haftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım

Stres yapma canım normalleşmiş demekki . Erkekler zaten odunlar çok bişey akıl edemezler. Onunla konuşmana gerek yok. Odanızda loş bir ışık olsun güzel bir gecelik giy. Ona resim çek at seni bekliyorum yaz. Sonra onu sen kendin soy tahrik et ilişkiyi sen başlat. Onunda rahatlamasını sağla belki o da çekiniyordur her erkek aynı değil sonuçta. İlişkiden sonra çok memnun kaldığını hoşuna gittiğini söyle o da begenir ister hep

Ben de çok bunaldım. İlk zamanlar çekingenlikten eşime bir şey diyemiyordum sonra alışkanlık gibi oldu çok rahatsız ediyor ama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum
Merhaba,
Evlilik öncesi yakınlaşma yaşamadıysanız evlendikten sonra düzene alışmanız zorlaşıyor. Ama o artık sizin eşiniz ve Allah izin verirse ömrünüz yettiğince aile olmak için söz vermişsiniz.

Eşler arasındaki en önemli iletişim şekillerinden biri de cinselliktir. Eğer bu konudaki sıkıntılarınızı eşinizle paylaşıp düzeltmek için adımlar atmazsanız aranızdaki bağ da gün geçtikçe zedelenmeye mahkumdur.

Uzun lafın kısası siz de eşiniz de birbirinize açıkça isteklerinizi belirtmeniz, çözüm üretmeniz, hazır çocuk da yokken cinselliği daha tutkulu hale getirebilmeniz gerekiyor. İmkanınız varsa bunun için aile terapistine bile gidebilirsiniz kendiniz işin içinden çıkamıyorsanız.

konu uzun hepsini okumadım, üst bile çıkarmayınca ilişkinin monotonlaşmaması beklenemez bence. sende çıkarmıyosun adam senin üst bölgenle muhattap değil, sen onun teniyle muhattap değilsin, birbirinizden ne bekliyorsunuzki? alt bölgeler kalıyor, adam ayaklara ilgi duymuyorsa ön sevişmede yoktur allah bilir şöyle cıbıl cıbıl sarılmakta yok bi gir çıka kalıyor sizin iş bacım. hazır yaz sıcakları bi kahve yap için, konuyu eşine aç, daha açık gecelik falanda giy göğüslerini dışa fırlat, sizinki sevişme değil ilişki boyutunda kaldığ için monotonluk normal geldi bana. eşinede vücudun çok güzel falan de, yatağa ter gelmesin nedemek siperm terden dahamı temiz? ben çarşafımızı yıkarım hayatım falan de. seksi gecelik bende alıyorum bu arada, bi farklılık katıyor, benim enerjimide yükseltiyor gibime geliyor. çocuksuz sevişmelerin tadına varın biraz

Konu uzun mu? Senin mesajın kadar.
Konu sahibi de mesajın uzun diye okumasın o zaman.

şok içinde okumustum sonra baktım ki yazar sizmişsiniz normal karşıladım eşinize duş almadığı için söylenmek çok ayıp değil mi ruhay hanım annesi gibi bilemedim

ahahha simdi onayladım bende 3 takım okurken ev giyim aldım kendime benim ne eksiğim var diye vallahi pisin pisiymişiz iyi gelmişiz bu günlere

şok içinde okumustum sonra baktım ki yazar sizmişsiniz normal karşıladım eşinize duş almadığı için söylenmek çok ayıp değil mi ruhay hanım annesi gibi bilemedim
Kendi kendinize saçmalamışsınız ne diyosunuz siz anlamadım????Ben olunca normal olan şey nedir??Cidden artık benimle derdiniz nedir anlamadım.Ben sizin isminizi ilk defa görüyorum .Ayrıca yatağa duş almadan girmemek suç mu?İkimiz de sabah akşam duş alan bir çiftiz.Bazen yorgun olduğu için duş almaya üşenir ki birkaç kez olmuştur sadece.Annesi gibi söylenmiyorum eşi olarak duş alıp girmesini istiyorum yatağa sadece.Kendisi kişisel temizliğini önemseyen biridir kimse kimseye ebeveynlik yapmıyor..İsmini dahi ilk defa gördüğüm insanlar kütüğümü biliyor maşallah

Koltuga oturdum diye pijamam pis olduysa yatagim kirlenmesin diye başka kıyafet giyiyorsam demekki o kadar da temiz değilim demek ki koltuk kirli ama yatak kirlenmesin saçmalık

Ben eve gelince hop dusa sonra koltuğa uzanirim yatağa da aynı kıyafetle girerim gecelikle yani

O ne be kraliyet ailesi mi her Poka başka kıyafet saçmalık

Sanırım ben de forumun pislerindenim yani dışarı kıyafeti değil sonuçta, yatak da mabed değil.
Ya bırak burda Çaka satiyorlar

Çalışan bir kadınım eve duşa kendimi zor atıyorum bazen koltukta ağzı açık uyuya kalan bir insanım

Yemişim yatak kiyafetini gündeligi ev benim evim kime ne

Herşey düzenli yıkandıkça hiç de pis degilim valla

Millet kafayı sıyırmış yada iş güç yok tabi boş zaman çok

Kadin problemini paylaşmış anlatırken de sıradan bir detay vermiş yok pijama o saatte giyilirmiymis de bilmem ne de ne kadar seviyor bazı insanlar böyle şeyleri ya valla şuraya a yazmaya zir zir ediyorum artık bunlar yüzünden

`