- Konu Sahibi agustosgecesi
-
Stres yapma canım normalleşmiş demekki . Erkekler zaten odunlar çok bişey akıl edemezler. Onunla konuşmana gerek yok. Odanızda loş bir ışık olsun güzel bir gecelik giy. Ona resim çek at seni bekliyorum yaz. Sonra onu sen kendin soy tahrik et ilişkiyi sen başlat. Onunda rahatlamasını sağla belki o da çekiniyordur her erkek aynı değil sonuçta. İlişkiden sonra çok memnun kaldığını hoşuna gittiğini söyle o da begenir ister hepBenim pijamalarım da babaane pijaması değil şortlu takım. Ama insan yeni evli özenmek istiyor ama eşimde o ışığı görmedim o yüzden ben de giymeyi bıraktım. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum diye size sormak istedim. Yarından itibaren el atacağım diğer duruma
Ne pijama konusuymuş . Cinsellikten tut evde giyince pis olmaya dek konu evrildi durduGüle güle kullan
Merhaba,Ben de çok bunaldım. İlk zamanlar çekingenlikten eşime bir şey diyemiyordum sonra alışkanlık gibi oldu çok rahatsız ediyor ama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum
konu uzun hepsini okumadım, üst bile çıkarmayınca ilişkinin monotonlaşmaması beklenemez bence. sende çıkarmıyosun adam senin üst bölgenle muhattap değil, sen onun teniyle muhattap değilsin, birbirinizden ne bekliyorsunuzki? alt bölgeler kalıyor, adam ayaklara ilgi duymuyorsa ön sevişmede yoktur allah bilir şöyle cıbıl cıbıl sarılmakta yok bi gir çıka kalıyor sizin iş bacım. hazır yaz sıcakları bi kahve yap için, konuyu eşine aç, daha açık gecelik falanda giy göğüslerini dışa fırlat, sizinki sevişme değil ilişki boyutunda kaldığ için monotonluk normal geldi bana. eşinede vücudun çok güzel falan de, yatağa ter gelmesin nedemek siperm terden dahamı temiz? ben çarşafımızı yıkarım hayatım falan de. seksi gecelik bende alıyorum bu arada, bi farklılık katıyor, benim enerjimide yükseltiyor gibime geliyor. çocuksuz sevişmelerin tadına varın biraz8 aylık evliyim ama evliliğin başından beri gecelik giyme alışkanlığı edinemedim.ilk zamanlar 2 3 kez giydim sanırım. Kışın eşin üşümüyor musun böyle uyuma vs dedi hevesim orada zaten bir kırıldı. İlgisiz gibi öyle olunca ben de çaba sarf etmeyi bıraktım. Aylardır işten gelince pijamalarımı giyiyorum sonrada yatağa gireceğimiz zaman dur ben bir üst değişeyim demiyorum öyle yatıyorum haliyle. Eşimle bu konuda hiç konuşmuyoruz zaten oda zifiri karanlık diye sanırım önemsemiyor ama ben içten içe monotonlaştığımızı ve Arzu olarak köreldiğimizi hissediyorum. Çünkü eşimin kıyafet çıkarma alışkanlığı bile yok neden çıkmıyorsun böyle mi hoşuna gidiyor diye sordum zorla cevap aldım "üstünü çıkarmaya" üşeniyorum dedi, terliyormuş çarşaf ter olmasınmış... haliyle ondan atak gelmeyince ben de kendi tshirtümü çıkarmıyorum aylardır böyle ve biz daha yeni evliyiz çok canımı sıkmaya başladıhaftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım
Konu uzun mu? Senin mesajın kadar.konu uzun hepsini okumadım, üst bile çıkarmayınca ilişkinin monotonlaşmaması beklenemez bence. sende çıkarmıyosun adam senin üst bölgenle muhattap değil, sen onun teniyle muhattap değilsin, birbirinizden ne bekliyorsunuzki? alt bölgeler kalıyor, adam ayaklara ilgi duymuyorsa ön sevişmede yoktur allah bilir şöyle cıbıl cıbıl sarılmakta yok bi gir çıka kalıyor sizin iş bacım. hazır yaz sıcakları bi kahve yap için, konuyu eşine aç, daha açık gecelik falanda giy göğüslerini dışa fırlat, sizinki sevişme değil ilişki boyutunda kaldığ için monotonluk normal geldi bana. eşinede vücudun çok güzel falan de, yatağa ter gelmesin nedemek siperm terden dahamı temiz? ben çarşafımızı yıkarım hayatım falan de. seksi gecelik bende alıyorum bu arada, bi farklılık katıyor, benim enerjimide yükseltiyor gibime geliyor. çocuksuz sevişmelerin tadına varın biraz
yok cnm yani 11 sayfayıda okumadım demek istemiştimKonu uzun mu? Senin mesajın kadar.
Konu sahibi de mesajın uzun diye okumasın o zaman.
şok içinde okumustum sonra baktım ki yazar sizmişsiniz normal karşıladım3 senedir evliyim.Evlendiğim günden beri alışkanlık edindim gecelik giyiyorum.Adet günlerim hariç tabi.Yatağa pijamayla girenilirsiniz kendinizi öyle rahat hissediyorsanız ama gündüz evde dolaştığınız kıyafetle yatağa girmenize çok şaşırdım.Evli olmayı geçtim.Bekarken bile gece yatağa girerkenki kıyafetimiz hep ayrı olur.Daha çocuk da yok bu ne bezmişlik.Bir de gece yatağa girerken ben de eşim de duş alıyoruz mutlaka.Çünkü gün içinde hareket halinde olduğumuz için illaki terliyoruz Eşiniz çocuk değil kendisinin dikkat etmesi lazım bunlara ama madem önemsemiyor siz yönlendirin .Eşim şu 3 yılda birkaç kez belki duş almadan yatağa girmiştir.O da söylendiğimi görünce hemen kalkıp duş alıyor.Nevresim de çabuk kirlenir.Sabah akşam duş almamıza rağmen yatağa temiz kıyafetle girmemize rağmen haftada bir nevresim değiştiriyorum.Gençsiniz de muhtemelen.Bence eşinizi çimdikleyin kendisine gelsin siz de öyle tabi.Yoksa bu şekilde devam eder gidersiniz.
adam atletle sevişiyormus herkes kadının pijamasına takılmıs vallahi pesNe pijama konusuymuş . Cinsellikten tut evde giyince pis olmaya dek konu evrildi durdu
ahahha simdi onayladım bende 3 takım okurken ev giyim aldım kendime benim ne eksiğim var diye vallahi pisin pisiymişiz iyi gelmişiz bu günlereuleynnnn pijama da pijama yazıldı durdu . Bugün dışarı çıkınca hiç aklımda yokken 3 takım pijama aldım sayenizdepis olmamak için sık sık değiştireyim bari de adım çıkmasın bu arada tanesi 290 dı İspanyollar sağolsun lefties den
Güle güle giy sefan olsunahahha simdi onayladım bende 3 takım okurken ev giyim aldım kendime benim ne eksiğim var diye vallahi pisin pisiymişiz iyi gelmişiz bu günlere
Kendi kendinize saçmalamışsınız ne diyosunuz siz anlamadım????Ben olunca normal olan şey nedir??Cidden artık benimle derdiniz nedir anlamadım.Ben sizin isminizi ilk defa görüyorum .Ayrıca yatağa duş almadan girmemek suç mu?İkimiz de sabah akşam duş alan bir çiftiz.Bazen yorgun olduğu için duş almaya üşenir ki birkaç kez olmuştur sadece.Annesi gibi söylenmiyorum eşi olarak duş alıp girmesini istiyorum yatağa sadece.Kendisi kişisel temizliğini önemseyen biridir kimse kimseye ebeveynlik yapmıyor..İsmini dahi ilk defa gördüğüm insanlar kütüğümü biliyor maşallahşok içinde okumustum sonra baktım ki yazar sizmişsiniz normal karşıladımeşinize duş almadığı için söylenmek çok ayıp değil mi ruhay hanım annesi gibi bilemedim
Ya bırak burda Çaka satiyorlarSanırım ben de forumun pislerindenimyani dışarı kıyafeti değil sonuçta, yatak da mabed değil.