Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

selamlar güzellerim :32: ben arada derede gelirim yorumları okuyup kaçarım bazen de yazarım :90: şimcikk kontess cezalı mı yaa :14: çok üzüldüm haa :59:
yardımınıza ihtiacım var :53: benim saçım benim yüzümden işkencelere maruz kaldı :91: öncesinde siyaha boyadım sonra 2 ay sonra perma yaptırdım sonra yetmedi yaklaşık 2 ay sonra saçımı açtırdım tabi açılırken perması da gitti, öncekine göre saçım sertleşti bide şimdi işe başladım ve saçımı açıp gitmek yada at kuyruğu şeklinde bağlamak için düzleştiriyorum iyice yıpranıyor :59: bişey yapmayım diyorum ama hani iş yerine bu halde gitmek de olmuyor kendi kendime kızınıp duruyorum :20: bi fikriniz var mı? sinemaki kürü uygulamıştım bi ara, acabaa bi faydası olur mu bu sorunuma da bide gliserinli bakımdan bahsetmiş kontesscim ilk sayfasında uygulayan var mı??
cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :13:
yazık ama saçlarınaaa:43: sinamekiyi uzatma istersen yapabilirsin onun dışında gliserinli bakımda işe yarıyor ama çok da fazla deil açıkçası yani ben pek belirgin bi farkını göremedim şahsen ilık zeytinyağ ve dier bakım yağlarını karıştırarak kullanabilirsin bi de eğer saçını yıpratmak istemiyorsan çok fazla ve saçın uzunsa ben şey yapıyorum saçımı yıkayıp kuruttuktan sonra topuz yapıyorum yatıyorum sabah açtığımda maşalı gibi dalgalı oluyor dene bi istersen:61::61:

cnm bemiks ampülü karışımsız saç diplerine uygulasak bir zararı olurmu

ampuller yağsız saça sürülürse yan etki yapabilir. bence sürmemelisin.
Artı olarakta saçlarını çok kurutur.
En azından bağdem yağıyla karıştırıp sürmelisin.
sadece ampülberdeyse 1 paket kullanmanı sağlar.saç diplerine yetmez bile.
bence yağla karışım ypmalısın

kızlar saclarımın uçlarında cok kırık var ama bır taraftanda uzamasını istiyorm ne yapmalıym

krıkların için ılıkeytinyağı sür saçlarına
benim ince ttelli kırık yok ama tiftileniyo.
saçlarımı yıkadıktan sonra havluyla ıslaklığı alıyorum biraz ılık zeytinyağından euçlarına yediriyorum .
Durulamayacaksın
sonrada kurusun kendi haline bende işe yaradaı İnş sanada ii gelir:54:

selamlar güzellerim :32: ben arada derede gelirim yorumları okuyup kaçarım bazen de yazarım :90: şimcikk kontess cezalı mı yaa :14: çok üzüldüm haa :59:
yardımınıza ihtiacım var :53: benim saçım benim yüzümden işkencelere maruz kaldı :91: öncesinde siyaha boyadım sonra 2 ay sonra perma yaptırdım sonra yetmedi yaklaşık 2 ay sonra saçımı açtırdım tabi açılırken perması da gitti, öncekine göre saçım sertleşti bide şimdi işe başladım ve saçımı açıp gitmek yada at kuyruğu şeklinde bağlamak için düzleştiriyorum iyice yıpranıyor :59: bişey yapmayım diyorum ama hani iş yerine bu halde gitmek de olmuyor kendi kendime kızınıp duruyorum :20: bi fikriniz var mı? sinemaki kürü uygulamıştım bi ara, acabaa bi faydası olur mu bu sorunuma da bide gliserinli bakımdan bahsetmiş kontesscim ilk sayfasında uygulayan var mı??
cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :13:
Anacım saçlarına ypmadığın kalmamış senin.
Acil bakıma geçmelisin güzelim sen
kısa sürelerde ağır işlemler yatırmışsın
Bence düzleştirici yerine normal Git fön çektir.ben mesela çok sıcak ayarda çektirmiyorum fönümü ılık yaptrıyorum bide saçları bazen kuaförler kuru tarıyo kuru taratma.Saçalrın DÜzelene kadar maksla kestir jilet kullanma.muckkkksssss

ben 4. kürümü de bitirdim.öncesine göre uzama daha hızlı gibi geldi bana.ama 8. haftadan sonra anlayacağım.ilk kürümü yapmadan önce foto çekmştm.son kürden sonra da çekicem aradaki farka göre yorum yapıcam artık...

kızlar çok acil birşey soracağım cevap bekliyorum mutlaka.. ben kürü 5 defa uyguladım. daha öncede bahsetmiştim beyaz saç sorunum var diye. geçen dışarda yanımdan gecen çocuğun lafına sinir olup evdeki saçımın rengine uygun bir kahverengi boyayla dipleri boyadım ama o sinirle aklıma bile gelmedi beyaz saçta çok fazla fark edeceğine. diplerim çok açık kahverengi oldu kendi saçım normal kahverengiydi. kısacası berbat oldu. :1: neyse öyle dolaşamayacağım için aldım siyah boyamı bütün saçımı siyaha boyadım. şimdi daha yeni boyadığım için sinameki de boyayı akıttığı için yazık olmasın diye küre ara vermeyi düşünüyorum. şimdi 5 defa uyguladığım bu küre 2 haftalık ara versem nasıl olur? hani normalde 8 haftalık kullanımdan sonra 2 hafta ara verin demişsiniz ya. yani bu bir kural değil dimi? :44:

Birşey olmaz die tahmin ediyorum ama saçlarını yeni boyamışsın biraz ara ver sonra devam et sağlık bakımından çıtırım

tekrar başladığında özel günlerde devam et bencede canım çünkü cidden faydası çok. Biri düz biri dalgalı saç illaki fark vardır :97:

Haklısın canım
Başlığı incelediğimde farketmiştim:71:
Özel günlerde yapanların daha hızlı uzamış :26:
Ara bitince denicem bakalım hayırlısı :1:

Kizlar benim 2 haftalik arada pek uzamadi ya hayal kirikligina ugradim. :59: Sinamekiyi uygularken daha fazla uzamisti, demek benim saclarim kürü uygularken daha fazla uzuyor. Ama yilmak yok, özel günlerde yapacagim bir dahaki kürümü eminim onun daha fazla etkisi olacak. Saclarimin belime gelmesine bir karis kalmis yaza kadar o kadar uzar umarim. :31:

Kizlar benim 2 haftalik arada pek uzamadi ya hayal kirikligina ugradim. :59: Sinamekiyi uygularken daha fazla uzamisti, demek benim saclarim kürü uygularken daha fazla uzuyor. Ama yilmak yok, özel günlerde yapacagim bir dahaki kürümü eminim onun daha fazla etkisi olacak. Saclarimin belime gelmesine bir karis kalmis yaza kadar o kadar uzar umarim. :31:

Aynen ben de öyle oldum. Azıcık azıcık da olsa uçlarından kırpıp durduğumdan mıdır nedir pek bişi fark etmemişti. Ben de 2. turumu özel günlerde dönmeye çalışıyorum elden geldiğince. Çok mantıklı gelen bir şey değil aslında ama denemek lazım yine de, bir ihtimal :)

arkadaşlar bu özel gün ne oluo

bu konunun ilk sayfasında aycangül arkadaş ayın hareketlerine göre hangi günler saç bakımında daha çok verim alabileceğimize dair her hafta tarihleri veriyor,biz de o günlerde bakım yapıyoruz.

ayrıca saç boyası ve kesim için de tarihler var. ilk sayfaya göz atarsan anlarsın zaten.

Not:orda yazan burçlar ayın konumunu belirtmek için sadece. bizlerin burçlarıyla yakından uzaktan alakası yok.

bu konunun ilk sayfasında aycangül arkadaş ayın hareketlerine göre hangi günler saç bakımında daha çok verim alabileceğimize dair her hafta tarihleri veriyor,biz de o günlerde bakım yapıyoruz.

ayrıca saç boyası ve kesim için de tarihler var. ilk sayfaya göz atarsan anlarsın zaten.

Not:orda yazan burçlar ayın konumunu belirtmek için sadece. bizlerin burçlarıyla yakından uzaktan alakası yok.

bebem saol.

bnm şuan saçlarım siyah ya üstüne kızıl kına yapsam ama açıcı fln kullanmadan ortaya nasıl bi renk çıkar herkes güzel renk sölüo ama bilmiom biraz daha fikir alim diom

sende bişey de bakim :d

bebem saol.

bnm şuan saçlarım siyah ya üstüne kızıl kına yapsam ama açıcı fln kullanmadan ortaya nasıl bi renk çıkar herkes güzel renk sölüo ama bilmiom biraz daha fikir alim diom

sende bişey de bakim :d

ben cevap vermek istedim sakıncası yoktur umarım :44:kınadan sonra boya tutmuyo diye biliyorum ben kına yapçaksan iyi düşün bence sonradan pişman olma bi de saçlarının uzunsa daha zor olur senin için tabiki yine sen bilirsin :3:

Günaydınlar herkeze
Arkadaşlar saçlarınıza bakıen karıştırmayalım lütfen
Saçlarınımızla çok oynamayalım saten bakım yapıyoruz.ekstra kına boya fln yapmayın bi süre bence.
Saçın doğal dengesi kaybolur
kına için bi çok söylem var
Kimisi yararlı diyor
Kimisi saçların kökünü kapatıp hava almasını engelliyor
ve kına herhangi bir maddeyle saçtan atılmıyor.
kızıl kına zaten kişmsyasal vardır
normal kına yeşil olanı
Saf kına kullanırsan siyh saçın üzerinde sadece ışıkta güneşte hafif tok bi kızıl renk olur
Benimde şuan saçım koyu kahve .ben sinameki kürümü bitirince boyatacağım
Zaten saç dökülme sorunumu çok şükür sarımsaklı şampuan ile atlattım.
uzaması içinde sinamekiyi aradan sonra devam mı tmm mı karar vericem

Back
X