Yok canım yiyioruzİlk sayfaya alalım sizi? Gerekenden fazlası orada yazıyor..
bu günleri de mi görecektim:84:
evet canım baya kıvamlı bi şeyy:97:
siz de uyguladınız mı bu kürü ?
ben de uyguluyorum. 8 hafta yapıp 2 hafta ara verdim. şimdi tekrar başladım 2.kürümü yapacağım.benim 2 haftalık arada coştu saçlarım birden uzadı.Ama ben bunun yanında turplu su ve yağ bakımları da yapıyorum...
Yapmaya başladığım zaman saçlarımın fotosunu çekmemiştim ama bu 4.kürü yaptıktan sonraki hali saçlarımın, bugün şipşakladım
Eki Görüntüle 170246
Buyrun arkadaşlar
ben de uyguluyorum. 8 hafta yapıp 2 hafta ara verdim. şimdi tekrar başladım 2.kürümü yapacağım.benim 2 haftalık arada coştu saçlarım birden uzadı.Ama ben bunun yanında turplu su ve yağ bakımları da yapıyorum...
Yapmaya başladığım zaman saçlarımın fotosunu çekmemiştim ama bu 4.kürü yaptıktan sonraki hali saçlarımın, bugün şipşakladım
Eki Görüntüle 170246
Buyrun arkadaşlar
Saçların çok güzel görünüyor canım hem boyu hem gürlüğü
küre başlamadan önceki hali nasıldı.weya tahmini olarak ne kadr uzadı 1 ayda ?
1 ay önce omuzlarımın 5 cm aşağısındaydı canım
bende biraz önce (1-2 cm yazarken )nasıl yaaadurumundaydım... :86: saçların çok iyi gözüküyor cnm
1 ay önce omuzlarımın 5 cm aşağısındaydı canım
espriyi anlamadım ne yazık ki...:44:puahahhahaha... koptum gülmekten.
ahahahha gördün valla kontescimm:)) bu günleri de gösterdiler hahaha:) aç karnına mı, tok karnına mı?
Eki Görüntüle 170246
Buyrun arkadaşlar
espriyi anlamadım ne yazık ki...:44:
maşallah canımm
Sinamekiyi aç karnına mı yiyelim tok karnına mı diye soruyor tatlım...
Pof sinameki içmek ne beter bir şeydir arkadaş ya, hayatımda bir kere yaptım o hatayı...Annem kendine yapmış bende bitki çayı diye içtim ağrıdan ölüyordum...Neredeyse Azerbaycan doğalgaz boru hattını bizim eve döşeyeceklerdi o derece...hee
açken bulantı yapıyor
tokken alın
töbe töbee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?