Haftada 3 kere gecenin bi vakti gelmek

Muhtemelen birden fazla alkol cesidi tuketti. Raki+bira, raki+sarap gibi. Annenizden once eş olarak size yapilan bir saygisizlik var. Uyaninca kendisiyle konusmaya calismayin. Ictigi alkolun etkisiyle gun icinde vucudu reaksiyon göstermeye devam edecektir, cani burnunda oldugu icin ters tepki verir. Allah yardimciniz olsun
İşe gitti zaten geç kalsa da, konuşmadım uyandırdım sadece. Çıktı kapıyı kapattı gitti.

Çok sabırlısınız çok..
Bende istiyorum bu sabırdan.
Gerçi anneniz olmasa tavrınız nasıl olurdu?
Sabır değil ya, çok kötü bi şey ama içe atıyorum. Her türlü üste çıkacağını bildiğim için savaşa dönüyor olay. Yoruldum

Konuyu baştan sona okudum ve aşırı üzüldüm ya.

Kendimi sizin yerinize koydum da zaten anneniz rahatsız ve sizin evde. Damat eve gelmedi hala kızım da üzülüyor diye kendi içinde stres oluyor onu da hissediyorsunuz. Gecenin bi yarısı eve zil zurna sarhoş gelip kusuyor falan ay içim daraldı.

Bazen böyle açılan konularda bulduğum tek çözüm kk olarak şöyle 3-5 kadın toplanıp koca kişisini dövmek oluyor. Adres ve bir adet foto yeterli olacaktır :KK53:

Ben olsam şimdi whatsapp savaş alanına dönmüştü çalıştırmazdım bile deli gibi kavga etmekten. Adama çok fena hakaret edesim geldi gidiyorum ben :sinirli:

Konuyu baştan sona okudum ve aşırı üzüldüm ya.

Kendimi sizin yerinize koydum da zaten anneniz rahatsız ve sizin evde. Damat eve gelmedi hala kızım da üzülüyor diye kendi içinde stres oluyor onu da hissediyorsunuz. Gecenin bi yarısı eve zil zurna sarhoş gelip kusuyor falan ay içim daraldı.

Bazen böyle açılan konularda bulduğum tek çözüm kk olarak şöyle 3-5 kadın toplanıp koca kişisini dövmek oluyor. Adres ve bir adet foto yeterli olacaktır :KK53:

Ben olsam şimdi whatsapp savaş alanına dönmüştü çalıştırmazdım bile deli gibi kavga etmekten. Adama çok fena hakaret edesim geldi gidiyorum ben :sinirli:
Dün annem açtı kapıyı, bakmadı yüzüme kafası eğikti diyor. Sanıyor ki utandı, halbuki bizimki sarhoşluktan önünü göremiyordur da ondan böyle yapmıştır :)) Böyle görsem daha önce diyeceğim ki alkolik gidelim tedavi alalım destek alalım, yok değil de yani. Anlamıyorum.

Engelledim. Çocukça bi düşünce ama yapacak bi şey yok 😅 telefondan da engelledim mutluyum.

yenGEnC yenGEnC bu olayda ben kadar sinirlenen bi sen varsın, çabanı takdir ettim 😅
Bence diğer üyeler de sinirlendi çünkü hasta anneniz evde olsun/olmasın ki evde olması çok daha kötü, haftanın üç günü eve geç ve sarhoş gelmesi bir de üzerine haklıymış gibi üste çıkması normal bir şey değil. Nasılsa zeytinyağı gibi üste çıkacak, ben de onunla uğraşamam diye kendinizi şartlamayın. Alttan alıp hatasını anlaması gereken O.

yenGEnC yenGEnC bu olayda ben kadar sinirlenen bi sen varsın, çabanı takdir ettim 😅
Ay gerçekten sinirlerim tepeme çıktı ya,adama bak 🤬🤬 bir senin bir probis'in konusu evlilikten soğuttu beni.
Hem "geç gelmicem" diye gidiyor, hem gece ikide geliyor hem de zilzurna sarhoş.
Ne münasebet ya, zilzurna eve sarhoş gelir mi düzgün bir eş?
Ben de alkol tüketen insanım. Ama tatilde de olsam,yanımda çok güvendiğim birileri de olsa kendimi kaybedecek kadar içmem. Otuz yaşında insanlarız, bilmemiz lazım sınırımızı.
Vallahi konudaki kişi 19 yaşında oğlunuz,kızınız olsa derim ki, gençlik böyle birşey. Limitini bilememistir falan. Ama bu adam neyin ne olduğunu bilen, evli barklı adam. Benim gözümde hiçbir sekilde anlayışla karşılanacak hali olamaz.
Bir de evde böyle hassas hastalığa sahip annen var..
Yaptığı hem terbiyesizlik hem saygısızlık hem de ayıp. İçine atma, annen gidince pişman et adamı. Manipülasyona da gelmemeye çalış ya, haksız olduğun en ufak yer yok şu konuda

Kimle çıkıyor peki çıktığı kişiyi tanıyor musunuz ?
Esler arada bireysel takilmali da haftada 3 cok
Yok ismen biliyorum, eşimin ders kitapları biraz pahalı, bu arkadaşın babası kitapevi mi işletiyormuş bi şeymiş öyle 2500 TL gibi bi ücretten kurtardı bizi. Kendisi de çok tanımıyor.

Bence diğer üyeler de sinirlendi çünkü hasta anneniz evde olsun/olmasın ki evde olması çok daha kötü, haftanın üç günü eve geç ve sarhoş gelmesi bir de üzerine haklıymış gibi üste çıkması normal bir şey değil. Nasılsa zeytinyağı gibi üste çıkacak, ben de onunla uğraşamam diye kendinizi şartlamayın. Alttan alıp hatasını anlaması gereken O.
Ama napabilirim ki? Sussam anlamaz konuşsam anlamaz çarem yok şu an gerçekten

Aynı davranışi sen yapsan,onun anası babası evdeyken çıkıp gecenin körü sarhoş gelsen o ne yapardi???
Ayna ol aynısını yap.
Şu zihniyeti de anlamıyorum. O laftan anlamaz, o anlamaz, o dinlemez. İyi , karakteri uyuz diye s.csin ağzımiza böyle insanlar, kimse gık diyemesin.

Ay gerçekten sinirlerim tepeme çıktı ya,adama bak 🤬🤬 bir senin bir probis'in konusu evlilikten soğuttu beni.
Hem "geç gelmicem" diye gidiyor, hem gece ikide geliyor hem de zilzurna sarhoş.
Ne münasebet ya, zilzurna eve sarhoş gelir mi düzgün bir eş?
Ben de alkol tüketen insanım. Ama tatilde de olsam,yanımda çok güvendiğim birileri de olsa kendimi kaybedecek kadar içmem. Otuz yaşında insanlarız, bilmemiz lazım sınırımızı.
Vallahi konudaki kişi 19 yaşında oğlunuz,kızınız olsa derim ki, gençlik böyle birşey. Limitini bilememistir falan. Ama bu adam neyin ne olduğunu bilen, evli barklı adam. Benim gözümde hiçbir sekilde anlayışla karşılanacak hali olamaz.
Bir de evde böyle hassas hastalığa sahip annen var..
Yaptığı hem terbiyesizlik hem saygısızlık hem de ayıp. İçine atma, annen gidince pişman et adamı. Manipülasyona da gelmemeye çalış ya, haksız olduğun en ufak yer yok şu konuda
Offf probis'in konusu beni çıldırtıyor ya.

Şu kadınlar adamların ağzına şöyle güzel bir s.çsa aslında biz de rahatlayacağız. Şöyle güzel bi kavga çıkarsalar mahvetseler pişman etseler adamı. Buraya gelip anlatsalar belki okurken mutluluktan bayılırım, bilmiyorum.

Yok ismen biliyorum, eşimin ders kitapları biraz pahalı, bu arkadaşın babası kitapevi mi işletiyormuş bi şeymiş öyle 2500 TL gibi bi ücretten kurtardı bizi. Kendisi de çok tanımıyor.

Zaten o 2500 lirayı da dün harcadı alkole. Keşke kitapları pahalı alsaydı eve de erken gelirdi :KK12:

Aynı davranışi sen yapsan,onun anası babası evdeyken çıkıp gecenin körü sarhoş gelsen o ne yapardi???
Ayna ol aynısını yap.
Şu zihniyeti de anlamıyorum. O laftan anlamaz, o anlamaz, o dinlemez. İyi , karakteri uyuz diye s.csin ağzımiza böyle insanlar, kimse gık diyemesin.
Ama anlamaz :) Gık desem de üste çıkacak demesem de çıkacak. Ne diyeceğini bile biliyorum, bunaltıyorsun kendimi kafeste hissediyorum üstüme geldin beni sen bu raddeye getirdin. Valla engellememiş olsam senin için bi tepki gösterip ekran görüntüsünü de eklerdim aynılarını diyeceğini gör diye.

1 ay boyunca aldigi alkol zaten 2500 tutar. 70lik raki 300tl olmuş. Planiniz nedir, konusacak misiniz esinizle?

1 ay boyunca aldigi alkol zaten 2500 tutar. 70lik raki 300tl olmuş. Planiniz nedir, konusacak misiniz esinizle?
Bugün konuşmak istemiyorum. Zaten mesaj atmış engellediğim için başka bi klasöre düşmüş yeni gördüm, nöbetli bi büroya geçti bugün nöbeti varmış. Geç gelecek yani. O da bahanedir belki bilemiyorum adını söylese inanamayacak durumdayım bu ara. Bakalım

Ayna ol aynısını yap.
yenGEnC yenGEnC söylenmesi gereken her şeyi eksiksiz söylemiş zaten, tek bir kelime ekleyemedim ben de.
Ama karakteri bu diye sessiz kalmaya devam ederseniz bu yaptığı ayıplar katlanarak büyüyecek evliliğinizde.

Kullanmıyorum ama haftada 3 alkol zaten 2500 tutarmis bence
Konuyu da okudum bastan sona sinir oldum cidden kocanız
Ben aldatma ihtimalini de düşündüm ama siz daha iyi tanırsınız tabii

Back
X