- Emoji Skoru
- 126
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi agustosgecesi
-
Konu başlığı uyurken ama siz cinsellikten bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla. Eve gelince o saatte pijama giyip bütün akşam pijamayla mı yemek yiyip oturuyorsunuz?8 aylık evliyim ama evliliğin başından beri gecelik giyme alışkanlığı edinemedim.ilk zamanlar 2 3 kez giydim sanırım. Kışın eşin üşümüyor musun böyle uyuma vs dedi hevesim orada zaten bir kırıldı. İlgisiz gibi öyle olunca ben de çaba sarf etmeyi bıraktım. Aylardır işten gelince pijamalarımı giyiyorum sonrada yatağa gireceğimiz zaman dur ben bir üst değişeyim demiyorum öyle yatıyorum haliyle. Eşimle bu konuda hiç konuşmuyoruz zaten oda zifiri karanlık diye sanırım önemsemiyor ama ben içten içe monotonlaştığımızı ve Arzu olarak köreldiğimizi hissediyorum. Çünkü eşimin kıyafet çıkarma alışkanlığı bile yok neden çıkmıyorsun böyle mi hoşuna gidiyor diye sordum zorla cevap aldım "üstünü çıkarmaya" üşeniyorum dedi, terliyormuş çarşaf ter olmasınmış... haliyle ondan atak gelmeyince ben de kendi tshirtümü çıkarmıyorum aylardır böyle ve biz daha yeni evliyiz çok canımı sıkmaya başladıhaftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım
Şeyi şey yapacak kadar çıkarıyorlarmışNasıl yani üstler varken mi şeyi şey yapıyorsunuz....
Görev mi ya bu şeyi yaptık oldu bitti diğer şeyleri işe karistirmayalim mi.????Şeyi şey yapacak kadar çıkarıyorlarmış
Konu başlığı uyurken ama siz cinsellikten bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla. Eve gelince o saatte pijama giyip bütün akşam pijamayla mı yemek yiyip oturuyorsunuz?
İster istemez gecelikten dolayı konu kaydı. Eve geç geliyoruz dışarıda yemek yemiş oluyorum çoğu zaman. Eve geldikten sonra 1 2 saatim oluyor uyumak içinKonu başlığı uyurken ama siz cinsellikten bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla. Eve gelince o saatte pijama giyip bütün akşam pijamayla mı yemek yiyip oturuyorsunuz?
Bütün gün gezdiğimiz kıyafetle yattığımızı da nereden çıkardınız?Ohooyy
İnsanın evde bütün gün gezdiği kıyafetle yatağa girmemesi için illa evli olması gerekmez.
Karı koca tembelleşip pisleşmişsiniz. Acilen toparlanmalısınız
İsten eve gelince, diyelim saat 7’de, 12’de yatana kadar beeeeees saat pijamali mi geziyorsunuz8 aylık evliyim ama evliliğin başından beri gecelik giyme alışkanlığı edinemedim.ilk zamanlar 2 3 kez giydim sanırım. Kışın eşin üşümüyor musun böyle uyuma vs dedi hevesim orada zaten bir kırıldı. İlgisiz gibi öyle olunca ben de çaba sarf etmeyi bıraktım. Aylardır işten gelince pijamalarımı giyiyorum sonrada yatağa gireceğimiz zaman dur ben bir üst değişeyim demiyorum öyle yatıyorum haliyle. Eşimle bu konuda hiç konuşmuyoruz zaten oda zifiri karanlık diye sanırım önemsemiyor ama ben içten içe monotonlaştığımızı ve Arzu olarak köreldiğimizi hissediyorum. Çünkü eşimin kıyafet çıkarma alışkanlığı bile yok neden çıkmıyorsun böyle mi hoşuna gidiyor diye sordum zorla cevap aldım "üstünü çıkarmaya" üşeniyorum dedi, terliyormuş çarşaf ter olmasınmış... haliyle ondan atak gelmeyince ben de kendi tshirtümü çıkarmıyorum aylardır böyle ve biz daha yeni evliyiz çok canımı sıkmaya başladıhaftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım
Ben de çok bunaldım. İlk zamanlar çekingenlikten eşime bir şey diyemiyordum sonra alışkanlık gibi oldu çok rahatsız ediyor ama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorumGörev mi ya bu şeyi yaptık oldu bitti diğer şeyleri işe karistirmayalim mi.????
Böyle olunca özgüvenim de zedeleniyor evet küçük falan ama fiziğim öyle kötü de değil. Canı isterse nadiren çıkartıyor istemezse dokunmuyor ben de müdahalede bulunmuyorum ama artık dayanamayacağım bir hal almaya başladıİsten eve gelince, diyelim saat 7’de, 12’de yatana kadar beeeeees saat pijamali mi geziyorsunuz
Ustleriniz ustunuzdeyken sevisme olayina girmiyorum bile, adamin memelerle bir ugrasi yok demek ki
Yani seks için illa gecelik mi lazım?İster istemez gecelikten dolayı konu kaydı. Eve geç geliyoruz dışarıda yemek yemiş oluyorum çoğu zaman. Eve geldikten sonra 1 2 saatim oluyor uyumak için
Evet evimde duş aldıktan sonra temiz pijamalarımı giyip öyle oturuyorum nesi bu kadar garip karantinada mıyız?
Terliyormuş çarşaf kokar die karısını eksik bırakıyor ihtiyaç gideriyor kendınceGörev mi ya bu şeyi yaptık oldu bitti diğer şeyleri işe karistirmayalim mi.????
Hadi istisna olur acele olur falan da bu konuşulup çözülmesi gereken birşey, çarşaf ter olursa değiştirilir, bu neymiş böyle 8aydir böyle bahane mi olurBen de çok bunaldım. İlk zamanlar çekingenlikten eşime bir şey diyemiyordum sonra alışkanlık gibi oldu çok rahatsız ediyor ama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum
Böyle bir adama değer mi8 aylık evliyim ama evliliğin başından beri gecelik giyme alışkanlığı edinemedim.ilk zamanlar 2 3 kez giydim sanırım. Kışın eşin üşümüyor musun böyle uyuma vs dedi hevesim orada zaten bir kırıldı. İlgisiz gibi öyle olunca ben de çaba sarf etmeyi bıraktım. Aylardır işten gelince pijamalarımı giyiyorum sonrada yatağa gireceğimiz zaman dur ben bir üst değişeyim demiyorum öyle yatıyorum haliyle. Eşimle bu konuda hiç konuşmuyoruz zaten oda zifiri karanlık diye sanırım önemsemiyor ama ben içten içe monotonlaştığımızı ve Arzu olarak köreldiğimizi hissediyorum. Çünkü eşimin kıyafet çıkarma alışkanlığı bile yok neden çıkmıyorsun böyle mi hoşuna gidiyor diye sordum zorla cevap aldım "üstünü çıkarmaya" üşeniyorum dedi, terliyormuş çarşaf ter olmasınmış... haliyle ondan atak gelmeyince ben de kendi tshirtümü çıkarmıyorum aylardır böyle ve biz daha yeni evliyiz çok canımı sıkmaya başladıhaftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım
Garip bir şekilde beni mutlu etmeye çalışıyor o kısım kötü değil ama diyorum ya ilişkinin seyri bir garip ya. Hayır öyle yatmıyor sonrasında üstümüzü değiştiriyoruzkocanızın üşenmekle alakası yok sizi bu konuda mutlu etme istegide yok anlaşılan ihtiyaç gideriyor . çarşaf ter olacak die üstünü çıkarmaya üşenip öyle sevısıp sonra napıyor ? Üstüyle yatıyor mu direk duşa mı gidiyor mesela noluyor o üstündeki ter üşengeç beyfendinin .