Çok gaza gelmişsiniz. Kv nin hiç kötülüğünü görmediğinize rağmen odada tek başına oturup canı sıkılsın gibi sözler hiç hoş değil. Bence rahatınıza bakın, en güzel dönemdesiniz... sıkıntı olmayan yerde sıkıntı aramayın. Eşinizde gel diye baskı yapmıyormuş zaten oda zamanla annesine gidip durmaz. Biraz zaman tanıyın eşinize, evliliğimin ilk aylarında eşimde sürekli annesine babasına gitmek isterdi, şimdi gitmez. Aramaz bile beni aratır

bu zamanla elde edeceğiniz birsey. Yuvanıza böyle kavgalar yüzünden huzursuzluk getirmeyin. Benim kvde söylenir durur, dediği dedik bir kadındır. Bazen kulaklarınızı tıkamanız gerekir. Keyfinize bakın ve her sözü en ince detayına kadar düşünmeyin

benim kv daha dün size ulaşmak mesele ölsem ruhunuz duymaz, birgün gelip ölümü bulursunuz diye söylendi

halbuki haftada 1-2 gün kesin görüsüyoruz. Sirf her aradiginda ulasamadigi icin aklinca laf sokuyor

Gülüp gectim telefon sessizde hep bakmiyoruz telefona dedim. Çok takılmayın yani. Bahanelerle haftada 2ye düşürün görüşmeleri kv zaten alışır hem kötü niyetinden yapmıyor. Hata aramayın kvde birazda ben mi abartıyorum diye kendinizi sorgulayın. Kayınpederinizede birsey anlatmayın aranızdaki kavgalar çok büyük olmadıkça aileye anlatmayın. Sizin yüzünüzden biz kavga ediyoruz demek hiç doğru değil. Kendi aranızda halledin. Siz kvye karşı kin besledikçe eşiniz sizden sogacak...