Haftada 84 saat çalışıyorum..

severb

'till we meet <3
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
1.353
2.227
333
Balıkesir
Herkese Merhaba, 2 yıllık işletme yönetimi mezunuyum, yazlık bir yerde ikamet ediyorum ve bi hotel'in resepsiyon bölümünde çalışıyorum. Günde 12 saat (sabah 8 akşam 8) olmak üzere hiç bi şekilde izin kullanmadan ve öğle arasına bile çıkamadan haftada 7 gün boyunca çalışıyorum. Sigortam yok (sezon açıldığında yaz aylarında sigortamın yatırılacağı söylendi), ve 800 lira maaş alıyorum. İş hukuku dersinde öğrendiğim kadarıyla haftada 45 saatten fazla çalışmak mesai'ye giriyor diye hatırlıyorum. Ben bu şekilde çalışmak istemiyorum ama dediğim gibi yazlık bi yerde ikamet ettiğim için iş bulma olasılığım çok düşük ve buradan başka seçeneğim de yok. Bu şekilde çalışmaktan aşırı yoruldum, ne doktora gidebiliyorum ne sosyal hayatım kaldı ne kuaföre gidebiliyorum insanlıktan çıktım resmen. Mesela daha 2 gün önce hasta olduğum için hastaneye gitmek için izin istedim zorla izin aldım bi de üstüne azar yedim. ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

Edit: Bir de patronum avukat olduğu halde bu şekilde çalışıyorum.

Son düzenleme:
Kendine eziyet etmekten başka hiç bişey değil bu canım ya okadar çalışılırmı..İşletme mezunuyum bende evlenmeden önce bankada çalışıyodum evlenince çıktım malesef bazı nedenlerden dolayı..Çok daha iyi güzel işler bulabilirsin..Yazlık biyer olabilir ama mutlaka yapabileceğin bişeyler vardır..Bence sen bian önce iş araştırmaya başla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…