çabuk etki edebilir evet ama olumsuz yönde:kedi: haftada 1 den fazla yapmayın kızlar.vitaminin fazlası saç döker.sinameki de saç diplerini tembelleştirir.yormayın saçınızı.çok yapınca çok uzayacak diye bir şey yokikisi de doğru canım 2-3 günde bir falan yapıyorum aşağı yukarı belki çabuk etki eder diye =)
yoo kuşum silmedimbilmiyorumkismileKontess arkadaslik istegimi kabul ettigin icin tesekür ederim canim benimm..
Ama albumunu sildin galiba o güzel saclarini göremedimmafoldumben
ama yanlıs anlamıssın canım 2 gun kafamda beklemedi kavanozda bekledi ki iyice özleşsin die..
çabuk yağlanan saçlar aslaaa kremli şampuan kullanmamalı.extra saç kremi de kullanmamalı... ayrıca her gün saç yıkamamalılar.atıyorum 2günde 1 yağlanıyorsa ve yıkamak zorunda kalıyorsanız,biraz sabredip 4. gün yıkamayı deneyin.başta zorlansanız da saç bir süre sonra ona adapte olur ve 4. gün yağlanır...bunun dışında saçı tuz ile yıkayanlar var.şampuanla yıkar gibi tuzla yıkıyorlar.kimisi hacı şakir beyaz sabunu önerir... kimisi de blendax'ın yağlı saçlar için olan şampuanını...Arkadaşlar saç diplerim çok çabuk yağlanıyor ayrıcada çok kabarık banyo edip kurutup düzleştirmek zorunda kalıyorum. Çok kırıldı. Yağlanma ve kabarma problemlerine daha sağlklı yollar bilen yazabilirmi??
Gerçekten çok ihtiyacım varrr .((
saçın her yeri aynı oranda uzamıyor kuşum.bunu göz önünde bulundura.s.bugün 1 kutu bemixi bitirmiş oluyorum şuan son bemix kafamda..ilk kutum ve de.
kahküllerimi uzattı ama saç boyumda şuan belki 1 cm değişme olmuştur..2.kutuyuda bitircem ve devam edip etmeyeceğime öyle karar vericme..
yoo kuşum silmedimbilmiyorumkismile
hımmm pekii,ekledim şimdi kuşummmopuyorumnanaktanistegi kabul etmemissin galiba canim o yüzden..ben kabul ettin sandimyerimseniben arkadas listemde yoksun-tatlicadiarzu-
süppeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:hihoyyytkızlar ben 5. uygulamamı yapmıştım geçen pazar..bugüne kadar hiç ölçmediğim için tam olarak uzayıp uzamadığını anlamamıştım.ama bu küre başlamadan önce saçımın fotosunu pc kamerası ile çekmiştim ve pazar günü de tekrar çektim ve karşılaştırdım iki fotoyu.3-4 parmak uzama var ya şok oldum resmen :asigim: bana bu kadar uzadı gibi gelmiyodu ama ciddi ciddi uzamış yani
tam gaz küre devammmmm
kızlar ben 5. uygulamamı yapmıştım geçen pazar..bugüne kadar hiç ölçmediğim için tam olarak uzayıp uzamadığını anlamamıştım.ama bu küre başlamadan önce saçımın fotosunu pc kamerası ile çekmiştim ve pazar günü de tekrar çektim ve karşılaştırdım iki fotoyu.3-4 parmak uzama var ya şok oldum resmen :asigim: bana bu kadar uzadı gibi gelmiyodu ama ciddi ciddi uzamış yani
tam gaz küre devammmmm
ben bugün bu kadar saçlı bir kız gördüm.ama V kesimdi.'amannn benimkiler hepsi bi boyda olucakk V çikinmiş :dilcikar:' dedim avuttum kendimi. 2dk sonra da hepsi aynı boyda ve bu uzunlukta saçı olan bi kız gördüm. galiba deneniyorum eyvahedigeldismile çok kıskandımmafoldumben
eiyim yeawrrrummm, sen nassın bakem?kontes can nassin yahuu :))
ozledim valla benim 3uncu uygulamanin tarihi gelmek uzere valla ama ondan sonra 15 gun kadar ara vermek durumundayim cok mmu olur acaba yaaaaaaaaaaaa
eiyim yeawrrrummm, sen nassın bakem?
anacım 8 kere yap hele,snra mola wer:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?