Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Hrkeze
GÜnaydın.
en Kürüme Pazar başlayacağım.Ama şampuana sarımsak katmayacağaım ZEytinyağlı sarımsak maskesi yapacağım ben.
Sinameki Kürünü de yapacağım.
İnşallah bakalım hayırlısı.Bazı arkdaşlar dökme ypıyor diyo .Şundan kaynaklıda oluyo saçımız belli bakıma alışık değişim yaşayınca tabiki etkileniyo.Şampuanımızı değştirince dökülme olur bu da böyle Bİşi.
Sarımsak dökülmeyi Duruduru tabi Stresten de uzak kalkmak lazım.
Benim saçlar kışın çok döker .Şimdi elimi saçıma koyduğumda diken diken batma oluyo yeniliyo yani.
Bide çok takıntı yapmamak lazım rahat olun Bana neden olmuyo Diye takmayın
benim saçlarım çok inatçıdır çok zor Uzar.Bende bu etki yavaş olucak eminin ama yineden denicem saçlarımı ölçüp başlayacağım 1 ay sonrada tekrar ölçücem
Hadi bakem sırma Gİbim saçlara İnşallahhhhhhhhhh

Verdiğim aradan sonra tekrar küre dün başladım bu sefer de özel tarihlerde yapıcam bakalım bide böyle deneyelim
Ayrıca saçlarımın rengi hafif açıldı çok hoş oldu çok sevdim bnu

siz de uyguladınız mı bu kürü ?

ben de uyguluyorum. 8 hafta yapıp 2 hafta ara verdim. şimdi tekrar başladım 2.kürümü yapacağım.benim 2 haftalık arada coştu saçlarım birden uzadı.Ama ben bunun yanında turplu su ve yağ bakımları da yapıyorum...

aa ne kadar güzel yaa. Kaç cm uzamstır tahmininizce ??

Yapmaya başladığım zaman saçlarımın fotosunu çekmemiştim ama bu 4.kürü yaptıktan sonraki hali saçlarımın, bugün şipşakladım

Eki Görüntüle 170246

Buyrun arkadaşlar

Saçların çok güzel görünüyor canım hem boyu hem gürlüğü

Kanka bende ara verdim 16 Nisan'a kadar offum bu arada turplu suya kesin olarak başlıyorum artık, hatta abartıp kendime kükürtlü su hazırladım ara sıra saç diplerime onuda süreceğim bakalım ne olacak Ciddi ciddi bu kadar bakımı totoma yapsam rapunzel gibi olmuştu herhalde

bende biraz önce (1-2 cm yazarken )nasıl yaaa durumundaydım... :86: saçların çok iyi gözüküyor cnm

Yok tatlım baktım da bana da imkansız göründü , herhalde dedim daha önceden bana çok kısa olmamasına rağmen kısa görünüyordu, olsa olsa 4-5 cm daha uzamıştır Teşekkür ederimmmmm

vay vay vay... ben bisi diyemiyorum artik... bende yurtdisinda yasiyorum, bu dandik ulkede bisey bulamadigimdan, mutlaka tr´ye geldigimde doldurucam bavula... vay vay vay... gozleerime inanamiyorum. vay beee.. aslinda hersey elimizin altinda, iste insan birazda usengec olmasa,, yani, diymi?

hee
açken bulantı yapıyor
tokken alın
töbe töbee
Pof sinameki içmek ne beter bir şeydir arkadaş ya, hayatımda bir kere yaptım o hatayı...Annem kendine yapmış bende bitki çayı diye içtim ağrıdan ölüyordum...Neredeyse Azerbaycan doğalgaz boru hattını bizim eve döşeyeceklerdi o derece...

Son düzenleme:
ben bu kürü salı günü ilk defa yaptım sonrasında bugün saçımı yıkadım normalde taraktan 1 avuç saç toplardım ama bugün inanamadım o kadar azdıki çok çabuk böyle bir etki oldu uzamasınıda sabırsızlıkla bekliyorum .. kkontes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…