- Konu Sahibi agustosgecesi
Kendi şahsi rutinim başkası nasıl yapar bilmemYani yine bir şey diyeceğim laf olacak sjsj. Sabah uyandınız pijamanız/geceliğinizle gezdiniz dolandınız. Uykunuz açılınca başka bir şey giydiniz. Akşam olunca aynı pijamayı mı giyiyorsunuz?
Ben terlemem, bir günde pijama değiştirmem diyorsanız da 2 gün üst üste aynı pijamayı mı giyiyorsunuz?
Yani genel bir rutini genelliyorum ben burada. Yok öyle olunca değiştiriyorum, tuvalete gidiyorum diye manasız yorumları anlayamadım ya da ben genel bir yorum yapamıyorum -_-
Sabah uyandım yataktan çıktım dibimde sabahlık var atıyorum üstüme yüz yıkama bir iki kahve geri dön üstünü giyin bitti gitti yani bu kadar kısa sürede pijamam 5 günlük giyilmiş gibi olmuyor terleyecek bir durum da yok yani pijama anlayışımız mı farklı anlamadım kısacık şort askılı üst ya da mini elbise tarzı kısa gecelikle neden terliyim ? Ya da kısa sabahlıkla
gayet de tekrar yatarken giyiyorum bunun pis olduğunu da düşünüyorum dediğim gibi evde yalnızım temiz biriyim her yeri tek kullanan benim
Hadi oldu da terledin atarsın kirliye başka geceliğini giyersin geceliğe kıran girmedi yani
Gayet sabahlığımla wc de kullanıyorum elimi yüzümü de yıkıyorum ve tekrar ediyorum şu forumda lavaboya kusan yere kusan ve temizlemeden uyuyan üyeler gördü bu gözler benim banyom tuvaletim bazılarının yemek yaptığı mutfaktan temizdir hiç çekinmiyorum gecelikle kullanmaktan