haftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım

İnsanın evinde pijamalı vakit geçirmesine niye bu kadar şaşırıldı onu anlamadım ben de. Akşam yemeği ve bulaşığından sonra ben de pijama giyerim. Tv izleyeceğiz, çay içeceğiz vs, pijanamla rahat rahat kahve içemeyecek miyim
Yemekten sonra, gece tv izlerken falan tamam da ben konu sahibinin eve gelince pijamamı giyerim demesine şaşırdım sadece. Yemek yaparken, temizlik yaparken falan pijamayla yapıyor gibi canlandı gözümde :D

8 aylık evliyim ama evliliğin başından beri gecelik giyme alışkanlığı edinemedim.ilk zamanlar 2 3 kez giydim sanırım. Kışın eşin üşümüyor musun böyle uyuma vs dedi hevesim orada zaten bir kırıldı. İlgisiz gibi öyle olunca ben de çaba sarf etmeyi bıraktım. Aylardır işten gelince pijamalarımı giyiyorum sonrada yatağa gireceğimiz zaman dur ben bir üst değişeyim demiyorum öyle yatıyorum haliyle. Eşimle bu konuda hiç konuşmuyoruz zaten oda zifiri karanlık diye sanırım önemsemiyor ama ben içten içe monotonlaştığımızı ve Arzu olarak köreldiğimizi hissediyorum. Çünkü eşimin kıyafet çıkarma alışkanlığı bile yok neden çıkmıyorsun böyle mi hoşuna gidiyor diye sordum zorla cevap aldım "üstünü çıkarmaya" üşeniyorum dedi, terliyormuş çarşaf ter olmasınmış... haliyle ondan atak gelmeyince ben de kendi tshirtümü çıkarmıyorum aylardır böyle ve biz daha yeni evliyiz çok canımı sıkmaya başladı :( haftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım
Ben yaz kış terliyorum o yüzden evlendim evleneli bildiğimiz sadece donla uyuyorum. Cıbıl uyumayı tercih ediyorum. İlla kocama yapışacam öyle uyuyacam. Oda alışkın sadece adet olduğum dönem şort tarzı bişey giyerim oda anlar zaten

Yemekten sonra, gece tv izlerken falan tamam da ben konu sahibinin eve gelince pijamamı giyerim demesine şaşırdım sadece. Yemek yaparken, temizlik yaparken falan pijamayla yapıyor gibi canlandı gözümde :D
Eve gelince pijama giyiyorum dememin nesine şaşırdınız. Akşam 21.00-22.00de size ayıp olmasın diye abiye ile mi oturayım evin içinde! Sosyal medyadayız diye muhalefet olmak adına uzaylı gibi davranmayın lütfen

Kız ben öyle yapıyorum. Sokağa çıkmadığım sürece evde pijamayla gezerim iş yaparım uyurkende pijamalarımıda çıkarırım djdjdj

Eve gelince pijama giyiyorum dememin nesine şaşırdınız. Akşam 21.00-22.00de abiye ile mi oturayım evin içinde. Sosyal medyada yoz diye muhalefet olmak adına uzaylı gibi davranmayın lütfen
Aslında gayet net de söylemiştim neye şaşırdığımı.

Kız ben öyle yapıyorum. Sokağa çıkmadığım sürece evde pijamayla gezerim iş yaparım uyurkende pijamalarımıda çıkarırım djdjdj
Temizlik de pijamayla yapılmaz ama ya :D Tamam ben de dünyada titiz olabilecek son insanım ama yemek kokusu siniyor, insan yemek yaparken terliyor, temizlik falan o kıyafetle de yatağa girmem yani :D Yoksa gece tv keyfinden bahsetmiyorum.

Temizlik de pijamayla yapılmaz ama ya :D Tamam ben de dünyada titiz olabilecek son insanım ama yemek kokusu siniyor, insan yemek yaparken terliyor, temizlik falan o kıyafetle de yatağa girmem yani :D Yoksa gece tv keyfinden bahsetmiyorum.
Kız diyorum ki ben pijamayla uyumuyorum çıplak uyuyorum. Pijamayla yatağa bile girmem haliyle benim pijamalarım evde giymek için varlar yani

Eğer evde yemek yapıyorsam Yatağa girmeyi bırak ben eşim üstümde o kokuyu olmasın diye o eve gelmeden üstümü değiştiriyorum.

Kız diyorum ki ben pijamayla uyumuyorum çıplak uyuyorum. Pijamayla yatağa bile girmem haliyle benim pijamalarım evde giymek için varlar yani
He o kadar fantezik değilsem anlamamışım onu ahshg
Yanımda çıplak uyumaya değer bir bey yoksa pijamalarımla uyurum :D

Ben yaz kış terliyorum o yüzden evlendim evleneli bildiğimiz sadece donla uyuyorum. Cıbıl uyumayı tercih ediyorum. İlla kocama yapışacam öyle uyuyacam. Oda alışkın sadece adet olduğum dönem şort tarzı bişey giyerim oda anlar zaten
Aklıma senin elti geldi gece gece . O mübarek kadın ne giyiyordur diye 🫣

Ben çıplak yatmaya korkuyorum, deprem vs olur da öylece kalırım diye. Bazen rüyamda deprem olduğunu benim çıplak şekilde evden çıktığımı, bir sürü insanın içinde o halde kaldığımı görüyorum :D bilinçaltım çöplük.

Ya benim konumda biraz ayıp olmuyor mu bunlar
Eşinizle üstünüzde ne varken ne yokken seviştiğinizi anlattığınız, memelerinizin küçüklüğüne kadar okuduğumuz konuda çıplak uyuyorum/uyumuyorum demek ayıp oldu kusura bakmayın.
Neyse gerçekten biraz ilginç bir insansınız, gece gece uğraşamayacağım. İnşallah en kısa sürede soyunmalı sevişirsiniz. İyi geceler.

Eşinizle üstünüzde ne varken ne yokken seviştiğinizi anlattığınız, memelerinizin küçüklüğüne kadar okuduğumuz konuda çıplak uyuyorum/uyumuyorum demek ayıp oldu kusura bakmayın.
Neyse gerçekten biraz ilginç bir insansınız, gece gece uğraşamayacağım. İnşallah en kısa sürede soyunmalı sevişirsiniz. İyi geceler.
Gel başka konuya gidek . Rahat rahat pijamalarımızı konuşuruz hıh💪👀🧐

Ben çıplak yatmaya korkuyorum, deprem vs olur da öylece kalırım diye. Bazen rüyamda deprem olduğunu benim çıplak şekilde evden çıktığımı, bir sürü insanın içinde o halde kaldığımı görüyorum :D bilinçaltım çöplük.
Pijamalarım dibimde allah göstermesin tabi de bendeki terleme normal değil mesela insanın koltuk altı ensesi terler benim bacaklarım diz kapaklarıma kadar terliyo haliyle giyinemiyorum

Back
X