Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hemen kabul ediyorum kuşum.ben zeytinyağını diplere sürmeye cesaret edemiyorum.arınmayacakmış gibi geliyor eyvahedigeldismile

Ahh ahh
Saçlarım böyle olsa...

Bakmaya doyamıyorum! :asigim:
ben bugün bu kadar saçlı bir kız gördüm.ama V kesimdi.'amannn benimkiler hepsi bi boyda olucakk V çikinmiş :dilcikar:' dedim avuttum kendimi. 2dk sonra da hepsi aynı boyda ve bu uzunlukta saçı olan bi kız gördüm. galiba deneniyorum eyvahedigeldismile çok kıskandımmafoldumben

kkontesim canım,
neden beni yok sayıyorsun...ilk sayfadaki resimleri gördüm bayıldım..
sonra burda herkes albümündekilerden bahsetti merak ettim..
ama istersen arkadaş olmayabiliriz...ama bende en kısa zamanda senin formüle başlıcam..
resimleride eklicem

kabul ettim ya kuşum bilmiyorumkismile bak işteee

ooooooofffffff bende o resimdeki hatununki gibi istiyoruuuuuuuuuuummmmmmmmm bide dalgalı ve ben dalgalı saça bayılırımm cuma günü 6. yapıcam şimdilik 3 cm uzadı gibi inşallah ileriki zamanlarda daha çabuk uzar yaa ben 6. yapınca en az4 cm uzar demiştim olmadı ama yılmıcam belkide etkisini sonra gösterir birden uzayıverir

merhaba arkadaslar.. uzun zamandır takipteyim forumu ama anca yazmaya basladım=) kacıncı kürümdeyim saymadım 4-5 olmuştur sanırım. bende hala tık yok uzama adına.. en son 1 ay once boyamıştım 1cm ya uzadı ya uzamadı. çok zor uzayan bi saçım var malesef. 2 haftadır falan yapıyorum sinamekili kürü. yanında turplu su da yapıyorum. inatla devam ediyorum inanıyorum ben de uzatıcam=)

Benim de karşıma sürekli upuzunn, güzel mi güzel saçlı kızlar çıkıyor. :asigim:
Çok özeniyorum çook!

'kacıncı kürümdeyim saymadım 4-5 olmuştur sanırım'

'2 haftadır falan yapıyorum sinamekili kürü'

hangisi doğrusuu?

Kızlar dikkat ettim de şu ara kısacık incecik saçlar dökülüyor benden. Yeni çıkan saçlarım mı acaba bunlar? Çok üzülüyorum ya zaten azcık saçım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…