- Emoji Skoru
- 33.965
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi agustosgecesi
Ben tesadüflere inanmam+18 e kayıyor konu
Gece gece bu konuların gelmesi işlemesi tesadüf mü aceppp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tesadüflere inanmam+18 e kayıyor konu
Ben alıyorumBen gerçektem merak ediyorum şu fantazi gecelikleri kim alıp giyoyor
Sexi mi oluyorsun onları giyince hem rahatsız hemde abartılı
SExi gecelik tendir kokudur güzel bir dildir
Gerisi tüketimi destekleyen abartılı reklamlardır
Konu sahibi arzu başka bişeydir
Çamaşır sulu pijama değilse ehhh sorun yok
karşılıklı bi kahve içip oturup konuşun .Evlenmeden önce uzun yıllar kendi fiziğini beğenmiyordu zayıf olmasına rağmen baya yağlanmıştı üst bölgesi. Sonra yağ aldırdı falan şimdi iyi mutlu, spora gidiyor fitleşti acaba kendisiyle barışmakta zorluk mu çekiyor hâlâ travmatik mi geliyor ona diye düşünmeye başladım ilk zamanlar o yüzden çekiniyor herhalde diye çıkarması konusunda ısrar etmedim sonra öyle kaldı adam
Yok yok tesadüf uyuyamadım dertlenip yazdım+18 e kayıyor konu
Tamam siz koltukta ayrı, tuvalette ayrı, yatakta ayrı kıyafet giyin en temiz en hijyenik sizsiniz. Siz evinizi hiç temizlemiyorsunuz galiba ondan evde geçen 2 saatte üzerinize mikroplar yapışıyor... Bu arada evimize daha 8 aydır hiç kimse gelmedi merak etmeyinEv kıyafeti ayrıdır yatak kıyafeti ayrıdır. İsterseniz 2 saat geçirin yatak öncesi. Sonuçta misafirin geldiği koltuğa oturuyorsunuz, tuvalete girip çıkıyorsunuz.
Yatağa ter gelmesin diye kıyafet sıyırıp sevişen insanlardan pek hijyen beklentisi içinde olamadım kusura bakmayın.
Benim pijamalarım da babaane pijaması değil şortlu takım. Ama insan yeni evli özenmek istiyor ama eşimde o ışığı görmedim o yüzden ben de giymeyi bıraktım. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum diye size sormak istedim. Yarından itibaren el atacağım diğer durumahadi "disari kiyaferimle yataga girmem" diyenler neyse de "ev kiyafetiyle yataga girmem" ne ya?
valla kk beni sasirttikca sasirtiyor. disari icin ayri, koltuk icin ayri, yatak icin ayri kiyafet mi giyilir? yatak dedigin orada durur canin ister cumburlop uzanirsin vakitli vakitsiz.
konuya gelince ben de yeni evliyim, zaten bu yaz sicaginda giydigim pijemalar askili ve kisa sortlardan olusuyor. onlar da babaanne pijemasi gibi degiller.
simdi hamileyim, karnim buyudukce gecelikle daha rahat hissetmeye basladim püfür püfür esiyorlar, bazen direkt saten gecelik giyiyorum, bahceye falan cikarken ustume bir atler geciriyorum
insan kendi evinde rahat olmayacak da nerede olacak ki?
kocanizin yataga ter bulastirmamak icin soyunmamasini anlamadim. sonucta o isi yapiyorsaniz yataga bir ton sivj bulasiyor demektir hem sizden hem ondan, biraz da ter bulassa ne olacak:)
Emzirme lohusa elbisesi geceliği atleti vs şimdiden alırsan hem gebelikte hem hamilelikte giyersin daha rahat oluyorhadi "disari kiyaferimle yataga girmem" diyenler neyse de "ev kiyafetiyle yataga girmem" ne ya?
valla kk beni sasirttikca sasirtiyor. disari icin ayri, koltuk icin ayri, yatak icin ayri kiyafet mi giyilir? yatak dedigin orada durur canin ister cumburlop uzanirsin vakitli vakitsiz.
konuya gelince ben de yeni evliyim, zaten bu yaz sicaginda giydigim pijemalar askili ve kisa sortlardan olusuyor. onlar da babaanne pijemasi gibi degiller.
simdi hamileyim, karnim buyudukce gecelikle daha rahat hissetmeye basladim püfür püfür esiyorlar, bazen direkt saten gecelik giyiyorum, bahceye falan cikarken ustume bir atler geciriyorum
kocanizin yataga ter bulastirmamak icin soyunmamasini anlamadim. sonucta o isi yapiyorsaniz yataga bir ton sivj bulasiyor demektir hem sizden hem ondan, biraz da ter bulassa ne olacak:)
Pijamaları hiç sevmiyorum ben. normalde sabah duşumu alır mini şort crop,bra tarzı bir üst giyer onla gezerim, yataga da öyle girerim. her sabah değiştiririm zatrn evde gezdigim kıyafetleri.8 aylık evliyim ama evliliğin başından beri gecelik giyme alışkanlığı edinemedim.ilk zamanlar 2 3 kez giydim sanırım. Kışın eşin üşümüyor musun böyle uyuma vs dedi hevesim orada zaten bir kırıldı. İlgisiz gibi öyle olunca ben de çaba sarf etmeyi bıraktım. Aylardır işten gelince pijamalarımı giyiyorum sonrada yatağa gireceğimiz zaman dur ben bir üst değişeyim demiyorum öyle yatıyorum haliyle. Eşimle bu konuda hiç konuşmuyoruz zaten oda zifiri karanlık diye sanırım önemsemiyor ama ben içten içe monotonlaştığımızı ve Arzu olarak köreldiğimizi hissediyorum. Çünkü eşimin kıyafet çıkarma alışkanlığı bile yok neden çıkmıyorsun böyle mi hoşuna gidiyor diye sordum zorla cevap aldım "üstünü çıkarmaya" üşeniyorum dedi, terliyormuş çarşaf ter olmasınmış... haliyle ondan atak gelmeyince ben de kendi tshirtümü çıkarmıyorum aylardır böyle ve biz daha yeni evliyiz çok canımı sıkmaya başladıhaftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım
Pijamayla tuvalete gidilmiyor muEv kıyafeti ayrıdır yatak kıyafeti ayrıdır. İsterseniz 2 saat geçirin yatak öncesi. Sonuçta misafirin geldiği koltuğa oturuyorsunuz, tuvalete girip çıkıyorsunuz.
Yatağa ter gelmesin diye kıyafet sıyırıp sevişen insanlardan pek hijyen beklentisi içinde olamadım kusura bakmayın.
Hayır yorum sahibi tuvalete gitmiyormuş gece tuvaleti geldiği için kalkıp uyanınca hayır şu an yapamam üstümde pijama var sabah tuvalet kıyafetimi giyip öyle yapacağım diyor herhalde. Muhalefet olmak için muhalefet oluyorlar.Pijamayla tuvalete gidilmiyor mu
Ben de çok pismişim bu gece öğrendim okuduklarımdan kfkfdl ev kıyafetiyle (pijamayla) yatıyorum çoğu zaman kdkdkd pijamalarım da genelde eşofman altı ve tişörttür zaten kdkffkhadi "disari kiyaferimle yataga girmem" diyenler neyse de "ev kiyafetiyle yataga girmem" ne ya?
simdilik s beden saten geceliklere sigabiliyorum, karnim azicik cikti memeler desen bebekten haberleri yokEmzirme lohusa elbisesi geceliği atleti vs şimdiden alırsan hem gebelikte hem hamilelikte giyersin daha rahat oluyor
he valla benim gece 8 kez tuvalet mesaim var mesela bu aylardaPijamayla tuvalete gidilmiyor mu
yine 8. ayda haftada 4 birlikte oluyorsaniz o kadar da tutkusuz bir iliski degildir, endiselenme.Benim pijamalarım da babaane pijaması değil şortlu takım. Ama insan yeni evli özenmek istiyor ama eşimde o ışığı görmedim o yüzden ben de giymeyi bıraktım. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum diye size sormak istedim. Yarından itibaren el atacağım diğer duruma
Koltuğu kanepeyi bilmem de ben 4 5 kez degisiyorum tişörtümü ama şöyle emziriyorum acayip terletiyor, e yemek kokusu temizlik falan üst üste hiç sevmiyorum, akşam pijamami çekip yatıyorum, gündüz yatacaksam da tişört değişmiş oluyorum zaten, yazın gebelik, lohusalık, emzirme nefret işler ter totodan akıyor illet illethadi "disari kiyaferimle yataga girmem" diyenler neyse de "ev kiyafetiyle yataga girmem" ne ya?
Hayırİnsanın evinde pijamalı vakit geçirmesine niye bu kadar şaşırıldı onu anlamadım ben de. Akşam yemeği ve bulaşığından sonra ben de pijama giyerim. Tv izleyeceğiz, çay içeceğiz vs, pijanamla rahat rahat kahve içemeyecek miyim
Hayır yorum sahibi tuvalete gitmiyormuş gece tuvaleti geldiği için kalkıp uyanınca hayır şu an yapamam üstümde pijama var sabah tuvalet kıyafetimi giyip öyle yapacağım diyor herhalde. Muhalefet olmak için muhalefet oluyorlar.
Yaa hahah gece gece güldürdünüz kızlar:)Pijamayla tuvalete gidilmiyor mu
Evet ilişkimiz konusunda bir sıkıntımız yok çok şükür o konuda özensiz değil. Ben kendisiyle barışmadığını düşünüyorum çünkü ara ara bu tshirtüm eskiden yakışmıyordu çok belli ediyordu şimdi çok güzel oluyor falan diyor. operasyonun üzerinden 1. 5 yıl geçti ama hep zihninde .ergenliğinden beri mücadele etmiş özgüvenini çok zedelemiş diye ben ona bağladım. Israr etmedim bana alışsın diye. Empati kurunca ben de öyle kendi vücudumdan çekinirmişim gibi geldi. Ciddi bir durum mu emin olamayınca burada paylaşmak istedimsimdilik s beden saten geceliklere sigabiliyorum, karnim azicik cikti memeler desen bebekten haberleri yokbiraz daha agirlasayim almayi dusunuyorum, oh püfür püfür eser ne guzel:)
he valla benim gece 8 kez tuvalet mesaim var mesela bu aylarda
yine 8. ayda haftada 4 birlikte oluyorsaniz o kadar da tutkusuz bir iliski degildir, endiselenme.
adam demek ki etkileniyor o halinden ki gün aşiri canı seni istiyor..bence kafanda kurup kendini uzme.
atletini cikarmamasi da fiziginden utanmasindandir belki. kendini daha guvende hissediyordur öyle. dogumdan sonra karninda bel cantasi kadar yag birikintisi kalan bir yakinimla dertlesmistik, operasyon vs dusunuyordu oyle konu acilmisti. o da vucudundan utandigini, kiyafetsiz birlikte olmayi dusunemedigini soylemisti. esiniz de belki benzer sebepten boyledir cunku "zamaninda kilo kaynakli ozguven problemi vardi" demistiniz. onun etkisi devam ediyor olabilir