Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çamterebentin uçucu yağdır, kafa derisine tek başına sürülmez, ayrıca terebentin saç uzatmaz, saç yağlanmasına iyi gelmez tek faydası yeni saç çıkartmasıdır bu kadar...Amma ulvi görev yüklemişler zavallı terebentineBir de tek başına sürülmez dememe rağmen kafaderisine direkt sürecek olan arkadaşlar vardır ki, süründe görün anyayı konyayı diyorum size
Pln397 senden alıntı yaptım ama yorumum sana değil tatlım...
aldım artık canım.saçlarıma iyi geldiler gibi çok teşekkürler kılıçbalığı ve kontess![]()
ben şampuanın içine koymuştum ama bir sonuç alamamıştım..haklısın canım..
bir ara diplerine de sürdüm ama çok kuruttu bıraktım...
şimdi senin dediğin hint yağına başladım..
inşallah olur![]()
bence yazın daha zor kakül, o sıcakta alnında bir saç yumağı ayy:26::18:
gögüs altı ile göğüs üstü arasında katlı vaziyette kendileri
baya kısaldı yani:86:
Eki Görüntüle 156337
Kızlar son fotoda saçlarımı yapmadım boyu belli olsun diye tuttum, o kadar ince bi kısım yok yani saçım dalgalı olduğu için boyu belli olmuyodu bayada bi gürleşmee mevcut canlarayrıca 2 kerede kesim gününde saçımı kestim yarın 8. kürümü yapıp ara vericem bakalım ne kadar uziicak :97:
Niye yanlış anlayayım tatlım, çok teşekkür ederim, bildiklerimin bir kısmı meslek lisesi güzellik bölümünden mezun olmamadan dolayı, bir kısmı tecrübe, bir kısmı araştırma geliştirme ama inanki bildiklerim okyanusta bir kum tanesi kadar sadece...Kılıçbalığı söylediklerimi sakın yanlış anlama cnm.Bu topiği sürekli takip ediyorum yorumları okuyorum ne kadar güzel hemen her konuda bilgin var takdir ediyorum ayrıca çokda imreniyorum sana![]()
kılıçbalığı canım güzellik bölümü mezunu olduğunu söylemekle başına birazcık iş aldın
sana birşey sormak istiyorum.Ben 3 aydır bakım yapıyorum.Ve saçımı 3 ay önce kendim kesmiştim.bir tane de saçımın önünde beyaz var, onu da dibinden kestim.Ne kadar uzadığını anlayabilmek için.beyaz saçıma bakıyorum 6 cm uzadı.ama saçımın geneline baktığımda daha çok uzadı.önümdeki saçların en kısası burnuma geliyordu.Şimdi ise çenemin 2 parmak altında. 5 parmak uzamış.yani demek istediğim beyaz saç az uzarken siyah saç daha mı hızlı uzuyor? beyaza bakınca az uzadı diye boşamı yapıyorum diyorum.saçma ama öyle oldu.böyle bir şey varmı canım?
Evet, çünkü beyaz tellerin siyah tellere göre daha kalın daha farklı bir yapısı vardır, yani malzeme boya değil hem boya hem ene gidince beyazlar daha yavaş uzuyor...
çok sağol canım.Bu soruyu ne zamadır soracaktım birilerine ama bu konuda bilgisi olan birine sormak lazımdı. o zaman bu bakımlar süper.3 ayda yaklaşık 12 cm uzamış![]()
çok sağol canım.Bu soruyu ne zamadır soracaktım birilerine ama bu konuda bilgisi olan birine sormak lazımdı. o zaman bu bakımlar süper.3 ayda yaklaşık 12 cm uzamış![]()
Ayıp kız, darısı uzatmak isteyen herkesin başına der insan aaaa darılırım vallahiayyyy darısı başıma. sadece sinamekiyle mi uzattın?
kızlar ben de az önce ilk uygulamamı yaptım. saçımı yıkadıktan sonra fotoğrafını çekeceğim, bakalım 8. uygulamayla aralarında fark olacak mı çok merak ediyorum.
![]()
işte böyle olsun hepimizin saçlarııı![]()
Evet ama bunun gerçeği olsun lütfen, yok yani bu gördüğünüz gür saçların yarısı takma da![]()
Evet ama bunun gerçeği olsun lütfen, yok yani bu gördüğünüz gür saçların yarısı takma da![]()
tabi si;ben gördüğümden istiyorum gerçeğinden değil. takma saç istesek burda işimiz ne![]()
Bugün 4. kürümüde saat 6da uyguladım,10da yıkıcam
Saçlarım uzuyo sanırım
Ölçmedim ama kestirdikten sonra bayağı kısalmıştı
eski haline döndü,belime gelene kadar devam![]()
ayyyy darısı başıma. sadece sinamekiyle mi uzattın?
darısı başına. Ve buradaki herkesin başına.....Harika bir haber bu, devam devam![]()
![]()
![]()
işte böyle olsun hepimizin saçlarııı![]()