1-2 cm uzunluğunda kırpık halde dökülen saçlar(daha doğrusu kopan) kırık aldırma zamanının geldiğini haber eder.bahsettiğin saçlar da bu tarz mı?Kızlar dikkat ettim de şu ara kısacık incecik saçlar dökülüyor benden. Yeni çıkan saçlarım mı acaba bunlar? Çok üzülüyorum ya zaten azcık saçım var...
zeytinyağını aldım 1 bardık kavanoza koydm içine 4-5 diş sarımsak rendeledim.2 gun beklettim
'kacıncı kürümdeyim saymadım 4-5 olmuştur sanırım'
'2 haftadır falan yapıyorum sinamekili kürü'
hangisi doğrusuu?
1-2 cm uzunluğunda kırpık halde dökülen saçlar(daha doğrusu kopan) kırık aldırma zamanının geldiğini haber eder.bahsettiğin saçlar da bu tarz mı?
zeytinyağını aldım 1 bardık kavanoza koydm içine 4-5 diş sarımsak rendeledim.2 gun beklettim
canım zeytınyagı ve sarımsagın faydalı oldugunu bende duymustum hatta bı defa heveslenıp yapmaya kalktım aksamdan zeytınyagınn ıcıne koydum sarımsakları bı gece bekledı ama sabah bı actım kavanozu aman allahım o ne ole oluyodum kokudannn :bbo:
anneme koklattm kızım yapma bak cıkmaz sacından kokusu dedı cunku oyle boyle bı koku degıldı ya burnumun dıregı kırıldı ve tabıkı yapmadım döktüm kafamçokkarıştı
sen bıde 2gun bekletmıssın helal valla agzım acık kaldı ohaoldumsmile koku noldu pekı tatlım???
canım zeytınyagı ve sarımsagın faydalı oldugunu bende duymustum hatta bı defa heveslenıp yapmaya kalktım aksamdan zeytınyagınn ıcıne koydum sarımsakları bı gece bekledı ama sabah bı actım kavanozu aman allahım o ne ole oluyodum kokudannn :bbo:
anneme koklattm kızım yapma bak cıkmaz sacından kokusu dedı cunku oyle boyle bı koku degıldı ya burnumun dıregı kırıldı ve tabıkı yapmadım döktüm kafamçokkarıştı
sen bıde 2gun bekletmıssın helal valla agzım acık kaldı ohaoldumsmile koku noldu pekı tatlım???
eed hayatım süzüyorsunngünaydinn kizlar ben dün ilk uygulamami yaptim..
Size yazicaktim ama sitede sorun oldugu icin giremedim birtürlü
Saclarim cok güzel yumusasik oldu yaa..:lepi:Zeytin yagi, badem yagi , hint yagiyla birlikte uyguladm..
Benim aldigim sinameki kucuk parcalara ayrilmis sekildeydi kaynattiktan sonra süzmelimiyiz
sacimdan cikarirken biraz zorlandimda sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?