrun farkı kendi gözlerinizle görün:kedi:

böyleyken böyleesositososito

maşallah süphanallah.nazarlardan saklasın rabbim.ne kadar güzel saçlar bunlar yaa
hemmen başlıyacağım ben:94::94::94::94:
kontescim ben tüm bunları çam terebentinle birlikte kullansam ne olur?eğer cevabın evetse sarımsaklı şampuana çam terebentinde ekleyebilirmiyim???

5. kürüm kafamda. hesaplarıma göre büyüyen ay fazının sonu gibi ara vereceğim 2 hafta kadar. Zaman ne de çabuk geçiyor

arkadşlar bemix kepek yapıyo diosunz ya ben daha önce doktor önerisiyle kullandm.bırakın kepeği resmen kafa derm pul pul soyuluyodu.doktora sordm.ölü derileri atıyo sorun yapma dedi.sizde yapmayın kepek önleyici şampuanlar kullanın geçiriyo

Şu an 4.kürüm başımda bekliyorum, 10 buçukta yıkayacağım. Küre başladıktan sonra saçlarım eskisinden daha yumuşak oldu. Boyayı akıttığını söyleyebilirim. 3-4 gün önce gölge olsun diye saçlarımın aralarına aralarını siyah yaptım. Sinamekiyi saçıma uyguladıktan sonra boyalar siyah siyah damladı. Onun dışında saçlarımın diplerinde yeni yeni ufak kıllar çıktı, ufak ufak saçlar... Yeni saçlar çıkartıyor. Uzatıyor mu? Onun için biraz daha beklemem gerekecek sanırım ama biraz olsun farketti.

Yok canım yiyioruz İlk sayfaya alalım sizi? Gerekenden fazlası orada yazıyor..

Allah iyiliğini versinn emiii çoookkk güüülldüüüm

Kızlar gliserin baya bi kıvamlı diimii ? Aldığımın üstünde gliserin yağı yazmıyo üstünde sadece gliserin yazıyo katı kıvamlı bişi

kontes senin o verdğin 2 haftalık arada saçların ne kadar uzadıı??
cm olarak hatırlamıyorum,sene oldu malum ama ilk sayfadaki fotoda görülen uzamanın çoğu arada elde edildi

amin canım teşekkürler
ben çam terebentin hiç kullanmadım canım
o yüzden fikir yürütemiyorum
ne desem yalan olur:26: olumsuz sonuç alırsan sorumlusu olmak istemem açıkcası

yarım saat sonra yıkıcam saçımı,saçım kurudu iyice.. doğru yoldayımdır umarım

Bozulmasın hiç sinirin canım başta bende anlamamıştım, sen sadece verilen tarihlerin bakım için uygun olup olmadığına bak, burçları görmezden gel :86:

burdaki burçlar ayın konumunu tanımlamak için. bakımı yapan kişinin burcuyla alakası yok canım. sen sadece her hafta saç bakımına hangi günler uygunsa onu takip edip,bakım yap.
teşekkür ederim kızlar, bunu dier topikte de sordum iyice memleket meselesi yaptım, ama baya kısa olunca saçlar heyecan yapıyo insan, bepanthen yerine bemix alıcam özel tarihlerde yapıcam, artık uzamazlarsa bilemiyorum

Özel günlerde yaptım zaten kuzum Çıkmadık candan umut kesilmezmiş

Son düzenleme:
sinamekili bemiksli kürü de yapıyorum, sarımsaklı şampuanı da kullanıyorum ama benim saçlarım halen daha çoook dökülüyor.

uzadılar, uzunluk açısından memnunum bu kürlerden ama dökülmeye başladı

Yapmaya başladığım zaman saçlarımın fotosunu çekmemiştim ama bu 4.kürü yaptıktan sonraki hali saçlarımın, bugün şipşakladım

Buyrun arkadaşlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…