Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

uçları kırılmasın diye her yolu denedim il zamanlar iyiydi ama sonraları yine kırılmaya başladı glisin ürünlerinide kullandım başlarda hiç kırığım yoktu ama şimdi yine kırıklar başladı bildiğiniz çok iyi bi tamir yöntemi var mı?:44:

uçları kırılmasın diye her yolu denedim il zamanlar iyiydi ama sonraları yine kırılmaya başladı glisin ürünlerinide kullandım başlarda hiç kırığım yoktu ama şimdi yine kırıklar başladı bildiğiniz çok iyi bi tamir yöntemi var mı?:44:

zeytinyağını ısıtıp sürüyosun d,e duymuştum bi ara

evet yapıyodum onuda işe yarıyodu ama işte haftada 2 kere düzleştiriyorum saçlarımı artık kar etmiyo hiçbişey düzleştirmeden de olmuyo

hayır gerçekten etkilimi ?:68:

Hemde nasıl:1::1::1:

Gliderinli formülü sende dene, kırıldıktan sonra yapılabilecek bir şey yok ama kırılmasını engelleyebilirsin...

O da kırılmaya karşı etkili ama kırıldıktan sonra geçmiş olsun...

umarımm :) ne kadara almıştın canım gliserini ve bebe yağını?

Gliserin evde vardı ama eczanede fiyatı 6 lira gibi bir şey, bebe yağına gelince ben bebeyağınının saçlara sürülmesine kesinlikle karşıyım...Bunun yerine jojoba yağı ve fındık yağı kullanıyorum çünkü bebek yağı bir müddet sonra saçları inceltip yıpratıyor ph oranı saça uygun değil...Kimsenin kullanmasını tavsiye etmem...

Gliserin evde vardı ama eczanede fiyatı 6 lira gibi bir şey, bebe yağına gelince ben bebeyağınının saçlara sürülmesine kesinlikle karşıyım...Bunun yerine jojoba yağı ve fındık yağı kullanıyorum çünkü bebek yağı bir müddet sonra saçları inceltip yıpratıyor ph oranı saça uygun değil...Kimsenin kullanmasını tavsiye etmem...

evet ..bebeyağı out :34::34::34::34:

Derin temizleyici bir şampuan kullanmanı öneririm eğer hala kokuyorsa mesela bir kaç markanın mentollü şampuanları var hem iyi temizliyor hem mis gibi kokutuyor hemde ferahlatıyor...

İşe yaramamış...

Kokusuz bemiks üretsinler:1::1::1:

hafta sonu başlayayım diyorum düzenli olsun günü sektirmeyeyim bakalım yine kokacak mı saçımda yıkadıktan sonra ama sevgili protekimin bu kokuyu bastırmasını umuyorum aslında şampuandan umudu kesmiş olsam da bakalım eğer kremde kesmezse kokuyu dediğin gibi şampuanlara bakarım artık bende teşekkür ederim canım ilgin için hiç üşenmeden tek tek cevap verdiğin için :69::69:

kokusuz bemix şahane olur ama sahidende keşke yapsalar :66::66:

hafta sonu başlayayım diyorum düzenli olsun günü sektirmeyeyim bakalım yine kokacak mı saçımda yıkadıktan sonra ama sevgili protekimin bu kokuyu bastırmasını umuyorum aslında şampuandan umudu kesmiş olsam da bakalım eğer kremde kesmezse kokuyu dediğin gibi şampuanlara bakarım artık bende teşekkür ederim canım ilgin için hiç üşenmeden tek tek cevap verdiğin için :69::69:

kokusuz bemix şahane olur ama sahidende keşke yapsalar :66::66:

Tatlım birde elma sirkesi kokuyu alıyor bilgine, eğer istersen durulama suyu olarak elma sirkeside kullanabilirsin, hem saçlarınıda parlatır...

Back
X