Allah senden razı olsun canım
insanlar ilk mesajı bile okumaktan aciz olunca,böyle oluyor
Kızlar bu gün 9. ve son kürümü uyguluyorum sonra 2 hafta ara ve gelsin uzayan saçlar...
2 Hafta sonunda inşallah bende burada sevinç çığlıkları atacağım
kızlar sinemakiyi kaynatıyomusunuz.................
Yok canım yiyioruzİlk sayfaya alalım sizi? Gerekenden fazlası orada yazıyor..
bu günleri de mi görecektim:84:kızlar sinemakiyi kaynatıyomusunuz.................
Allah iyiliğini versinn emiii çoookkk güüülldüüüm
Kızlar gliserin baya bi kıvamlı diimii ? Aldığımın üstünde gliserin yağı yazmıyo üstünde sadece gliserin yazıyo katı kıvamlı bişi
cm olarak hatırlamıyorum,sene oldu malum ama ilk sayfadaki fotoda görülen uzamanın çoğu arada elde edildikontes senin o verdğin 2 haftalık arada saçların ne kadar uzadıı??
buyrun farkı kendi gözlerinizle görün:kedi:
böyleyken böyleesositososito
maşallah süphanallah.nazarlardan saklasın rabbim.ne kadar güzel saçlar bunlar yaa
hemmen başlıyacağım ben:94::94::94::94:
kontescim ben tüm bunları çam terebentinle birlikte kullansam ne olur?eğer cevabın evetse sarımsaklı şampuana çam terebentinde ekleyebilirmiyim???
Allah iyiliğini versinn emiii çoookkk güüülldüüüm
Kızlar gliserin baya bi kıvamlı diimii ? Aldığımın üstünde gliserin yağı yazmıyo üstünde sadece gliserin yazıyo katı kıvamlı bişi
Bozulmasın hiç sinirin canım başta bende anlamamıştım, sen sadece verilen tarihlerin bakım için uygun olup olmadığına bak, burçları görmezden gel :86:
teşekkür ederim kızlar, bunu dier topikte de sordum iyice memleket meselesi yaptım, ama baya kısa olunca saçlar heyecan yapıyo insan, bepanthen yerine bemix alıcam özel tarihlerde yapıcam, artık uzamazlarsa bilemiyorumburdaki burçlar ayın konumunu tanımlamak için. bakımı yapan kişinin burcuyla alakası yok canım. sen sadece her hafta saç bakımına hangi günler uygunsa onu takip edip,bakım yap.
Rica ederim canım...
Sitede mi bir sorun var anlayamadım. :26: Bazen ben de albümlere bakamıyorum. Albümüm herkese açık görünmesi lazım aslında...
Hadi bakalım, inşallah senin de saçların istediğin gibi uzar.Eğer sonuç alamazsan dert etme, bir de özel günlerde uygularsın daha iyi sonuç alırsın. Ben bir sonraki kürümü özel günlere denk getirerek yapacagım.
Yapmaya başladığım zaman saçlarımın fotosunu çekmemiştim ama bu 4.kürü yaptıktan sonraki hali saçlarımın, bugün şipşakladım
Eki Görüntüle 170246
Buyrun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?