cnm bemiks ampülü karışımsız saç diplerine uygulasak bir zararı olurmu
cevap yokmu yha hadi kızlarrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet saçları uzatıyo ama aynı zamandada çok fazla kırıyo temizlediğim halde yine çok fazla kırıldılar 5 kere yaptım sonrasında bemiks ve badem yağı bitti kırıklar oluşunca hevesim kaçtı tekrar alıpta yapmak içimden gelmedi 2 haftadır falan bıraktım
aynı zamanda düzleştirici falanda yapıyomusun? benimde kırıklarım fazlalaştı ama maşaya falan bağlıyorum cidden uçlarım çok tiftiklendi
sorunuzu okuyan ya da bilen insanlar olsaydı cevap verirlerdi.bildiklerimi paylaşıyorum zararı olanları olmayanları söylüorum ama sizin yaptığınıza bak bir kçk soruya cvp vermediniz hepiniz süpersiniz yha
düzleştirici maşa hiç bişey yok
bildiklerimi paylaşıyorum zararı olanları olmayanları söylüorum ama sizin yaptığınıza bak bir kçk soruya cvp vermediniz hepiniz süpersiniz yha
sorunuzu okuyan ya da bilen insanlar olsaydı cevap verirlerdi.
kontes de cezalı, haliyle siteye giriş yapamaz ve cevap veremez.
bu tarz triplenmelere gerek yok.
sinemaki kullanamam saçlarım boya ve siyah. sinemaki kullanırsam rengini açar bi tuhaf olur. ben bemik ampülü sordum sadece. cvp verenler içinde ayrıca teşekkür ederim.
kontesde böle gereksiz tartışmalar yüzünden banlanmış.
hmm anladım benimkiler de boya ben yapıyorum ama açılma olduğunu farketmedim açıyomuymuş ki normalde de boya aktığı için farketmedim hiçç
hmm anladım benimkiler de boya ben yapıyorum ama açılma olduğunu farketmedim açıyomuymuş ki normalde de boya aktığı için farketmedim hiçç