haftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım

Böyle olunca özgüvenim de zedeleniyor evet küçük falan ama fiziğim öyle kötü de değil. Canı isterse nadiren çıkartıyor istemezse dokunmuyor ben de müdahalede bulunmuyorum ama artık dayanamayacağım bir hal almaya başladı :(
“Tamamen soyunmadan sevismekten bir sey anlamiyorum ben” deyin. O nasil istegini dile getiriyorsa siz de getirin

Hadi istisna olur acele olur falan da bu konuşulup çözülmesi gereken birşey, çarşaf ter olursa değiştirilir, bu neymiş böyle 8aydir böyle bahane mi olur
Ben de diyorum ter olursa olsun zaten sık sık çarşafı değiştiriyorım diye ama kışın da kombili evde üşütmeyelim diyordu fkkdkdks
Yeni evliyiz diye pek ses etmedim de adam öyle devam etti olan sinirime oldu

Böyle olunca özgüvenim de zedeleniyor evet küçük falan ama fiziğim öyle kötü de değil. Canı isterse nadiren çıkartıyor istemezse dokunmuyor ben de müdahalede bulunmuyorum ama artık dayanamayacağım bir hal almaya başladı :(
Nie söylemiyorsun isteklerini bu konuda sen çıkar istiyorum de . Bitti

Ben gerçektem merak ediyorum şu fantazi gecelikleri kim alıp giyoyor
Sexi mi oluyorsun onları giyince hem rahatsız hemde abartılı:KK53:
SExi gecelik tendir kokudur güzel bir dildir
Gerisi tüketimi destekleyen abartılı reklamlardır
Konu sahibi arzu başka bişeydir
Çamaşır sulu pijama değilse ehhh sorun yok

Yani bayağı böyle çok affedersiniz don tuman üstünüzdeyken sıyırıp mı hallediyor napıyor bu adam. Yoksa sadece üstünüzü mü çıkarmıyor?

Ben de diyorum ter olursa olsun zaten sık sık çarşafı değiştiriyorım diye ama kışın da kombili evde üşütmeyelim diyordu fkkdkdks
Yeni evliyiz diye pek ses etmedim de adam öyle devam etti olan sinirime oldu
Puhaahha üşütmeyelim miii 😂😂😂

Yani bayağı böyle çok affedersiniz don tuman üstünüzdeyken sıyırıp mı hallediyor napıyor bu adam. Yoksa sadece üstünüzü mü çıkarmıyor?
Yok tahirt çıkarıp atleti ile kalıyor. Benim de üstümü çıkartmıyor... Ben de öyle olunca kendi kendine gelin güvey olmuyorum

Ben gerçektem merak ediyorum şu fantazi gecelikleri kim alıp giyoyor
Sexi mi oluyorsun onları giyince hem rahatsız hemde abartılı:KK53:
SExi gecelik tendir kokudur güzel bir dildir
Gerisi tüketimi destekleyen abartılı reklamlardır
Konu sahibi arzu başka bişeydir
Çamaşır sulu pijama değilse ehhh sorun yok
Yok ya askılı ile kısa şort kötü pijamalar değil 😂😂

Sadece tumaninin ucundan sıyırıp halledip kapatıyormus hizlica, çok düşünceli kışın usutmemek yazın terlememek içinmiş 😂😂

Garip bir şekilde beni mutlu etmeye çalışıyor o kısım kötü değil ama diyorum ya ilişkinin seyri bir garip ya. Hayır öyle yatmıyor sonrasında üstümüzü değiştiriyoruz
O zaman kenarda bi çarşaf bulundurun 🙂 tek sorun buysa eğer sevısecegınızde onu yatağın üstüne atın takmayla falan uğraşmadan öylece örtü misali hunharca sevısın sonra çarşaf makinaya sen rahat o rahat miss .

Sen böyle deyince kendime ağlayasım geldi de sadece atletini çıkarmıyor adam diğerlerini çıkarıyor kfkdkd
🤣🤣haberi yok herhalde boxerlerin önü açık olanları var onlardan alda uğraşmasın zahmet oluyor yazık adama

Sen böyle deyince kendime ağlayasım geldi de sadece atletini çıkarmıyor adam diğerlerini çıkarıyor kfkdkd
Ben esinden hiç bahsetmiyorum ya mevzu sensin sen, yarın bı çılgınlık yapıp ne varsa çıkar at kocan şok olsun :KK51:

Bütün gün gezdiğimiz kıyafetle yattığımızı da nereden çıkardınız?
Ev kıyafeti ayrıdır yatak kıyafeti ayrıdır. İsterseniz 2 saat geçirin yatak öncesi. Sonuçta misafirin geldiği koltuğa oturuyorsunuz, tuvalete girip çıkıyorsunuz.
Yatağa ter gelmesin diye kıyafet sıyırıp sevişen insanlardan pek hijyen beklentisi içinde olamadım kusura bakmayın.

Back
X