Boyalarda iş yok be tatlım, şampuanlarda kusur bulmaya gerek yok...En iyisi bile akıyor...
haklsıın aslında cnm ya en iisi bile 1ay anca dayanıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyalarda iş yok be tatlım, şampuanlarda kusur bulmaya gerek yok...En iyisi bile akıyor...
uçlarına bakım yapmalıyız bence kurumasınlar diye napsam acaba :97:
haklsıın aslında cnm ya en iisi bile 1ay anca dayanıyo
Şu gliserinli formülü kullanıyor musun?
uçları kırılmasın diye her yolu denedim il zamanlar iyiydi ama sonraları yine kırılmaya başladı glisin ürünlerinide kullandım başlarda hiç kırığım yoktu ama şimdi yine kırıklar başladı bildiğiniz çok iyi bi tamir yöntemi var mı?:44:
zeytinyağını ısıtıp sürüyosun d,e duymuştum bi ara
hayır gerçekten etkilimi ?![]()
uçları kırılmasın diye her yolu denedim il zamanlar iyiydi ama sonraları yine kırılmaya başladı glisin ürünlerinide kullandım başlarda hiç kırığım yoktu ama şimdi yine kırıklar başladı bildiğiniz çok iyi bi tamir yöntemi var mı?:44:
zeytinyağını ısıtıp sürüyosun d,e duymuştum bi ara
o zaman hemen yarın alıyorum malzemeleri![]()
![]()
![]()
Süper, haydi bakalım umarım benim memnun kaldığım kadar sende memnun kalırsın...
umarımm :) ne kadara almıştın canım gliserini ve bebe yağını?
bakalım inşallah ozaman ara verdiğimde daha çok boy atar teşekkür ederim canımcım![]()
Gliserin evde vardı ama eczanede fiyatı 6 lira gibi bir şey, bebe yağına gelince ben bebeyağınının saçlara sürülmesine kesinlikle karşıyım...Bunun yerine jojoba yağı ve fındık yağı kullanıyorum çünkü bebek yağı bir müddet sonra saçları inceltip yıpratıyor ph oranı saça uygun değil...Kimsenin kullanmasını tavsiye etmem...
Süper, haydi bakalım umarım benim memnun kaldığım kadar sende memnun kalırsın...
Derin temizleyici bir şampuan kullanmanı öneririm eğer hala kokuyorsa mesela bir kaç markanın mentollü şampuanları var hem iyi temizliyor hem mis gibi kokutuyor hemde ferahlatıyor...
İşe yaramamış...
Kokusuz bemiks üretsinler![]()
hafta sonu başlayayım diyorum düzenli olsun günü sektirmeyeyim bakalım yine kokacak mı saçımda yıkadıktan sonra ama sevgili protekimin bu kokuyu bastırmasını umuyorum aslında şampuandan umudu kesmiş olsam da bakalım eğer kremde kesmezse kokuyu dediğin gibi şampuanlara bakarım artık bende teşekkür ederim canım ilgin için hiç üşenmeden tek tek cevap verdiğin için
kokusuz bemix şahane olur ama sahidende keşke yapsalar![]()
Tatlım birde elma sirkesi kokuyu alıyor bilgine, eğer istersen durulama suyu olarak elma sirkeside kullanabilirsin, hem saçlarınıda parlatır...