akşam eve gelmeyecek misiniz. ben ilk oğlumda bazen hafta içi aileme yatılı bırakmak zorunda kalıyordum hatta pandemide zorunlu 2 hafta kurumda kapalı çalışmak zorundaydık bir yıl boyunca 1,5 ayda bir 2 hafta çocucuğumu hiç görmedim. normalde de zaten çoğu anne sabaha çıkıp akşam geliyor çocuk annesini akşam görüyor sadece. başka bir şey mi anlatmak istediniz ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama çalışan anne olarak bana çok tuaf geldi bu söylediğinizKızlar normalde Home office çalışıyordum. Bakıcımız da var güzel bakıyor. Ama 1 yaşından itibaren haftada 2 gün ofise gitmem gerekiyor. 3 gün yine evden çalışacağım.
Çok stres oldum o 2 gün nasıl geçecek, çocuğum etkilenir mi psikolojisi bozulur mu? Beni özler mi? Onu terk ettiğimi mi düşünür?
Of çok kötüyüm nasıl bırakıp gideceğim ?
Çalışan anneler nasıl idare ettiniz? Bebeğiniz etkilendi mi sizce ?
Evet akşam geleceğim ama ofis uzak olduğu için akşam 19 gibi evde olurum çocuğum da zaten 20-21 gibi uyuyor. Hani 2 gün görüşmemiş gibi olacağız onu anlatmak istedim.akşam eve gelmeyecek misiniz. ben ilk oğlumda bazen hafta içi aileme yatılı bırakmak zorunda kalıyordum hatta pandemide zorunlu 2 hafta kurumda kapalı çalışmak zorundaydık bir yıl boyunca 1,5 ayda bir 2 hafta çocucuğumu hiç görmedim. normalde de zaten çoğu anne sabaha çıkıp akşam geliyor çocuk annesini akşam görüyor sadece. başka bir şey mi anlatmak istediniz ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama çalışan anne olarak bana çok tuaf geldi bu söylediğiniz
ahhhh ne diyeyim hakkınızda hayırlısı böyle şeyler duyunca çocuğuma ne kadar da haksızlık etmişim diyorumEvet akşam geleceğim ama ofis uzak olduğu için akşam 19 gibi evde olurum çocuğum da zaten 20-21 gibi uyuyor. Hani 2 gün görüşmemiş gibi olacağız onu anlatmak istedim.
Akşam eve geliyorsanız niye bu kadar dram haline getirdiniz ki konuyu? Herkes böyle yaşıyor. Psikolojisi bozulmaz, endişelenmeyin.Kızlar normalde Home office çalışıyordum. Bakıcımız da var güzel bakıyor. Ama 1 yaşından itibaren haftada 2 gün ofise gitmem gerekiyor. 3 gün yine evden çalışacağım.
Çok stres oldum o 2 gün nasıl geçecek, çocuğum etkilenir mi psikolojisi bozulur mu? Beni özler mi? Onu terk ettiğimi mi düşünür?
Çünkü uzmanlar ilk üç yıl anneden ayrılmamalı diyor.Akşam eve geliyorsanız niye bu kadar dram haline getirdiniz ki konuyu? Herkes böyle yaşıyor. Psikolojisi bozulmaz, endişelenmeyin.
uzmanlar ilk üç yıl gece gündüz ayrı kalmayın diyordur. ki mecburi durumlarda kalınıyor işte üstteki hanımefendinin yaşadığı gibi.Çünkü uzmanlar ilk üç yıl anneden ayrılmamalı diyor.
Haftanın 5 günü çalışan anneler ne yapsın? Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışıyoruz. Yine de içinize sinmiyorsa çalışmayacaksınızKızlar normalde Home office çalışıyordum. Bakıcımız da var güzel bakıyor. Ama 1 yaşından itibaren haftada 2 gün ofise gitmem gerekiyor. 3 gün yine evden çalışacağım.
5 gün çalışan annelerin var olması benim endişemi azaltmıyor ki. Yine de ayrı kalacağım diye üzülemez miyim yani.Haftanın 5 günü çalışan anneler ne yapsın? Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışıyoruz. Yine de içinize sinmiyorsa çalışmayacaksınız
Üzülemezsin herkes kendiyle kıyaslıyor gördüğün gibi.. bunun bir kriteri var sanki. Kimi üç yıl çalışmaz kimi üç aylıkken dönmek zorunda kalır herkesin durumu bir değil. Bu kıyas niye anlamadım ki.5 gün çalışan annelerin var olması benim endişemi azaltmıyor ki. Yine de ayrı kalacağım diye üzülemez miyim yani.
bu tarz endişeler bana çok şımarıkça geliyor maalesef.Kızlar normalde Home office çalışıyordum. Bakıcımız da var güzel bakıyor. Ama 1 yaşından itibaren haftada 2 gün ofise gitmem gerekiyor. 3 gün yine evden çalışacağım.
bu tarz endişeler bana çok şımarıkça geliyor maalesef.
zaten haftanın 3 günü evden çalışacakmışsınız, 2 gün de haftasonu toplam 5 gün yanındasınız.
milletin çocuğu çocuk değil mi 4-5 aylıkken bakıcıya kalıyorlar ya da ananeye babaneye.
ben kızımı 5 ayllıkken bıraktım mesela, şartlar neyse o... 2 yaşındayken de kreşe gitti, olayı dramatize etmedim.
işe dönmüşsünüz ofise değil, evde istediğiniz gördünüz çocuğunuzu. çocuklar düşünülen kadar hassas değiller, gitmeden önce gidip geleceğinizi anlatacaksınız, 1 yaşında da olsa anlayacaktır.ben de 3.5 aylıkken işe döndüm bakıcı baktı. Şimdi büyüdü anlıyor gittiğimi diye endişeliyim çok normal olarak. Siz kötü şartlarda çalıştınız diye benim endişem neden şımarıklık olsun? Bir sürü kadın hiç çalışmadan büyütüyor çocuklarını çok istiyorsanız onlarla kıyaslayın kendinşzş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?