Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ikisi de doğru canım 2-3 günde bir falan yapıyorum aşağı yukarı belki çabuk etki eder diye =)
çabuk etki edebilir evet ama olumsuz yönde:kedi: haftada 1 den fazla yapmayın kızlar.vitaminin fazlası saç döker.sinameki de saç diplerini tembelleştirir.yormayın saçınızı.çok yapınca çok uzayacak diye bir şey yoklmaz:

kontes arkadaşım zeytinyağı kafadan çabuk arınıo.ve daha etkili oluo gibi geliyo bana mantıken..sarımsakla beraber .sampuandan daha yani

çabuk yağlanan saçlar aslaaa kremli şampuan kullanmamalı.extra saç kremi de kullanmamalı... ayrıca her gün saç yıkamamalılar.atıyorum 2günde 1 yağlanıyorsa ve yıkamak zorunda kalıyorsanız,biraz sabredip 4. gün yıkamayı deneyin.başta zorlansanız da saç bir süre sonra ona adapte olur ve 4. gün yağlanır...bunun dışında saçı tuz ile yıkayanlar var.şampuanla yıkar gibi tuzla yıkıyorlar.kimisi hacı şakir beyaz sabunu önerir... kimisi de blendax'ın yağlı saçlar için olan şampuanını...

sarımsaklı şampuanla yıkayıp ensemden topladığımda saçımı,kabarma filan olmuyor bende.fönlü gibi dümdüz duruyor hatta.ama bu saçın yapısından da olabilir.emin değilim

saçın her yeri aynı oranda uzamıyor kuşum.bunu göz önünde bulundura.s.

kızlar ben 5. uygulamamı yapmıştım geçen pazar..bugüne kadar hiç ölçmediğim için tam olarak uzayıp uzamadığını anlamamıştım.ama bu küre başlamadan önce saçımın fotosunu pc kamerası ile çekmiştim ve pazar günü de tekrar çektim ve karşılaştırdım iki fotoyu.3-4 parmak uzama var ya şok oldum resmen :asigim: bana bu kadar uzadı gibi gelmiyodu ama ciddi ciddi uzamış yani
tam gaz küre devammmmm

süppeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:hihoyyyt

kontes can nassin yahuu :))

ozledim valla benim 3uncu uygulamanin tarihi gelmek uzere valla ama ondan sonra 15 gun kadar ara vermek durumundayim cok mmu olur acaba yaaaaaaaaaaaa

kullanıcı adı----------------------- 1. uygulama--------------------------2.uygulama

yesa------------------------------------------+------------------------------------------+

sangs----------------------------------------+-----------------------------------------+

hayat guzeldır--------------------------+---------------------------------------+

canlarim yaa supersiniz valla :)) darisi 3un basina amin:)

3 kullanici da ayni anda baslamistir bu yola bas koymustur :)) 10 uygulama sonrasi sonuclari paylasacaktir birinciye 10 kutu bemiks 150gr sinameki 493 tane de badem yagi gonderilecekrtir heheh

kontesin yalancisiyim valla :))

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese merhabalarhihoyyyt şimdi şöyle ilginç bir durum oldu bu bakımla ilgili olarak. gerçi bu benim ilk denemem. 2gün önce yaptım. ilk kuruduğu anda hafif bir kuruluk oldu bende ama parlaklık süperdi. ama sabah kalktığımda saçım sanki nemlenmişti ve parlaklık devam ediyordu. bugün 2. gün ve saçlarım şuan daha da bi iyi görünüyor.kaydirigubbakcemile2 yani kısaca yaptıkda sonra etkileri çoğalarak devam ediyor ve şuan saçlarım süpppeeeeeer. yıkarken döküldü saçlarım evet ama ondan sonra özelikkle bugün dökülme durdu gibi. sizde de böyle mi oldu kızlar ha yani ilk maskede yapar yapmazmı etkisini gördünüz yoksa benim gibi ertesi gündemi etkileri daha belirgin oldu?

darısı benim ve diğer yeni başlayan arkadaşlarımızboshayallersmileın başına.

hehe çok tatlı yazmışsın canm :)
ben de görüyorum öyle saçlar, kuduruyorum sinirimden :)

resim yüklendimi bilmiyorum ama bunlar benim hayalimdeki saçlar

Eklentiler

• $Monica-Bellucci-144-1280x1024.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 46
kontes can nassin yahuu :))

ozledim valla benim 3uncu uygulamanin tarihi gelmek uzere valla ama ondan sonra 15 gun kadar ara vermek durumundayim cok mmu olur acaba yaaaaaaaaaaaa
eiyim yeawrrrummm, sen nassın bakem?

anacım 8 kere yap hele,snra mola wer:gitme:

eiyim yeawrrrummm, sen nassın bakem?

anacım 8 kere yap hele,snra mola wer:gitme:

bebem turkiyeden deli gibi 3 bepanten getirdim yaaaaaa nisan 27 bi daha gidecegim o zaman kadar offffffff burda kesin bulamam ben simdi ayy cok fena oldu bak simdi 8 dedin sen mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…