hemen kabul ediyorum kuşum.ben zeytinyağını diplere sürmeye cesaret edemiyorum.arınmayacakmış gibi geliyor eyvahedigeldismilenormalde saçım çok geç uzar üstelik ama çok şaşırdım..
oylede denemenizi tavsiye ediorum kızlar ve kontess arkdşım.zaten saçların çok guzel ama daha hızlı uzuyodur belki o şekilde ama bilemiorumbilmiyorumkismile arkadaslık göndermistim kabul edersen çok memnun olucamyerimseniben
ben bugün bu kadar saçlı bir kız gördüm.ama V kesimdi.'amannn benimkiler hepsi bi boyda olucakk V çikinmiş :dilcikar:' dedim avuttum kendimi. 2dk sonra da hepsi aynı boyda ve bu uzunlukta saçı olan bi kız gördüm. galiba deneniyorum eyvahedigeldismile çok kıskandımmafoldumbenAhh ahh
Saçlarım böyle olsa...
Bakmaya doyamıyorum! :asigim:
hadi bakalım gözün aydın tatlışşşkaydirigubbakcemile2kontess cim benim ratiopharm vitamin b12 geldi canim icinde 5tane ampul var aksam kürü deniycem insallahh ise yarar yaakaydirigubbakcemile5
benim albümüm o zaman görünüyor canım evetboshayallersmilealbumler arkadas olunca görünüyo demi?
ayh yerim seni :kedi:canim haddimi asarak merak edip baktimbilmiyorumkismile
cok güzelmis saclarin fazlada kirik yokmus galiba.Simdiki uzunlugu ne kadar
kabul ettim ya kuşum bilmiyorumkismile bak işteeekkontesim canım,
neden beni yok sayıyorsun...ilk sayfadaki resimleri gördüm bayıldım..
sonra burda herkes albümündekilerden bahsetti merak ettim..
ama istersen arkadaş olmayabiliriz...ama bende en kısa zamanda senin formüle başlıcam..
resimleride eklicem
başka ne harika yawrum :roflol:kkontes sağolasın resimler gerçekten harika..yani sadece saçlar değil
ben bugün bu kadar saçlı bir kız gördüm.ama V kesimdi.'amannn benimkiler hepsi bi boyda olucakk V çikinmiş :dilcikar:' dedim avuttum kendimi. 2dk sonra da hepsi aynı boyda ve bu uzunlukta saçı olan bi kız gördüm. galiba deneniyorum eyvahedigeldismile çok kıskandımmafoldumben
merhaba arkadaslar.. uzun zamandır takipteyim forumu ama anca yazmaya basladım=) kacıncı kürümdeyim saymadım 4-5 olmuştur sanırım. bende hala tık yok uzama adına.. en son 1 ay once boyamıştım 1cm ya uzadı ya uzamadı. çok zor uzayan bi saçım var malesef. 2 haftadır falan yapıyorum sinamekili kürü. yanında turplu su da yapıyorum. inatla devam ediyorum inanıyorum ben de uzatıcam=)
walla gidecem yolacam olan o olucak :dilcikar: bi de topuklu giymiş haspam,ben topukluyla yürüyemiom alsanaalsanasmileBenim de karşıma sürekli upuzunn, güzel mi güzel saçlı kızlar çıkıyor. :asigim:
Çok özeniyorum çook!
she bu zeytinyağı sarımsak nasıl yaptın?
saol bebeimm:kedi:kontess arkadaşım saçların çok guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?