Haftada 3 kere gecenin bi vakti gelmek

Bencede cok ya iki tarafta bu şekilde takılıyor olsa iki tarafta halinden memnun derdim. Ama siz evdeyken hiç bi derdinizin olmadığını herşeyin yolunda olduğunu varsayarak bile düşününce çok ki sizin evinizde şuan anne var ve sağlık durumu var. Ve sizide boşluyor 😒 Hepte geç geliyor yani normal bi saat dilimide değil sürekli olunca. Evde bekleyen var yani düşünmesi lazım. Siz öyle yapsanız anlayışlı olmazdı evde oturup beklemezdi. Bir müddet daha izleyin aynı devam ederse konuşun derim.
Bazı durumlarda çok tek taraflı düşünebiliyorum. Mesela ben eve gecenin bi vakti çok nadir gitmişimdir bekarken. Evliyken hiç gitmedim. Öyle yetiştirildim çünkü 9'da evde olmazsam kıyamet 😅 Diyorum acaba ben mi böyle büyüdüğüm için bana garip geliyor bu saat dilimi. Ama sıklaşınca cidden garip bir hal alıyor dimi, haklısınız

Yani benim için önemli olan bu haftada üç çıkma olayının sıklığı olurdu sanırım.
Bazı zamanlar oluyor gerçekten üst üste denk geliyor. Benim eşim de Bazen bi hafta 2 kere çıkıyor, sonra 2 hafta çıkmıyor mesela ..
Eğer her hafta 3 kere çıkıyorsa ben de rahatsız olurdum ama bu şu son zamana denk geldiyse rahatsız olduğumu söyler, sorunu büyütmezdim.
2 sene evde hasta anneme bakmış biri olarak gerçekten eşlerin biraz nefes almaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun o onun annesi değil, kimse kimseyi kendi annesi gibi sevemez buna asla inanmıyorum o yüzden o konuda eşinizin sizin kadar hassas olup kafasına taktığı fikrini unutun.
Dediğim gibi benim için bu çıkmalar her hafta olursa asla istemezdim.

Yani benim için önemli olan bu haftada üç çıkma olayının sıklığı olurdu sanırım.
Bazı zamanlar oluyor gerçekten üst üste denk geliyor. Benim eşim de Bazen bi hafta 2 kere çıkıyor, sonra 2 hafta çıkmıyor mesela ..
Eğer her hafta 3 kere çıkıyorsa ben de rahatsız olurdum ama bu şu son zamana denk geldiyse rahatsız olduğumu söyler, sorunu büyütmezdim.
2 sene evde hasta anneme bakmış biri olarak gerçekten eşlerin biraz nefes almaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun o onun annesi değil, kimse kimseyi kendi annesi gibi sevemez buna asla inanmıyorum o yüzden o konuda eşinizin sizin kadar hassas olup kafasına taktığı fikrini unutun.
Dediğim gibi benim için bu çıkmalar her hafta olursa asla istemezdim.
Yok kendi annesi gibi sevmesini istemem zaten, annem bana özel sevmesin kimse 😅 Ama geniş açıdan bakarsak evde bi misafir var. Hasta ya da değil. Bu ev ikimizinse onun da misafir varken gece 1'de gelmesini istemem açıkçası.

Yok kendi annesi gibi sevmesini istemem zaten, annem bana özel sevmesin kimse 😅 Ama geniş açıdan bakarsak evde bi misafir var. Hasta ya da değil. Bu ev ikimizinse onun da misafir varken gece 1'de gelmesini istemem açıkçası.
Anneniz ne kadar süredir sizde ? ve ne kadar kalacak ? Benim annem hasta olduğu iÇin geldi ve 2 senenin sonunda da vefat etti . Hani misafirlik bir durumu kalmamıştı. Misafir benim için 2-3 gündür.
Ama sizdeki durumu bilmiyorum tabiiki . Her ilişkinin dinamiği başkadır sonuçta.

Eğer rahatsız oluyorsanız bunu hiç vakit kaybetmeden söyleyin çünkü söylemeyip, bir süre geçtikten sonra söylerseniz , sanki siz değişmiş gibi olursunuz. ‘Önceden sorun etmiyordun sen çok değiştin’e dönebilir.

İki tarafın özel hayatının olup arkadaşlarıyla vakit geçirmesi ayrı evlilik içinde ki sorumluluk bilincinde olmayıp devamlı geç gelmesi çok ayrı bir durum. Elbette normal değil. Yemek yapmayın kendisine bence bazı şeylerin farkına varmalı. Hem dışarıda sürekli arkadaşlarıyla rakı içip Pub'a gidecek hemde eve gelip hazır yemeğini yiyip yatacak ben şahsen rahatsız olurum o farkındalığı yaratırdım kendisine :)

Anneniz ne kadar süredir sizde ? ve ne kadar kalacak ? Benim annem hasta olduğu iÇin geldi ve 2 senenin sonunda da vefat etti . Hani misafirlik bir durumu kalmamıştı. Misafir benim için 2-3 gündür.
Ama sizdeki durumu bilmiyorum tabiiki . Her ilişkinin dinamiği başkadır sonuçta.

Eğer rahatsız oluyorsanız bunu hiç vakit kaybetmeden söyleyin çünkü söylemeyip, bir süre geçtikten sonra söylerseniz , sanki siz değişmiş gibi olursunuz. ‘Önceden sorun etmiyordun sen çok değiştin’e dönebilir.
Pazar günü geldik, aşağı yukarı 1 hafta kalıyor zaten birkaç güne döner. Söyledim. Dün tartıştık annemin yanında yapma vs de dedim oldu sen ağzıma tükür ben sesimi çıkarmayayım dedi. Ağzıma tükür dediği konuyu anlatsam bi yerinizle gülersiniz. Çok kabul eden biri değil.

Başınız sağ olsun bu arada 🙏🏿

Bence eşinize çok yüklenmeyin. Bu aralar anladığım kadarıyla bir sıkıntısı var ve arkadaşlarıyla bunu aşmaya çalışıyor. Anneniz hasta olduğu içinde size yansıtmamaya çalışıyor. Erkekler eşleriyle konuşamadıklarını arkadaşlarıyla rahatça paylaşıp deşarj oluyorlar. Eşinizi dışarı çıkmaması için darlamayın inanın bi süre sonra huzuru evde bulacağı için dışarı çıkmayı kendisi istemeyecek.

Bazı durumlarda çok tek taraflı düşünebiliyorum. Mesela ben eve gecenin bi vakti çok nadir gitmişimdir bekarken. Evliyken hiç gitmedim. Öyle yetiştirildim çünkü 9'da evde olmazsam kıyamet 😅 Diyorum acaba ben mi böyle büyüdüğüm için bana garip geliyor bu saat dilimi. Ama sıklaşınca cidden garip bir hal alıyor dimi, haklısınız
Valla benim eşim çıkmıyor mesela ama onun yetiştirilme tarzındada saat kavramı yoktu. Gezer,içer,arkadaşlarıyla hep beraberdi benimle ilişkiye başlamadan önce. Ben hiç karışmadım birşey demedim ama kendisi kimle görüşmek istiyorsa gündüz görüşüyor arkadaşları kızıyor ama ben akşam evde kızı bırakıp gitmem biyere diyor. Huy meselesi bu ya yetiştirilmeyle ilgisi yok. Tabiki çıksın sizde cıkın ama dozu var herşeyin sürekli ve sınırları zorlayarak olunca rahatsız eder herkesi. Koca adam tabi ama koca evli bi adam sonuçta 😶

Haftada 2-3 gün geç gelme işi rutine binmişse sıkıntı bence. Eğer bu haftaya özel olmuşsa tolere edilebilir. Ama anneniz sizdeyken sesini yükseltip tartışması bunu annenizin duyması hoş olmamış. Bir de anneniz hasta ve sanırım siz de o yüzden getirdiniz. Biraz duyarlı olup o varken evde olabilirdi. En azından eğlenmek için cıkmayabilirdi arkadaslarıyla

Bence eşinize çok yüklenmeyin. Bu aralar anladığım kadarıyla bir sıkıntısı var ve arkadaşlarıyla bunu aşmaya çalışıyor. Anneniz hasta olduğu içinde size yansıtmamaya çalışıyor. Erkekler eşleriyle konuşamadıklarını arkadaşlarıyla rahatça paylaşıp deşarj oluyorlar. Eşinizi dışarı çıkmaması için darlamayın inanın bi süre sonra huzuru evde bulacağı için dışarı çıkmayı kendisi istemeyecek.
Sıkıntısını hiç saklayabilen biri değil ya. Mutlaka belli oluyor o yüzden sanmıyorum bi sıkıntısı olduğunu. Dışarı çıkmaması için darlamıyorum ama geç gelmem dedikten sonra 1 gibi geleceğini öğrenince tepki gösterdim sanırım o kötü oldu olmasa iyiydi.

Bence eşinizi bir süre gözlemleyin normal değil bence. Hele ki evde maddi manevi destek olması gereken iki kadın varsa. Bence çok hassas düşünmenin anlamı yok. Rolleri değişin onun annesi gelsin üstelik hasta olsun ve sizde 3 gün pubda takılın ne hissederdi eşiniz

Bence eşinizi bir süre gözlemleyin normal değil bence. Hele ki evde maddi manevi destek olması gereken iki kadın varsa. Bence çok hassas düşünmenin anlamı yok. Rolleri değişin onun annesi gelsin üstelik hasta olsun ve sizde 3 gün pubda takılın ne hissederdi eşiniz
Kendisine de sormak lazım, ne hissederdi acaba :))

Şöyle yapabiliyor muyuz? Onun annesi ya da babası sağlık sorunu sebebi ile sizde kalırken siz de nerde akşam orda sabah gezebilir misiniz? Içmeye filan gidebilir misiniz?
İşte hiç benzer bir durum olmadığı için o rahatlık onda da. Ona da dedim aynısını. Bazı konularda çok yırtık bi geçmişi olsa da sosyal ve ailevi konuda çok kıt, anlamıyor. Empati de kurmak istemiyor diye anlıyorum bu durumlardan.

Ayy rezillik ne çok bence yazmışım kusura bakma bebek varken bu kadar oluyor.😂 Kesinlikle ben olsam eşimle konuşurdum
Hiç dikkat bile etmemişim, her türlü duygu durumunda ağlayan bi birey olduğum için gözlerim puslu şu an :D

İnanır mısınız konuşmak istemiyorum. Diğer sorumu görmemişsinizdir belki orada çok dolmuştum ve kendimi cidden çok yalnız hissediyordum. Kan vermeye aşiret gelen var ben annemin her sağlık durumunda tek kaldım kalmaya devam ediyorum, bazen fiziksel ama hep manen. Böyle sayfalarca mesaj atmışım sabahın köründe, anladım haklısın dikkat edicem dedi. Sonuç bu 🤦🏿‍♀️ Bilmiyorum

İşte hiç benzer bir durum olmadığı için o rahatlık onda da. Ona da dedim aynısını. Bazı konularda çok yırtık bi geçmişi olsa da sosyal ve ailevi konuda çok kıt, anlamıyor. Empati de kurmak istemiyor diye anlıyorum bu durumlardan.
Ama o günler gelecek illaki. Günün birinde size maddi ve manevi anlamda ihtiyacı olacak değil mi?

Ben eşime her zaman böyle derim. Benim sana işim düştüğünde elimden tutarsan ben de senin elinden tutarım
Aksinde çok şeytana bağlarım. Merhamet diye ağlasa bakmam ondan yana.

Eşim benim tehlikeli olduğumu söylüyor. Ama hayır. Sadece adil bir insanım.

Ve her şeyin en iyi zamanını beklerim.

Size de önerim zamanını bekleyin. Intikam günü gelecek. Eşinize de bunu söyleyin. O günü bekle senin bana yaptığını sana yaptığımda kırılıp küseceksen de anca kendine kırılırsın çünkü bunların müsebbibi sensin.

Hiç dikkat bile etmemişim, her türlü duygu durumunda ağlayan bi birey olduğum için gözlerim puslu şu an :KK70:

İnanır mısınız konuşmak istemiyorum. Diğer sorumu görmemişsinizdir belki orada çok dolmuştum ve kendimi cidden çok yalnız hissediyordum. Kan vermeye aşiret gelen var ben annemin her sağlık durumunda tek kaldım kalmaya devam ediyorum, bazen fiziksel ama hep manen. Böyle sayfalarca mesaj atmışım sabahın köründe, anladım haklısın dikkat edicem dedi. Sonuç bu 🤦🏿‍♀️ Bilmiyorum
Maalesef erkeklerin duygusal şiddeti hiç bitmeyecek gibi duruyor. Feminist biri değilim ama kadınlara hassas davranılmasından yanayım. Umarım hatasının farkına varır eşin 🙏

Şeyi eklememişim. Bugün görüştüğü kişi işini halleden bi iş arkadaşı. Öyle bi muhabbetleri yok yani merhaba merhaba. 6'da işten çıktılar 1'e kadar ne konuşabilirsin bu kadar uzak olduğun biriyle 🤦🏿‍♀️ Benim insan sevgisizliğimden mi bu ya siz bu kadar uzun konuşabilir eğlenebilir misiniz ilişkinizin seviyesinin bu olduğu insanlarla? 🤔

Back
X